hsg(rahim filmi) çektirenlerrrr:(((

Bu arada Gata'da o kadar asistan olması yeterince kasılmaya sebep olur zaten sanırım :KK43:

Son düzenleme:
Ben hacettepede çektirdim odaya girene kadar çok korkuyordum ama adet sancısı kadar bile ağrım olmadı hiç bişey hissetmedim,hiç bagırmadım bile hatta bende izledim monitörden , eve geri gelirken de trende ayakta geldim eve kadar yürüdüm, hiç yatmadımda... tüpler açık çıktı ama yinede hamile kalamıyorum :)

Bende bugün Dr gittim 26 sına hsg günümü aldım özel hast. Muhtemelen anestezi siz cektiricem

bır anlık bır acı kızlar korkulacak bişey degıl szden önce bağıran bırı olursa uygulama yapılırken pisikolojık olarak etkılenıyosun ama ınanın korkulacak bişey yok asıl sorun o güne kadar kendızı stres etmenız hiç gerek yokmuş

bayanlar olarak genel yapımız böyle sanırım gece uykum kaçmaya başladı nasıl olacak diye :KK35:

Bende çektirdim Mayıs ayında HSG ilaçsız hiç acı falan hissetmedim ama sol tüp tıkalı ve rahim anormalliği var Ekim'de ameliyat olcam inşallah tabi bundan öncesi 2 senedir istiyoruz 2 defada klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iyki HSG çektirmişim

Arkadaşlar selam,
Siteyi bir yıldır takip ediyorum. Aklıma ne takılsa nasılsa cevabı KK'da vardır diye buraya koşuyorum. Burdaki insanlar nasıl bana yardımcı olduysa bilmeden , ben de birilerine yardımcı olmak isterim. Ağustosun 26sında rahim filmi çekildi ve şu an hamileyim. Anesteziyle yapıldı birşey hissetmedim. Kanallarım açıktı ancak sonrasında doktor dedi ki; bu yaptığımız işlem kanallar açık dahi olsa orayı temizlediği için önümüzdeki aylarda hamilelik şansın bi miktar artar. Ben çok kaptırmak istemedim ama gerçekten de ysşayınca etkisi olduğunu düşündüm. Başka sebepler vardır ya da bu etkili olmaz sizde bilemiyorum ama benim deneyimim olma ihtimalinin olduğunu gösterdi. Umarım herkesin istediği ve hayal ettiği şekilde gerçekleşir hamileliği. Sevgiler :)

Dün HSG çektirdim.10 gün boyunca antibiyotik kullanmamı önerdi çeken doktor.Siz kullandınız mı kızlar.Doktora göstermrim ama CD de kendim izledim tüpler açık görünüyor.Antibiyotik bitirmek şartsa bu ay kesin korunmak gerek ondan soruyorum

ekinnnnn06 merhaba öncelikle herşey gönlünce olsun. sana birşeyler sormak istiyorum bende dün temel beye gittim ilk defa rutin süreç tahliller ve hsg çekimi sen yaşamışsın nasıldı ben çok kararsızım nasıl çektirmem gerektiği konusunda işin hem maddi boyutu var hemde yaşadıkları var insanın öyleee sakin kalıp süreci bekleyenlerden değilim maalesef herkes gibi herkes kadar merak ve endişe taşıyorum.Ne aşamadasın ne kadar oldu başlayalı ve memnun musun?
Cnm eger tedaviye gatada basladiysan rahim filmini gata dan başka bi yerde çektirme çünkü tekrar gata da çektirmen gerekecek başka kurumda yapılan hiç bi tahlile güvenmiyorlar sanırım çünkü bizde öyle oldu.bnm canim acidi cektiriken ozlelikle islem sirasinda asistanlarin olmasi psikolojik olarak zordu ama rahat cektirenler de oluyo hic korkma zor bi surec ve kaçışımız yok maalesef Allah yardimcimiz olsun.bnm tüpler açık çıktı ama daha önce geçirdiğim kist operasyonundan dolayi yumurta rezervim azaldığı için vakit kaybetmeyelim dedi temel hoca.bu ay tüp bebek denicez Allah inşallah çok aratmadan hayırlısıyla nasip eder hepimize

