hsg(rahim filmi) çektirenlerrrr:(((

Çok kötü bir durum cnm ya benimde 26 gün periyodum gelmeyince bir yan etki mi oldu diye endişelendim. Doktorun birşey demedi mi cnm peki.
Tekrar doktora gitmedim canim bidahaki ay tekrar klomene baslicakti ben gitmedim ama surekli kafami kurcaliyor, acaba bisey mi var neden boyle gevikiyor diye.

Tekrar doktora gitmedim canim bidahaki ay tekrar klomene baslicakti ben gitmedim ama surekli kafami kurcaliyor, acaba bisey mi var neden boyle gevikiyor diye.

Bende daha gitmedim cnm ama eğer gelmezse reglin 35. Ci günü gidicem ozamana kadar bekleyin diyorlar ya gerçi bugün adet sancısı başladı gelecek herhalde.

Bende daha gitmedim cnm ama eğer gelmezse reglin 35. Ci günü gidicem ozamana kadar bekleyin diyorlar ya gerçi bugün adet sancısı başladı gelecek herhalde.
Hic belli olmuyor canim ya sonucta adet sancisi da gebelik belirtisi belki hamilesindir.

merhabalar kızlar ben bişe soracaktım da ben de geçen ayın 15 inde rahim filmi çektirdim doktor bu ay regl olunca gel demişti tedaviye başlayacaktır benim de düzensiz olduğu için regl olmadım doktora gittim tekrar bana duphaston verdi onu kullanıyorum ama doktor filmden sonra hangi tedaviyi uygulayacağımıza dair bilgi vermedi çok şükür film çok temiz çıktı hiçbir sorun yok..
Ay çok uzun yazmışım rahim filmi çektirdikdikten sonra hangi tedaviye başladınız acaba ?

bende dün çektirmek için gittim fakat rahim darlığından çekemeyeceklerini söylediler. çokk canım yandı ona rağmen :( anestezi alsam çekebilirler mi acaba? benim gibi karşılaşanınız var mı? izmire git dedi doktorum daha teşekküllü bi yerde yaptır dedi . İzmir de bana önerebileceğiniz bir yer var mı?

hsg filmi hakkında arkadaşlar çok önemli

ben daha önce 2 kez hsg çektirdim . çok zor ve sinir bozucu bir işlemdi. ama maalesef doktorum tekrar istedi. Dr. um Dç.Dr. Ulun Uluğ . bana şişli de Echomar diye bir yer tavsiye etti. Cevat bey . bu işin uzmanı hiç acımayacak hiç bir şey hissetmeyeceksin. bana dua edeceksin dedi. Daha önceki tecrübelerimden çok inanmasam da mecburen gittim. Bir keere çok güzel ilgileniyorlar. Yeni bir makineleri var yeni bri sistem. Hiç bir şey hisstmiyorsun . anlamıyorsun bile . 10 dk. sürmedi diyebilirim. Cevat bey çok nazik. çok kibar ve sizi rahatlatıyor. Allah ondan razı olsun. dr.umun dediği kadar varmış. kesinlikle rahim filmi çektirecekseniz hiç düşünmeyin vede hiiiiç korkmayın. bayıltmayı bırak hissetmedim bile. daha öncekilerde acıdan bayılmıştım öyle söyleyeyim. Bu yeni sistemle anlamıyorsun bile. ve de fiyatı da bence öncekilerden çok uygundu. Aklınızda olsun çektirecek arkadaşlara da söyleyin . hiç korkmasınlar . bana dua edeceksiniz. Echomar şişli Cevat bey . Bu işin uzmanı.

