hsg(rahim filmi) çektirenlerrrr:(((

merhaba kızlar bende ctesi günü çektirdim bence kişiden kişiye değişiyo acı ben çok acı çektim.hatta masada çığlık çığlığaydım yalvardım bırakın diye ben ömrümde öyle bi acı görmedim.psikolojimi de bozdu hala o anı unutamıyorum günlerdir uyuyamıyorum.anestezisiz yaptırdığıma çok pişmanım.sonuç olarak ta sol tüpüm kapalı çıktı.ona da ayrı üzülüyorum.size soracağım bişey var araştırdığım kadarıyla o kapalı olan tüpte sıvı birikintisi varsa çok zararlıymış sıvı olduğunu nasıl anlayabilirim dr hiçbişey demedi

Hayirli haberlerinî bekliyorum canımmm

Merhaba,
Bugün sonuç için doktora gittim şükür Allahıma tüpler açık sorun yok. 21. gün progesteron testi yaptıracağım eğer yumurtlama olur ise doktor istersen aşılama yapabiliriz dedi. Yok eğer yumurtlama olmamışsa klomen ilaç tedavisi olacak. Bakalım artık sıra progesteron sonucunda
siz nasıl bir yol izliyorsunuz?

Merhaba kizlar kesinlikle korkulacak hicbirsey yok internetten okuyup sagdan soldan duyduklarimla aglaya aglaya gittim gule oynaya ciktim .. findikzade radyotom da cektirdim super ilgi fiyati 400 tl .. gelismis makinalara sahipler sifir aci .. ben ki igneyi gorunce tansiyonu dusen biriyim ..

Bir de sonucu hemen soyluyorlar beklemiyorsunuz .. cekilecek arkadaslar kesinlikle findikzade radyotomu tercih edin anestezi olmayin bos yere ..

benim işim biraz zor.umarım ilaçlar işe yarar.yarın kontrolüm var bakıcak yumurta büyüdümü..sende bence bekleme yap bi test inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz :)
Tugceee adet oldum:(( 15 gun sonra oldum Bırde:(( tüp bebeğe başlıyorum yarın randevu aldım dua et canım bana,sen nasılsın

Tugceee adet oldum:KK43:( 15 gun sonra oldum Bırde:KK43:( tüp bebeğe başlıyorum yarın randevu aldım dua et canım bana,sen nasılsın

gözün aydın canım:) hadi bismillah diyelim o zaman :)benimde yarın randevum var.klomen kullanıyorum glifor ve inofolicte devam ediyorum.yarın bakıcak yumurta büyümüşmü diye .sanada şimdi ilaç verir yumurta büyüsün diye galiba dimi.akşam gelince yaz ...Allah yardımcımız olsun

gözün aydın canım:) hadi bismillah diyelim o zaman :)benimde yarın randevum var.klomen kullanıyorum glifor ve inofolicte devam ediyorum.yarın bakıcak yumurta büyümüşmü diye .sanada şimdi ilaç verir yumurta büyüsün diye galiba dimi.akşam gelince yaz ...Allah yardımcımız olsun

Merhaba bu glifor ne icin acaba bilgi verebilir misiniz lutfen..? Bana sadece klomen vermisti doktorum yumurtlama ve catlama oldu gebelik olmadi ..

Merhaba bu glifor ne icin acaba bilgi verebilir misiniz lutfen..? Bana sadece klomen vermisti doktorum yumurtlama ve catlama oldu gebelik olmadi ..

yumurtlama tembelliği var bende.gunde 3 klomene bile cevap vermiyo.diğer doktorlarım vermemişti ama bu yeni dr verdi.klomene takviye olarak verdi yanında inofolic te verdi.sende dr bir danış.

Aynen canım Hadı hayırlısı moduna gectım artık:)yarın görüşecegız ama hemen tahlıl yapar,iğneye başlatır mı bılmıyorum,Bırde en kötüsü adet iken muayene olmak off yani:( haber verırım sana aksam ayrıntıları,ınsallah senınde yarın guzel haberlerını alırız canım büyümüştür inşallah

Aynen canım Hadı hayırlısı moduna gectım artık:)yarın görüşecegız ama hemen tahlıl yapar,iğneye başlatır mı bılmıyorum,Bırde en kötüsü adet iken muayene olmak off yani:KK43: haber verırım sana aksam ayrıntıları,ınsallah senınde yarın guzel haberlerını alırız canım büyümüştür inşallah

bende büyüme yok maalesef klomeni 4 e çıkardı.pazartesi tekrar çağırdı.haberler sende :)

Y
bende büyüme yok maalesef klomeni 4 e çıkardı.pazartesi tekrar çağırdı.haberler sende :)
tugcee canım ınternetımde sorun vardı cevap yazamadım cok pardon :( canım ben iğnelere başladım gecen hafta perşembeden ıtıbaren,hala oluyorum günde 2 kez Yılbaşından önce toplarız dedı Dr Um valla heyecan dorukta anlayacağın :)) zormuş canım süreç :( sen ne yaptın canım gıttın mı Dr?

