hsg(rahim filmi) çektirenlerrrr:(((

200 çokmuş ya bana 75 verdi aşılama olurmu bilmiyorum.anlık karar veririz sanırım.konuşmadık dr yle.haberlerini bekliyorum hayırlısı olsun inşallah
Tüpler
iğne büyütüyo ya ilaç gibi değil etkili..adetimi iple çekiyorum valla bi an önce gelsede gitsem diye.inşallah 2015 bize uğur getirir bebeklerimizi getirir :)
tuğçeeee Dr dan geldım bugun ve sonuc cumartesı toplanıyor yumurtalar:))valla bu kadar Cabuk beklemiyordum heyecan dorukta:))inşallah hersey yolunda gıderse salı gunu transfer olacak:)

Tüpler

tuğçeeee Dr dan geldım bugun ve sonuc cumartesı toplanıyor yumurtalar:))valla bu kadar Cabuk beklemiyordum heyecan dorukta:))inşallah hersey yolunda gıderse salı gunu transfer olacak:)

ne kadar büyümüş yumurtaların öğrendinmi?hayırlısı olsun canım senin için.

ne kadar büyümüş yumurtaların öğrendinmi?hayırlısı olsun canım senin için.
Canım hıc soulemedı onu napacaksın dedi bana Dr:))bende pekı size gıvenıyorum dedım,bakalım bugun çatlatmayı vuruldum artık ıgneler bıttı sukur:)cumartesıyı beklıyorum:)

Bir de sonucu hemen soyluyorlar beklemiyorsunuz .. cekilecek arkadaslar kesinlikle findikzade radyotomu tercih edin anestezi olmayin bos yere ..
SEVGİLİ ARKADASLAR BUGUN SONUNDA RAHİM FİLMİ CEKTİRDİM.. ayrıntılı olarak TUMM KORKANLARA YAZACAGIM
öncelikle herkese selamlar;
ben yaklasık 21 gundur uyumayan agrı icinde kıvranacagımı dusunen ve benden daha cok korkabılene ınanmayan hatta ıslem asamasında bıle zangır zangır tıtreyen biri olarak bunları yazıyorum. Once korkularımı yazıyorum ki sonrasında belki siz de kendinizle karşılaştırabilirsiniz durumunuzu. Ben normalde vajinal muayenede bile gerilen hıckıra hıckıra aglayan kendinden gecen ayılıp bayılan bırıyım. agrı acı eşigim cok dusuk. Doktorum tuplerinde bir sorun olabilir bakmalıyız dediginde hem forumdaki yazısmaları hem de diger sitelerdeki yazıları okudum korkuma korku kattım diyebilirim. hatta anestezi uzmanını hazır edilmesi konusunda cekimi yapacakları da uyarıda bulundum.
fındıkzade radyatomdaki cekim aleti bakırkoydeki radyatoma nakledildiginde cekimim bakırkoyde yapıldı. rontgen masası gıbı bır masaya hatırdılar aletsiz bir iki cekimdem sonra normal cekim icin doktor geldi. uzun saclı gozluklu seker bir bey odaya gırdı (VAROL TOPCU). titrek bir sesle cok korktugumu soyledim. benımle yaklasık 4-5 dakıka konustuktan sonra ısleme baslandı. her asamasında ne hıssedecegımı anlatmasını benımle konusmasını ıstedım. oyle de oldu zaten. ılk basta bıraz kendımı sıktıgım ıcın spekulum(plastik metal degil) yerlestırme de ugrastırdım ancak sonra 1 dakıka kasmadıgım ve bagırmadıgımda hazırım dedım ve o anda yerlestırdı. ılacı verırken adetin ilk anındaki galıba adet oldum sokuluyorum hıssı uyandıran sancı vardır ya ıste tum mesele bu... bu agrı dısında baska hıc bır agrı hıssetmıyorsunuz.. tuplere gelince bir tanesı sorunsuz tık dıye ılacı aldı ama dıgerı bıraz zorladı onda da ılacı bıraz daha hızlı verıp actıgını soyledı doktor ama ınanın masadan kalmadan aletı cıkartıktan sonra bır cekım daha yapıyorlar. o cekımı yaparken dızlerım zangır zangır tıtrıyordu.. sadece korktugum ıcın canım yandıgı ıcın degıl... simdi sıra eger olursa tup bebek denemesinde.. igne vucuduna girerken bayılan biri bakalım karnına nasıl igne yapacak onu da ilerleyen zamanlarda yazarım:)) tedavı baslarsa ... HANIMLAR GERCEKTEN KORKTUGUMUZA DEGMEYECEK...hepinize derin sevgi ve saygılarımla...
:) canım aynı bende senin gibiyim kan alınırken bile bayılırım. Bende 3 haftadır araştırıyorum bu ay adetten sobra inş çekilicem aynı söylediğin gibi fındıkzade bakırköye taşınmış birde cevat bey varmış oda şişli echomara geçmiş aradım ikiside aynı fiyat bi ark daha bakırköyde çektirdim acı hissettim dedi bende şişliyemi gitsen diyodum ama sen memnun kalmışsın belki ki. Acaba ŞİŞLİ ECHOMARDA cektifen var mı?

