SEVGİLİ ARKADASLAR BUGUN SONUNDA RAHİM FİLMİ CEKTİRDİM.. ayrıntılı olarak TUMM KORKANLARA YAZACAGIM
öncelikle herkese selamlar;
ben yaklasık 21 gundur uyumayan agrı icinde kıvranacagımı dusunen ve benden daha cok korkabılene ınanmayan hatta ıslem asamasında bıle zangır zangır tıtreyen biri olarak bunları yazıyorum. Once korkularımı yazıyorum ki sonrasında belki siz de kendinizle karşılaştırabilirsiniz durumunuzu. Ben normalde vajinal muayenede bile gerilen hıckıra hıckıra aglayan kendinden gecen ayılıp bayılan bırıyım. agrı acı eşigim cok dusuk. Doktorum tuplerinde bir sorun olabilir bakmalıyız dediginde hem forumdaki yazısmaları hem de diger sitelerdeki yazıları okudum korkuma korku kattım diyebilirim. hatta anestezi uzmanını hazır edilmesi konusunda cekimi yapacakları da uyarıda bulundum.
fındıkzade radyatomdaki cekim aleti bakırkoydeki radyatoma nakledildiginde cekimim bakırkoyde yapıldı. rontgen masası gıbı bır masaya hatırdılar aletsiz bir iki cekimdem sonra normal cekim icin doktor geldi. uzun saclı gozluklu seker bir bey odaya gırdı (VAROL TOPCU). titrek bir sesle cok korktugumu soyledim. benımle yaklasık 4-5 dakıka konustuktan sonra ısleme baslandı. her asamasında ne hıssedecegımı anlatmasını benımle konusmasını ıstedım. oyle de oldu zaten. ılk basta bıraz kendımı sıktıgım ıcın spekulum(plastik metal degil) yerlestırme de ugrastırdım ancak sonra 1 dakıka kasmadıgım ve bagırmadıgımda hazırım dedım ve o anda yerlestırdı. ılacı verırken adetin ilk anındaki galıba adet oldum sokuluyorum hıssı uyandıran sancı vardır ya ıste tum mesele bu... bu agrı dısında baska hıc bır agrı hıssetmıyorsunuz.. tuplere gelince bir tanesı sorunsuz tık dıye ılacı aldı ama dıgerı bıraz zorladı onda da ılacı bıraz daha hızlı verıp actıgını soyledı doktor ama ınanın masadan kalmadan aletı cıkartıktan sonra bır cekım daha yapıyorlar. o cekımı yaparken dızlerım zangır zangır tıtrıyordu.. sadece korktugum ıcın canım yandıgı ıcın degıl... simdi sıra eger olursa
tup bebek denemesinde.. igne vucuduna girerken bayılan biri bakalım karnına nasıl igne yapacak onu da ilerleyen zamanlarda yazarım:)) tedavı baslarsa ... HANIMLAR GERCEKTEN KORKTUGUMUZA DEGMEYECEK...hepinize derin sevgi ve saygılarımla...