hsg(rahim filmi) çektirenlerrrr:(((

Tesekkur ederım canım tavsıyelerın ıcın:)bende bol bol su meyve sebze tüketıyorum Ama herseyın hayırlısı tabı,Allahım ınsallah yardım eder...bıraz sıkıldım evde ama dıkkat edıyorum ıste dınlenmeye çalışıyorum

havalar çok soğuk gidiyor zaten üzülme çıkamıyorum diye sen yat dinlen.önemli olan bu

kızlar buğün aşılamanın 11. günü bende zerre belirti yok :( sadece hafif kasık ağrısı regli olacakmışım gibi bide her adet öncesi başlayan baş ağrılarım..dün test yaptım negatif çıktı :( hiç umudum yoktu zaten ama insan yinede bi umut diyo işte ayın 14 de kan vericem sonucu belli de gitsemmi gitmesem mi bilemedim zaten 2.aşılama için ara vermeyi düşünüyorum psikolojik olarak hazır hissetmiyorum kendimi:( Süleymaniye kadın doğumda nekadar sağlıklı aşılama yapıldı yada yapılıyo kafamda karışık....millete aşılamadan sonra progestan falan verilmiş hani tutarda düşmesin diye bize onuda vermediler...40 dk.geç aşılama yapıldı vs. kafam çok karışık:(

kızlar hsg filmi için çok araştırdım en iyi yer radyomar fındıkzade 0 acı hemen sonuççç korkulacak bişey yokmuşşşş 400 tl

merhaba Arkdaşlar yeni katıldım aranıza öncellikle tüm içinizden geçenlerin gerçekleşmesi dileğimle,, bende sizler gibi anne olmayı çoooook istiyorum ve bu sürece başlayalı üç ay oldu iki defa çatlatma iğnesi ve klomen tedavisi gördüm şimdi sıra hsg de çok yorumlar okudum, bakalım benim başıma ne gelecek yarın saat 2 de randevum var aneztezili çektiricem panik atağım çünkü hepimiizin hakkında hayırlısı anestezili çektirenler varsa yardımcı olabilirmi?

merhaba Arkdaşlar yeni katıldım aranıza öncellikle tüm içinizden geçenlerin gerçekleşmesi dileğimle,, bende sizler gibi anne olmayı çoooook istiyorum ve bu sürece başlayalı üç ay oldu iki defa çatlatma iğnesi ve klomen tedavisi gördüm şimdi sıra hsg de çok yorumlar okudum, bakalım benim başıma ne gelecek yarın saat 2 de randevum var aneztezili çektiricem panik atağım çünkü hepimiizin hakkında hayırlısı anestezili çektirenler varsa yardımcı olabilirmi?

ben kasım ayında anestezili çektirdim.benimde panik atağım var.zaten de kalp atışların hızlandı.neyseki sonrasında bayılmıştım.kalktığımda azıcık kanamam vardı ertesi gün bitti zaten.antibiyotik ve ağrı kesici içtim.umarım seninde kolay geçer

ben kasım ayında anestezili çektirdim.benimde panik atağım var.zaten de kalp atışların hızlandı.neyseki sonrasında bayılmıştım.kalktığımda azıcık kanamam vardı ertesi gün bitti zaten.antibiyotik ve ağrı kesici içtim.umarım seninde kolay geçer
teşekkürler cevap için sıkışıkmı gittin peki? bana 12 den sonra birşey yiyip içme dedi toplamda kaç saat kaldın hastanede ve şuan bebişin varmı? ;)

teşekkürler cevap için sıkışıkmı gittin peki? bana 12 den sonra birşey yiyip içme dedi toplamda kaç saat kaldın hastanede ve şuan bebişin varmı? :KK66:

ben 3 gibi girdim en son 7 de kahvaltı yaptım.toplamda ayılmamla birlikte 40 dk sürdü.şuan bebek yok.bu ay iğne vuruyorum
sıkışık gitmenede gerek yok.