ben daha önce 2 kez hsg çektirdim . çok zor ve sinir bozucu bir işlemdi. ama maalesef doktorum tekrar istedi. Dr. um Dç.Dr. Ulun Uluğ . bana şişli de Echomar diye bir yer tavsiye etti. Cevat bey . bu işin uzmanı hiç acımayacak hiç bir şey hissetmeyeceksin. bana dua edeceksin dedi. Daha önceki tecrübelerimden çok inanmasam da mecburen gittim. Bir keere çok güzel ilgileniyorlar. Yeni bir makineleri var yeni bri sistem. Hiç bir şey hisstmiyorsun . anlamıyorsun bile . 10 dk. sürmedi diyebilirim. Cevat bey çok nazik. çok kibar ve sizi rahatlatıyor. Allah ondan razı olsun. dr.umun dediği kadar varmış. kesinlikle rahim filmi çektirecekseniz hiç düşünmeyin vede hiiiiç korkmayın. bayıltmayı bırak hissetmedim bile. daha öncekilerde acıdan bayılmıştım öyle söyleyeyim. Bu yeni sistemle anlamıyorsun bile. ve de fiyatı da bence öncekilerden çok uygundu. Aklınızda olsun çektirecek arkadaşlara da söyleyin . hiç korkmasınlar . bana dua edeceksiniz. Echomar şişli Cevat bey . Bu işin uzmanı.
Canim ne kadara cektirdin filmi..ben 2.5 yil once findikzadede 300 e cektirmistim..canim da yanmisti ama o zaman tuplerim cok sukur acikti..sonrasinda tup denemem tutmadi ve arkasindaki ay sol tupumden dis gebelik gecirdim..simdi tup denemesindeyim yine..donmus tek bi embriyom var onu transfer ettircem..olmazsa cok yiprandim biraz ara vericem..o yuzden bi rahim filmi cektireyim oyle bekleyim diyorum..fiyat konusunda yardimci olursan sevinirim canim.

Bnde geçen ay ona çektrdm ve hiçbişy hissetmedim

bende adet olunca betatomda çektircem ordada yeni sistemmiş 400 dediler ama beni doktorum gönderdiği için 300 dediler

merhaba arkadaslar ben gecen hafta persembe gunu rahım flmı cektırdım gercekte ınaılmaz zormus kısa sruo ama nastezılı olmadıgı ıcın fena yaktı cektırmıs olan arkadaslarıma bısy danısmak ıstıorum persembe gununden berı kahverengı lekelenmelerım devam edıo ara ara sızde nekadar surmustu kanama dr ertesı gunde kanaman azar azar olur gecer demıstı ama bukadar uzayınca korku sardı benı sizlerde boyle degısıklıkler oldumu acaba?

merhabalar kızlar ben bişe soracaktım da ben de geçen ayın 15 inde rahim filmi çektirdim doktor bu ay regl olunca gel demişti tedaviye başlayacaktır benim de düzensiz olduğu için regl olmadım doktora gittim tekrar bana duphaston verdi onu kullanıyorum ama doktor filmden sonra hangi tedaviyi uygulayacağımıza dair bilgi vermedi çok şükür film çok temiz çıktı hiçbir sorun yok..
Ay çok uzun yazmışım rahim filmi çektirdikdikten sonra hangi tedaviye başladınız acaba ?
bana da ıkı ay bekleyelım olmazsa aşılama dedı adetımın 1 gunu gıdecegım.

Slm kızlar bi sorum olcak benim bi çocuğum var ikinci couk için tedaviye başlıycam ama bütün tahlilleri yaptırdıktan sonra bide bende rahim filmi istediler tüplerde tıkanıklık olup olmadığına bakıcakkarmış. Bende bi çocuğum var zaten dedim bana normalmi sezaryen mi diye sordu sezaryen diyince sezaryen le doğum yapılınca tüpler tıkanabiliyo dedi. Acaba bu konuyla ilgili bi bilgisi olan varmı ? Boşuna mı ilaç falan kullandım rahim filmi çektirmelimiyim?:110:

Banada doktorum hsg den sonra üç gün duş ve ilişki yasak dedi. Zaten kahverengi akinti benim yaklaşık üç gün sürdü. Alllahhhh kimseye hsg cektirmek zorunda birakmasin. Cok ağrılı ve sıkıntılı bir işlem.

Ben ust uste ayni gun 2 kere yaptirdim cok sıkıntılı degildi.Adet sancisindan hallice idi

Canım benim eğer aşılama yada tüp bebek düşünüyorsdüşünüyorsan rahim filmi olmadan overmiuorlar. Kimi bayanlar cok rahat atlatmis hsg yi. Benim kanalar tıkalı imis benim cokağrılık ağrılı gecti

Back