400 tl canim..Kaca cekiyorlar canim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
400 tl canim..Kaca cekiyorlar canim?
Canım uzun zaman oldu konuşamadık :) cok sukur test sonucu pozitif çıktı ama bır kac gündür lekelenmem oldu ve korktum ıgne yaptırıyorum ama haftaya Dr Um keseye bakmak içim çağırdı asıl heyecan orda umarım hersey yolunda gider,nolur dua et canım benım:)ınsallah bu lekelenme bıter...sen ne durumdasın canım gelısme var mı?
Çok teşekkür ederim canım benim:)benimde klomenle denemişti Dr ilk büyümesi için,18. Gün bır tanesi zorla büyüyordu,normalde klomenle cok buyurdu ama senın gec buyıyor demıstı.senınkılerı ıgne ıle büyütüp aşılama mı yapacak acaba?Allah yardımcımız olsun canım benım ıkımızın de,bende de hala az lekelenme devam evde dınlenıuorum h sonu ama h ıcı calısıyorum cunku ızın alamam artıkcanım çok sevindim valla hayırlı uğurlu olsun.lekelenme olur korkma yerleşme derler bazıları duymuştum yani öyle bi kaç kişiden.bol bol dinlen işi gücü bırak derim ben.bende iğne yapıorum 11.günde 13 mm olmuş daha zor büyüyo anlıyacağın benim işim zor büyüycek yok çatlıycak.off offf..neyse haberleşelim yine.haftaya inşaallah bebişini görürsün fazla üzmez seni
Çok teşekkür ederim canım benim:)benimde klomenle denemişti Dr ilk büyümesi için,18. Gün bır tanesi zorla büyüyordu,normalde klomenle cok buyurdu ama senın gec buyıyor demıstı.senınkılerı ıgne ıle büyütüp aşılama mı yapacak acaba?Allah yardımcımız olsun canım benım ıkımızın de,bende de hala az lekelenme devam evde dınlenıuorum h sonu ama h ıcı calısıyorum cunku ızın alamam artıkıdare ettiler cok sukur bukadar oyuzden fazla ızın ısteyemıuorım,Allahım ınsallah bu hafta da keseyi sağlıkla görmeyi nasip eder...ıkımız ıcınde dua edecegım canımmm
Yok canım calısıyorum,oyüzden sadece akşamları dınlenebılıyorumsağol canım bende dua ediyorum.çalıştığını bilmiyodum.evdesin diye yat dinlen demiştim.değerlerine baktırdınmı artıyordur inşallah.bende bugün gideceğim kontrole
Yok canım calısıyorum,oyüzden sadece akşamları dınlenebılıyorumnasıl geçti kontrolün?cars kese içim kontrole çağırdı Dr canım oyuzden cok stresslıyıö ınsallah hersey yolunda gıder
️Insallah canım benım:)cok sevındım senın adına cok sukur:)sımdı ılıskı mı verdı aşılamamı yoksa?hadı hayırlısı bakalım:))yumurtam büyümüş.çatlatma iğnesini oldum öğlen.hiç stress yapma hamilesin keyfini çıkar.herşey yoluna girer
️Insallah canım benım:)cok sevındım senın adına cok sukur:)sımdı ılıskı mı verdı aşılamamı yoksa?hadı hayırlısı bakalım:))
Merhaba kızlar ben üç hafta önce rahim filmi çektirdim ama reglim gecikti biraz bu şekilde bir durum yaşayan varmı acaba yardımcı olsanız bana![]()
ben 14 gün sonra adet olmuştum.erken oldum yani.seninkide gecikmiş.farklılık gösteriyor kişiden kişiye demekki
Cnm ben adetimin 8. ci günü çektirmiştim 4-5 kanamam olmuştu şuan 28. Günü daha gelmedi test yaptım dün negatif normal demekki cvp için tşk ederim![]()
normal bencede..ve hsg den sonraki aylarda çok önemli diye duymuştum.inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine :)
Canim bende 3 ay once cektirdim, adet duzenim 30,31 gun filandi. Ancak cektirdigimden beri hep gecikmeli adet oluyorum cektirdikten sonraki ay 14 gun gecikti, sonraki ay 10 gun, bu ay da gecti 3,4 gun hala yok bende arastirdim biraz ama hsg sonrasi gecikme yasayan bulamadim. bununla ilgili bir bilgi de bulamadim hic. Her seferinde hamileyim saniyorum gecte olsa gelmeyi ihmal etmiyo kirmizilarMerhaba kızlar ben üç hafta önce rahim filmi çektirdim ama reglim gecikti biraz bu şekilde bir durum yaşayan varmı acaba yardımcı olsanız bana![]()
Inş hepimiz cnm :) bizde bişey çıkmadı ama bebek te gelmedi. Sen nezamandır düşünüyorsun hamilemisin yoksa:)
Canim bende 3 ay once cektirdim, adet duzenim 30,31 gun filandi. Ancak cektirdigimden beri hep gecikmeli adet oluyorum cektirdikten sonraki ay 14 gun gecikti, sonraki ay 10 gun, bu ay da gecti 3,4 gun hala yok bende arastirdim biraz ama hsg sonrasi gecikme yasayan bulamadim. bununla ilgili bir bilgi de bulamadim hic. Her seferinde hamileyim saniyorum gecte olsa gelmeyi ihmal etmiyo kirmizilar![]()
yok değilim.2.çocuk için uğraşıyorum.2 sene oldu.çatlatma iğnesi yaptım bekliyorum çalışmalar için :)
Hadi hayırlısı cnm benim kuzenim de ikinci için 2.5 yıl çalıştı ama deydi :) bugün doğurdu darısı başına:)