hsg(rahim filmi) çektirenlerrrr:(((

Oncelikle merhaba bnde dun hsg cektirdim ve sizinle paylasmak istedim arkadaslarin dedigi gibi rahim filmi herks uzerinde farkli etki yarattigi dogrudur ama bu zor yolda cektigimiz her skinti bizi bir guzellige goturuo oyle dusunun bnde bi cok sey okudum ve cok korktum ama inanin o kadar acisiz bi seymis ki 1 senedir erteledigim icin k3ndime kizdim istanbulda yaptirmak isteyenlerede merkez hakkinda bilgi verebilirim hepinize simdiden gecmis olsun

Arkadaslar rahim filmi çekildi tüpler açıktı ama daha önce geçirdiğim kist ameliyatı ve iç kanama sebebiyle Dr vakit kaybetmeyelim dedi tüp bebek tedavisi ne başladık önce adetin 8 10 ve 12.gunu LH değerine bakıldı ve LH pik inin 10. Günü climara bant 3.4.5 günü orgalutran iğne kullandım bir sona ki adetin 2 günü Dr gittim ultrason da yumurtalara baktilar 7 tane varmış Dr Sayı olarak iyi ama önemli olan kalitesi dedi şimdi merional ve pregon kullanıyorum pzrtsi tekrar gidicem Dr a Allahım inşallah kaliteli dir yumurtalar ve ilk denemede tutar Allah hepimizin yardımcısı olsun yememe de dikkat ediyorum hergün incir ceviz süt bal yiyorum bi de sigarayı tamamen birakabilsem; ((

ağrı ve acı hissettinimiz? anestezilimi yaptınız?bende iki hafta sorna çekilcem ama anlatamam aşırı korkuyorum
merhaba öncelikle korkulacak bişey değil abartılanlara bakma ne kadar kendini kasarsan o kadar zor olur burada önemli olan doktorun elinin hafifliği benim kadar kimse korkamazdı hem erkek doktor teknisyende erkek ilk defa rahim filmi çektiriyorum ne olduğunu bile bilmiyordum kulaktan dolma bilgilerle gittim sadece 5 dakika doktor bana güven dediğimi yap gerisini bana bırak dedi çok rahat geçti korkma

Arkadaslar rahim filmi çekildi tüpler açıktı ama daha önce geçirdiğim kist ameliyatı ve iç kanama sebebiyle Dr vakit kaybetmeyelim dedi tüp bebek tedavisi ne başladık önce adetin 8 10 ve 12.gunu LH değerine bakıldı ve LH pik inin 10. Günü climara bant 3.4.5 günü orgalutran iğne kullandım bir sona ki adetin 2 günü Dr gittim ultrason da yumurtalara baktilar 7 tane varmış Dr Sayı olarak iyi ama önemli olan kalitesi dedi şimdi merional ve pregon kullanıyorum pzrtsi tekrar gidicem Dr a Allahım inşallah kaliteli dir yumurtalar ve ilk denemede tutar Allah hepimizin yardımcısı olsun yememe de dikkat ediyorum hergün incir ceviz süt bal yiyorum bi de sigarayı tamamen birakabilsem; ((
merhaba hayırlı olsun tedavi sanırım opu gününe kadar biraz daha fazlalaşır yumurtan inş kaitelerine ii olur ve güzel bir şekilde döllenirler benim 2o yumurtam oluştu 10 tanesi döllendi 6 tanesi transfere uygun hale geldi allah yardımcın olsu

YA ŞÖYLE Bİ KONU VAR BENİM İŞTE AŞILAMA İÇİN TEK Bİ EVRAĞIM KALDI ODA RAHİM FİLMİM....ZEYNEP KAMİL'DE YAPTIRICAM BEN AŞILAMA KARARI ÇIKTI.fakat şöle düşünüyorum açıkcası sizcede nasıll?ilk aşılamamı zeynep kamilde devlet hastanesinde yaptırıp olmazsa özelde yaptırırım diye düşünüyorum.ama özelde yaptırabilmem için zeynep kamilden bi rapormu almam gerekicek?indirimli olması için özellerde?
merhaba anladığım kadarıyla tüp bebk için rapor almak istiyorsun bildiğim kadarıyla rapor alman için 2 3 kere aşılama yaptırman gerek devlet hastanesinde

ya peki bişey sormak istiyorum sizi lütfennn bilgi verirmisiniz?üniversite hastaneleri anestezili çekiyor dediniz de farklı bir hastanede yaptırıp aşılama işlemimin yapılcağı yer kabl eder mi öyle oluyormu,?ya ben sordum kesinlikle anestezi yok dediler ama çok korkuyorum ben .siz benden önce çektirceksiniz lütfennn yazarmısınız nasıl olduğunu ağrı olup olmadığını ve nerde çektiriyorsunuz hangi hastanede?tedaviyi hangi hastanede yaptıyorsunuz?yaa kafam çok karıştı üniv hastanesinde yaptırsam acaba aşılama işlemini yaptırdığım z.k hastanesi kabul edermi heyet için evrakları hazırlıyoruz çünküüü
merhaba öncelikle hiç korkma tamamen doktorun elinin hafifliğine ben özelde çektirdim 350 tl ödedim ki kendi tüp bebk doktorumdu çok kolay oldu sen bence onu hastaneye sor en iyi cevabı onlar verir sanırım kabul ederler çünkü rahim filminde tüplerde sorun varmı yokmu ona bakılyorlar