Canım hıc soulemedı onu napacaksın dedi bana Dr:))bende pekı size gıvenıyorum dedım,bakalım bugun çatlatmayı vuruldum artık ıgneler bıttı sukur:)cumartesıyı beklıyorum:)

ben soruyorum hep merak ediyorum.neyse çatlatmayı vurduğuna göre güzel büyümüş.darısı başıma diyim

selam kızlar bende gebe kalamıyorum :KK43:doktorum bendende hsg istedi anestesisiz yapıcak sanırım çokmu kötü ya :110: birde çok korkuyorum kızlar sonuçta tıkalı çıkarsa ne oluryor ? açılmasının bir yolu varmı

canım sana şans diliyorum.Allah yardımcın olsun.moralini yüksek tut :D
Canımmm geldımm,evdeyim çok şükür:) ama zor bir işlenmiş canım yaa bırsey hıssetmıyorsun ama bıldıgın ameşıyat sonuçta,bıraz Tırstım:))hayırlısı ıle haberlerını beklıyoruz sımdı 5 tane topladı bakalım ınsallah hersey yolunda gıder,ama ağrım var bıraz Yatıyorımm

Canımmm geldımm,evdeyim çok şükür:) ama zor bir işlenmiş canım yaa bırsey hıssetmıyorsun ama bıldıgın ameşıyat sonuçta,bıraz Tırstım:))hayırlısı ıle haberlerını beklıyoruz sımdı 5 tane topladı bakalım ınsallah hersey yolunda gıder,ama ağrım var bıraz Yatıyorımm

5 tane iyiymiş ya şansın yükselir dimi?sonucu güzel olsunda insan dayanıyo ya.zaten bir şey hissetmemişsin.inşallah bebişler gelir.bu arada hangi semtte oturuyorsun?

5 tane iyiymiş ya şansın yükselir dimi?sonucu güzel olsunda insan dayanıyo ya.zaten bir şey hissetmemişsin.inşallah bebişler gelir.bu arada hangi semtte oturuyorsun?
Bornovada oturuyoruz Canim biz:)Sen nerds oturuyorsun?yarın arayacaklar bakalım tugcecım dua et nolur guzel haber alayım:)Maddı mânevî zor bır süreç...

sizlerle aynı gün ben de hsg çektirdim. bende sağlıkçıyım hsg nin nasıl çekildiğini biliyorum. hayatta en çok korktuğum ve yaptırmak istemediğim şey oydu. vajinal muayeneden bile korkan insandım. başta anestezili çektirmek istedim. sonra da kararımı verdim. anestezisiz çektirip bu korkumu yenmeliyim dedim. inanın çok basit bişeymiş :))))) lütfen siz de korkmayın basit bi ağrı kesici alıp gidebilirsiniz. toplam 1-2 dk ağrı çektim o kadarcık.

inşallah canım dua ederim tabikide.ne zaman test yapacaksın yani ne zaman belli olurmuş
Canım bugun transferım oldu:)evde dınlenıyorum 10 gün sonra bellı olacak bakalım ınsallah hersey yolunda gıder:)sen nerde oturuyorsun ? Bu süreçte tabsıyelerın var mı yenmesı gereken ve yememek gerekenler mesela ,anne olduğun için tecrubelerın onemlı:)

Kızlar bende bugün hsg çektirdim yorumlara bakıp okadar korkmuştum ki üç aydır erteliyordum kabusum olmuştu ama inanın abartıldığı kadar değil sadece adet sancısı gibi hiç korkmayın çektirin :))

Canım bugun transferım oldu:)evdea dınlenıyorum 10 gün sonra bellı olacak bakalım ınsallah hersey yolunda gıder:)sen nerde oturuyorsun ? Bu süreçte tabsıyelerın var mı yenmesı gereken ve yememek gerekenler mesela ,anne olduğun için tecrubelerın onemlı:)

ben gürçeşme de oturuyorum.senin adına çok sevindim inan.10 gün sonra inşallah güzel haberi alırsın.ben hamileyken sucuk salam yememiştim.ayrıcada bitki çaylarına dikkat etmen gerekir.özellikle ıhlamur düşüğe sebep oluyomuş diye duydum.ben hamileyken haftda da 2 kere balık yedim vede ıspanak tavsiye edebilirim.dr sorarsın.benide bilgilendir canım.inşallah bu yıl iyi gelir bize :anneadayı::KK46::KK76:

ben gürçeşme de oturuyorum.senin adına çok sevindim inan.10 gün sonra inşallah güzel haberi alırsın.ben hamileyken sucuk salam yememiştim.ayrıcada bitki çaylarına dikkat etmen gerekir.özellikle ıhlamur düşüğe sebep oluyomuş diye duydum.ben hamileyken haftda da 2 kere balık yedim vede ıspanak tavsiye edebilirim.dr sorarsın.benide bilgilendir canım.inşallah bu yıl iyi gelir bize :anneadayı::KK46::KK76:
Tesekkur ederım canım tavsıyelerın ıcın:)bende bol bol su meyve sebze tüketıyorum Ama herseyın hayırlısı tabı,Allahım ınsallah yardım eder...bıraz sıkıldım evde ama dıkkat edıyorum ıste dınlenmeye çalışıyorum

Back