Y

tugcee canım ınternetımde sorun vardı cevap yazamadım cok pardon :KK43: canım ben iğnelere başladım gecen hafta perşembeden ıtıbaren,hala oluyorum günde 2 kez Yılbaşından önce toplarız dedı Dr Um valla heyecan dorukta anlayacağın :)) zormuş canım süreç :KK43: sen ne yaptın canım gıttın mı Dr?

benim bu ay yumurtalar büyümedi.artık klomen vermeyecek bi daha ki ay iğneye geçicez.gonalf kullanacakmışım.hayırlısı ya ...inşaallah kaliteli büyük yumurtaların olur.haberleini bekliyorum :anneadayı::KK48:

Sogan kürü deneyen var mi aranizda ben basladim bugun 2. Gunum ... ayni zamanda.4444 salati tefriciye cekmeye basladim bunu dagitabilirsinizde ama guvendiginiz kisilere verin duasiz birsey olmaz arkadaslar lutfen duamizi da eksik etmeyelim .. Allah hakkimizda hayirlisini versin ..

benim bu ay yumurtalar büyümedi.artık klomen vermeyecek bi daha ki ay iğneye geçicez.gonalf kullanacakmışım.hayırlısı ya ...inşaallah kaliteli büyük yumurtaların olur.haberleini bekliyorum :anneadayı::KK48:
Benımde kullandığım gonal f canım,günde 200 lük doz ile alıyorum ama göğüslerım ve karnım bıraz sıstı,hormon yan etkisi sanırım,iğne ile büyüttukten sonra asılma mı yapacak ? Insallah canım Hakkımızda hayırlısı yarın. Gıdecegım son dk gelısmelerı bıldırırım sana:)

Benımde kullandığım gonal f canım,günde 200 lük doz ile alıyorum ama göğüslerım ve karnım bıraz sıstı,hormon yan etkisi sanırım,iğne ile büyüttukten sonra asılma mı yapacak ? Insallah canım Hakkımızda hayırlısı yarın. Gıdecegım son dk gelısmelerı bıldırırım sana:)

200 çokmuş ya bana 75 verdi aşılama olurmu bilmiyorum.anlık karar veririz sanırım.konuşmadık dr yle.haberlerini bekliyorum hayırlısı olsun inşallah

200 çokmuş ya bana 75 verdi aşılama olurmu bilmiyorum.anlık karar veririz sanırım.konuşmadık dr yle.haberlerini bekliyorum hayırlısı olsun inşallah
Canım 200 başlatmıştı 150 ye düşürdü,ama şiştim yani inşallah buyumuslerdır,daha fazla şişmek ıstemıyorum:( Hadı hayırlısı olsun canım ınsallah en kolay yoldan olur senın ıcınde,2015 te kucaklarımız mınnoslarımızla dolar:)yarın geleyım dr dan son havadıslerı bıldırecegım canım:)

SEVGİLİ ARKADASLAR BUGUN SONUNDA RAHİM FİLMİ CEKTİRDİM.. ayrıntılı olarak TUMM KORKANLARA YAZACAGIM
öncelikle herkese selamlar;
ben yaklasık 21 gundur uyumayan agrı icinde kıvranacagımı dusunen ve benden daha cok korkabılene ınanmayan hatta ıslem asamasında bıle zangır zangır tıtreyen biri olarak bunları yazıyorum. Once korkularımı yazıyorum ki sonrasında belki siz de kendinizle karşılaştırabilirsiniz durumunuzu. Ben normalde vajinal muayenede bile gerilen hıckıra hıckıra aglayan kendinden gecen ayılıp bayılan bırıyım. agrı acı eşigim cok dusuk. Doktorum tuplerinde bir sorun olabilir bakmalıyız dediginde hem forumdaki yazısmaları hem de diger sitelerdeki yazıları okudum korkuma korku kattım diyebilirim. hatta anestezi uzmanını hazır edilmesi konusunda cekimi yapacakları da uyarıda bulundum.
fındıkzade radyatomdaki cekim aleti bakırkoydeki radyatoma nakledildiginde cekimim bakırkoyde yapıldı. rontgen masası gıbı bır masaya hatırdılar aletsiz bir iki cekimdem sonra normal cekim icin doktor geldi. uzun saclı gozluklu seker bir bey odaya gırdı (VAROL TOPCU). titrek bir sesle cok korktugumu soyledim. benımle yaklasık 4-5 dakıka konustuktan sonra ısleme baslandı. her asamasında ne hıssedecegımı anlatmasını benımle konusmasını ıstedım. oyle de oldu zaten. ılk basta bıraz kendımı sıktıgım ıcın spekulum(plastik metal degil) yerlestırme de ugrastırdım ancak sonra 1 dakıka kasmadıgım ve bagırmadıgımda hazırım dedım ve o anda yerlestırdı. ılacı verırken adetin ilk anındaki galıba adet oldum sokuluyorum hıssı uyandıran sancı vardır ya ıste tum mesele bu... bu agrı dısında baska hıc bır agrı hıssetmıyorsunuz.. tuplere gelince bir tanesı sorunsuz tık dıye ılacı aldı ama dıgerı bıraz zorladı onda da ılacı bıraz daha hızlı verıp actıgını soyledı doktor ama ınanın masadan kalmadan aletı cıkartıktan sonra bır cekım daha yapıyorlar. o cekımı yaparken dızlerım zangır zangır tıtrıyordu.. sadece korktugum ıcın canım yandıgı ıcın degıl... simdi sıra eger olursa tup bebek denemesinde.. igne vucuduna girerken bayılan biri bakalım karnına nasıl igne yapacak onu da ilerleyen zamanlarda yazarım:)) tedavı baslarsa ... HANIMLAR GERCEKTEN KORKTUGUMUZA DEGMEYECEK...hepinize derin sevgi ve saygılarımla...

Canım 200 başlatmıştı 150 ye düşürdü,ama şiştim yani inşallah buyumuslerdır,daha fazla şişmek ıstemıyorum:KK43: Hadı hayırlısı olsun canım ınsallah en kolay yoldan olur senın ıcınde,2015 te kucaklarımız mınnoslarımızla dolar:)yarın geleyım dr dan son havadıslerı bıldırecegım canım:)

iğne büyütüyo ya ilaç gibi değil etkili..adetimi iple çekiyorum valla bi an önce gelsede gitsem diye.inşallah 2015 bize uğur getirir bebeklerimizi getirir :)

Back