merhaba hayırlı olsun tedavi sanırım opu gününe kadar biraz daha fazlalaşır yumurtan inş kaitelerine ii olur ve güzel bir şekilde döllenirler benim 2o yumurtam oluştu 10 tanesi döllendi 6 tanesi transfere uygun hale geldi allah yardımcın olsu
Amin cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben ankarada baskentte cektirdim. Anestezili fiyat 150 liraydi. Iyi ki de oyle cektirmisim tupler tikali cikti, tikali olunca aci cok oluyormus.

evet ben tüp bebek konusunda deneyimliyim :)
önce klomenle çatlatma iğnesiyle, yumurta takibi2-3 kez deneme yapıldı ilişki günü verilerek.olmadı
1 kez aşılama olmadı
3 kez tüp bebek tedavisi ve sonuncuda tuttu sonunda ..... çok şükür... kaç senedir uğraşıyorum allah isteyen herkeze versin..
öğrenmek istediğin nedir sor anlatayım sana ama korkacak bişi yok panikte yapma :KK68:

Yanıtım için teşekkür ederim,aslında ben aşamaları merak edıyorum tüp bebekte ,reglının ılk günü Dr ara dedı,o ay nekadar süre iğne olacağım her gün mu?ıgnelerın saatı oluyor mu?sonra yumurtalar toplanırken ağrı oluyor mu? Birde bu ay başlayacağız tedavıye ama grip oldum Dr a sordum vücutta mikrop olursa olumsuz etikler mı dıye?onunla ılgısı yol dedı ama korkuyorum:(

offf offff ellerim terledi başından sonuna kadar okudum topiği ne süreçler ne korkular endişeler ne sıkıntılar ne hayatlar ne imtihanlar var rabbim hepimizi sabredip kazananlardan eylesin bütün evlat arzusu içinde olan kullarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin

amin sende dertlisin sanı
offf offff ellerim terledi başından sonuna kadar okudum topiği ne süreçler ne korkular endişeler ne sıkıntılar ne hayatlar ne imtihanlar var rabbim hepimizi sabredip kazananlardan eylesin bütün evlat arzusu içinde olan kullarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin

Yanıtım için teşekkür ederim,aslında ben aşamaları merak edıyorum tüp bebekte ,reglının ılk günü Dr ara dedı,o ay nekadar süre iğne olacağım her gün mu?ıgnelerın saatı oluyor mu?sonra yumurtalar toplanırken ağrı oluyor mu? Birde bu ay başlayacağız tedavıye ama grip oldum Dr a sordum vücutta mikrop olursa olumsuz etikler mı dıye?onunla ılgısı yol dedı ama korkuyorum:KK43:
merhaba valla yaklaşış 12 13 gün falan opuya kadar iğne vuruluyorsun yumurtanın gelişimine bağlı yumurtaların gelişince çatlatma iğnesi vuruluyorsun ondan sonraki gün opuya gidiyorsunha bu arada tabiki iğneleri saatinde yapmak gerekli yumurta toplama işlemi anestezi altında yapılıyor bir şey anlamazsın aynı anda eşinden de sperm alıyorlar işlemden sonra pek ağrın olmuyor en azından benim fazla olmadı ama bünyeden bünyeye değişebilir sonra da transfer onlar seni arayıp söylüyorlar transfer gününü transfer zaten uzun sürmüyor basit bir işlem geçmiş olsun

Yanıtım için teşekkür ederim,aslında ben aşamaları merak edıyorum tüp bebekte ,reglının ılk günü Dr ara dedı,o ay nekadar süre iğne olacağım her gün mu?ıgnelerın saatı oluyor mu?sonra yumurtalar toplanırken ağrı oluyor mu? Birde bu ay başlayacağız tedavıye ama grip oldum Dr a sordum vücutta mikrop olursa olumsuz etikler mı dıye?onunla ılgısı yol dedı ama korkuyorum:KK43:
öncelikli gıripin olumsuz bir etkisi olmaz. hastalığının 3.gününde gidiyosun kontrol oluyor önce ve doktorun ona göre yumurta çoğalıp büyüsün diye iğne ve senin durumuna göre extra ilaçlar verebiliyor. folikasitede başlatacaktır ve multi vitamine.. sonra sana belirli günler verecek kontrol amaçlı her seferinde yumurtaya bakarak ilaç dozu ayarlar yada gerek yoksa devam ettirir belli bir büyüklüğe gelinceye kadar. iğne hep aynı saat aralığında yapılıyor etkisini en iyi şekilde göstermesi için.mesela ben hep akşam 10 da yapardım göbekten. takriben 10 gün daha da az aslında o tedaviye bağlı. yumurta toplama genel anestezi ile yapılır ve hiçbir ağrı hissetmezssin.

Back