ben 3 gibi girdim en son 7 de kahvaltı yaptım.toplamda ayılmamla birlikte 40 dk sürdü.şuan bebek yok.bu ay iğne vuruyorum
sıkışık gitmenede gerek yok.

canım bende 2 gün evvel hsg cekildim. doktorum bu ay korunun dedi. siz korundunuzmu? bilemedim korunsammı korunmasammı??? doktorlar farklı şeyler söylüyor. bu hafta yumurtlama dönemim. napacam ben yaaa..

evvet bugün anestezili şekilde hsg çekildi çok şükür hiç bişey hissetmedim eğer mümkünse anestezili çektirin, tüplerim açıkmış klomene başladım pazartesi tekrar dr gidicem büyük ihtimalle aşılama yapıcak gelişmelerden haberdar ederim, ayrıca tuğçe arkadaşımada tekrar teşekkür ederm konuyla ilgili aydınlattığı için

canım bende 2 gün evvel hsg cekildim. doktorum bu ay korunun dedi. siz korundunuzmu? bilemedim korunsammı korunmasammı??? doktorlar farklı şeyler söylüyor. bu hafta yumurtlama dönemim. napacam ben yaaa..

bana korun demedi.çünkü zaten yumurta boyutum büyümediği için sorun olmuyo...ama hamile kalanları duydum.bi sorun olduğunu duymadım.içine sinmezse bu ay bekle derim.

evvet bugün anestezili şekilde hsg çekildi çok şükür hiç bişey hissetmedim eğer mümkünse anestezili çektirin, tüplerim açıkmış klomene başladım pazartesi tekrar dr gidicem büyük ihtimalle aşılama yapıcak gelişmelerden haberdar ederim, ayrıca tuğçe arkadaşımada tekrar teşekkür ederm konuyla ilgili aydınlattığı için

rica ederim.gelişmeleri yazmayı unutma

Canımmm geldımm,evdeyim çok şükür:) ama zor bir işlenmiş canım yaa bırsey hıssetmıyorsun ama bıldıgın ameşıyat sonuçta,bıraz Tırstım:))hayırlısı ıle haberlerını beklıyoruz sımdı 5 tane topladı bakalım ınsallah hersey yolunda gıder,ama ağrım var bıraz Yatıyorımm

Nasıl oldun merak ettim.güzel haberlerini bekliyorum

Nasıl oldun merak ettim.güzel haberlerini bekliyorum
Canım uzun zaman oldu konuşamadık :) cok sukur test sonucu pozitif çıktı ama bır kac gündür lekelenmem oldu ve korktum ıgne yaptırıyorum ama haftaya Dr Um keseye bakmak içim çağırdı asıl heyecan orda umarım hersey yolunda gider,nolur dua et canım benım:)ınsallah bu lekelenme bıter...sen ne durumdasın canım gelısme var mı?

Merhaba kızlar bende birz önce çektirdim şişli echomarda çok basitti sadece ilk adet sancısı gibi agrı oluyo o kadar dr da çok iyiydi memnun kaldım yani :)

Merhaba canım nasılsın doktor yumurta gelişmesi göremedim dedi bana da.önce tedavi uygulsyalım adetin 3.günü gel dedi hsg şimdi erteleyelim dedi ben çok korkuyorum hsg den. İnşallah gerek kalmaz senin adına sevindim pek hissetmemişsin
Merhaba kızlar bende birz önce çektirdim şişli echomarda çok basitti sadece ilk adet sancısı gibi agrı oluyo o kadar dr da çok iyiydi memnun kaldım yani :)

Rahim filmi korkulucak gibi degill ağrısız işlem eskidenmis o ağrıli işlemler bence gidin korkmadan çok geç olmadan yaptırın derim radyotom radyomar öneririm bakirkoy...:nazar:

M
Rahim filmi ile klomen ayni ayda oluyormu.rahim filmi cekildigimiz ay korummamiz gerekmiyormu?

Back
X