hsg(rahim filmi) çektirenlerrrr:(((

Slm kızlar bende 2 sene önce çektirdim 150 tl ödedik üç ay ilaç tedavisi sonrasında aşılama oldu tutmadı sonra hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı dr değiştirdim hsg (rahim filmi) sonucunuda gösterdim filimde çok korltuğumu ve kendimi çok kastığımı söyledim filmimde sağ taraf tıkalı çıkmıştıı ama dr m şüpheli buldu tekrar filim çekçez dedi ama ben korktum çocuk istemiyom artık dedim ve o ay günüm geçti önemsemedim ama eşimin ısrarıyla dr gittik sol uumurtalıkta kist var dedi ama kanda bakalım günün gwçmiş dedi ve 5 haftalık hamileydim kistin tedavisine bakamadık 5 buçuk cm kist vardı doğumda erimiş şükürler olsun kuzum şuan 3,5 aylık kucamda:) sıkıntı yomayın her şerde bi hayır vardır kızlar :);)

Ben istanbulda radyotomda anestesisiz cektirdim.aletleri o kadar iyiydi ki korktugum kadar kesinlikle yokmus dedim.ufak bi adet sizisi hissettim sadece.eger istanbulda cektirecekseniz kesinlikle orda cektirin

Hamileliğin hayırlı olsun canım. Rahim filminden sonramı hamile kaldın

hayırlı olsun canım benimde açık çıkmıştı aşılamamı yaptırdım bekliyorum :)

Hayırlı olsun canım İnşallah tutunur minnakın :) Rahim filminden sonraki ay hamile kalma şansı yüksek dedi doktorum. O yüzden bu ay gün aşırı hatta yumurtlama dönemi hergün çalışma yaptık. Bu ayda olmazsa bende aşılama yaptırıcam. Sen aşılamayı özeldemi yaptırmıştın? aşılamaya kendinmi karar verdin doktorunmu önerdi? Birde nekadar tutuyor? Cvaplar için şimdiden teşekkürler :)

• Beğen
Reactions: mbz
canım bende 15 ekimde çektircem adetin 12 gününe kadar çektirilebiliyormuş:KK24:ben 12 günde çektircem :mad:adetinin bitmiş olması gerekiyor adetli iken çekilmez :KK68:evet çok arılı bişeymiş ssklar anestezisiz çekiyorlar fakat üniversite hastaneleri haftanın 1 günü anestezili çekiyorlar ben anestezili çekinçem
ya peki bişey sormak istiyorum sizi lütfennn bilgi verirmisiniz?üniversite hastaneleri anestezili çekiyor dediniz de farklı bir hastanede yaptırıp aşılama işlemimin yapılcağı yer kabl eder mi öyle oluyormu,?ya ben sordum kesinlikle anestezi yok dediler ama çok korkuyorum ben .siz benden önce çektirceksiniz lütfennn yazarmısınız nasıl olduğunu ağrı olup olmadığını ve nerde çektiriyorsunuz hangi hastanede?tedaviyi hangi hastanede yaptıyorsunuz?yaa kafam çok karıştı üniv hastanesinde yaptırsam acaba aşılama işlemini yaptırdığım z.k hastanesi kabul edermi heyet için evrakları hazırlıyoruz çünküüü

ya peki bişey sormak istiyorum sizi lütfennn bilgi verirmisiniz?üniversite hastaneleri anestezili çekiyor dediniz de farklı bir hastanede yaptırıp aşılama işlemimin yapılcağı yer kabl eder mi öyle oluyormu,?ya ben sordum kesinlikle anestezi yok dediler ama çok korkuyorum ben .siz benden önce çektirceksiniz lütfennn yazarmısınız nasıl olduğunu ağrı olup olmadığını ve nerde çektiriyorsunuz hangi hastanede?tedaviyi hangi hastanede yaptıyorsunuz?yaa kafam çok karıştı üniv hastanesinde yaptırsam acaba aşılama işlemini yaptırdığım z.k hastanesi kabul edermi heyet için evrakları hazırlıyoruz çünküüü
tabiki kabul eder canım:KK24: örneğin ben üniversite hastanesinde çekinçem rahim filmini fakat özel dr muaynanesinde yaptırcam tedavi ve aşılamamı:KK46::nazar:tatlım ben anestezili çekincem izmir dokuz eylülde çekindikten sonra yazarım sana ama anestezili daha öncede olmuştum 5 sene önce hiç bişey hissetmiyorsun anesteziyi yapıyorlar uyuyorsun onlar filmi çekiyor sen uyanuyorsun hop olmuş bitmiş ayağa kalkıp gidiyorsun:KK24:canım benim aşılama olacağın hastaneye sorsaydın dışarıdan yapılmış filmi kabul ediyonuzmu diye:KK24:bence kabul ederler

Arkadaşlar bende 3 gün önce çektirdim,izmirde özel bir hastanede.ama bende anestezili çekmenizi öneririm,çünkü bende cok heyecanlıydım ama Anestezili ile hiç korktuğum gibi olmadı,rüya gibi geçti,uyandığımda başka bır odaya almışlardı benı hersey bıtmıstı,aynı gün sonucu aldım,sadece 1 hafta kadar kanama ve lekelenme sürer dediler,Allah hepimizin yardımcısı olsun..buarada tek tüp ile hamıle kalan var mı,tek tüp açık olunca aşılama yapılmıyor mu?hemen tüp bebeğe mi geçiliyor?yardımlarınızı rica ederim

Istanbulda findikzade de radyomar&radyatom merkezi var.15 dk surdu ve inanin ben bile anlamadim.dr sohbet ederken gecmis olsun dedi.tavsiye ederim.

tabiki kabul eder canım:KK24: örneğin ben üniversite hastanesinde çekinçem rahim filmini fakat özel dr muaynanesinde yaptırcam tedavi ve aşılamamı:KK46::nazar:tatlım ben anestezili çekincem izmir dokuz eylülde çekindikten sonra yazarım sana ama anestezili daha öncede olmuştum 5 sene önce hiç bişey hissetmiyorsun anesteziyi yapıyorlar uyuyorsun onlar filmi çekiyor sen uyanuyorsun hop olmuş bitmiş ayağa kalkıp gidiyorsun:KK24:canım benim aşılama olacağın hastaneye sorsaydın dışarıdan yapılmış filmi kabul ediyonuzmu diye:KK24:bence kabul ederler
YA ŞÖYLE Bİ KONU VAR BENİM İŞTE AŞILAMA İÇİN TEK Bİ EVRAĞIM KALDI ODA RAHİM FİLMİM....ZEYNEP KAMİL'DE YAPTIRICAM BEN AŞILAMA KARARI ÇIKTI.fakat şöle düşünüyorum açıkcası sizcede nasıll?ilk aşılamamı zeynep kamilde devlet hastanesinde yaptırıp olmazsa özelde yaptırırım diye düşünüyorum.ama özelde yaptırabilmem için zeynep kamilden bi rapormu almam gerekicek?indirimli olması için özellerde?

arkadaşlar hsg çekildikten sonra izlenecek yol nedir? direk aşılama yada tüp bebeğemi geçilecek? yada ne yapılıyor?

M
arkadaşlar hsg çekildikten sonra izlenecek yol nedir? direk aşılama yada tüp bebeğemi geçilecek? yada ne yapılıyor?

Nazah35 tüplerin açık mı ,yoksa kapalı olan var mı?benım bırı açıldı hsg aşamasında bırı açılmadı ve kapalıoyuzden dr bosuna zaman kaybetmeyelım dırek tüp bebek yapalım dedı

Ama tek tuple hamıle kalanlarda duydum,yumurtlama olduğu ıcın aşılamada olabılır,ama dırek tüp yapalım dedı bana

Bende tüp bebek konusunda deneyım yaşayanlardan tecrubelerını duymak ısterım

YA ŞÖYLE Bİ KONU VAR BENİM İŞTE AŞILAMA İÇİN TEK Bİ EVRAĞIM KALDI ODA RAHİM FİLMİM....ZEYNEP KAMİL'DE YAPTIRICAM BEN AŞILAMA KARARI ÇIKTI.fakat şöle düşünüyorum açıkcası sizcede nasıll?ilk aşılamamı zeynep kamilde devlet hastanesinde yaptırıp olmazsa özelde yaptırırım diye düşünüyorum.ama özelde yaptırabilmem için zeynep kamilden bi rapormu almam gerekicek?indirimli olması için özellerde?
inşallah ilk aşılaman tutarda ikincisine gerek kalmaz:KK68:ssk anlaşmalı özeller beli bi yüzde farkı alıyorlar diye biliyorum canım:mad:ben 2 kez aşılama oldum ikisinide doktor özel muaynanesinde oldum yani ful maddiydi :mad:ben sskdan sadece ilaçlar için yararlandım bide rahim filmi için canım

Kizlar film cektirmeden önce agri kesici yaptirin herkezin farkli oluyor kimi hic agri hissetmiyor kimisinde sonradan basliyor bende cektirdim anestezi yaptirmadim ilaci verirken asiri adet agrisi gibi oluyor korkmayin yani ama sonrasi icin ped felan alin kanama olabiliyor bende olmustu

Tüp bebek bizi bekliyor:KK17:Korkuyorum cok,deneyimi olan var mi kızlar?:KK64:
evet ben tüp bebek konusunda deneyimliyim :)
önce klomenle çatlatma iğnesiyle, yumurta takibi2-3 kez deneme yapıldı ilişki günü verilerek.olmadı
1 kez aşılama olmadı
3 kez tüp bebek tedavisi ve sonuncuda tuttu sonunda ..... çok şükür... kaç senedir uğraşıyorum allah isteyen herkeze versin..
öğrenmek istediğin nedir sor anlatayım sana ama korkacak bişi yok panikte yapma :KK68:

DÜN HGS ÇEKİNDİM ANEZTEZİLİ OLACAKTI FAKAT Bİ PROBLEM ÇIKTTI BENİM İSTEĞİM DOĞRULTUSUNDA ANESTEZİSİZ OLDU VE KORKULACAK HİÇ BİŞEY YOK ADET SANCISI GİBİ AĞRILAR OLUYOR İLAÇI VERİRKEN RAHME SADECE OKADAR

Back