6995289, member: 234808"]Dün HSG çektirdim.10 gün boyunca antibiyotik kullanmamı önerdi çeken doktor.Siz kullandınız mı kızlar.Doktora göstermrim ama CD de kendim izledim tüpler açık görünüyor.Antibiyotik bitirmek şartsa bu ay kesin korunmak gerek ondan soruyorum[/QUOTE]
Antibiyotik mutlaka veriyolar enfeksiyon oluşabilir diye bence antibiyotiği mutlaka bitir ben öyle yaptım bide enfeksiyonla ugrasmayalim; (

6995289, member: 234808"]Dün HSG çektirdim.10 gün boyunca antibiyotik kullanmamı önerdi çeken doktor.Siz kullandınız mı kızlar.Doktora göstermrim ama CD de kendim izledim tüpler açık görünüyor.Antibiyotik bitirmek şartsa bu ay kesin korunmak gerek ondan soruyorum
Antibiyotik mutlaka veriyolar enfeksiyon oluşabilir diye bence antibiyotiği mutlaka bitir ben öyle yaptım bide enfeksiyonla ugrasmayalim; ([/QUOTE]
Tamam canım doğru söylüyosun.Tavsiyen için teşekkürler

Hiçbirinizi tanımıyorum belki ama içimdekileri paylaşmam gerek. Beni dinlerseniz çok sevinirim. Hsg cektirdim, anestezili doktorumla bugun sonucu telefonda konustum ki tup de kapalı normal yoldan hamile.kalman mümkün değil dedi. Okuldayım ögretmenim ne yapacagımı ne söyleyecegimi bilemedim. Insanlara açıklamak da çok güc kabullenmek de. Bundan sonraki süreć beni çok korkutuyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım sen de izmittesin galiba nerde çektirdin ne kadara ağrın oldu mu
Aile konak hastanesinde cektirdim Dr U bu hast seçim canim aslinda dayanilabilcek bi agri ben sadece çok gerildim korktum biraz kanamam oldu diyazem ve agri kesici igne yaptilar öncesinde bide ertesi güne munasebt günüm denk geldi ondan agrim biraz daha oldu

Aile konak hastanesinde cektirdim Dr U bu hast seçim canim aslinda dayanilabilcek bi agri ben sadece çok gerildim korktum biraz kanamam oldu diyazem ve agri kesici igne yaptilar öncesinde bide ertesi güne munasebt günüm denk geldi ondan agrim biraz daha oldu
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda hamiş kalırsın inşallah :KK22: Ne kadara çektirdin peki?

Hiçbirinizi tanımıyorum belki ama içimdekileri paylaşmam gerek. Beni dinlerseniz çok sevinirim. Hsg cektirdim, anestezili doktorumla bugun sonucu telefonda konustum ki tup de kapalı normal yoldan hamile.kalman mümkün değil dedi. Okuldayım ögretmenim ne yapacagımı ne söyleyecegimi bilemedim. Insanlara açıklamak da çok güc kabullenmek de. Bundan sonraki süreć beni çok korkutuyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım meraba.bence endişelenme o kadar.benim çoookkkk arkadaşım var iki tüpüde tıkalı ve suan hamile.bende anaokulu öğrt ve benim tüplerim de acık herseyde normal ama bebek yok.en azından sen sorununu biliyosunn.inş en kısa zamanda hepimizhamile kalırız. hepimizin isteği bu

Haklısın canım ama bugün ögrendim ve hal
canım meraba.bence endişelenme o kadar.benim çoookkkk arkadaşım var iki tüpüde tıkalı ve suan hamile.bende anaokulu öğrt ve benim tüplerim de acık herseyde normal ama bebek yok.en azından sen sorununu biliyosunn.inş en kısa zamanda hepimizhamile kalırız. hepimizin isteği bu
Korkuyorum. Her seyi göze aldım ama olmamasindan korkuyorum. Cuma günü her şey netleşecek inşallah. En azından nasıl bir yol izleyecegiz belli olacak. Umarim en kısa zamanda hamile kalırız isteyen herkes gibi.

Haklısın canım ama bugün ögrendim ve hal

Korkuyorum. Her seyi göze aldım ama olmamasindan korkuyorum. Cuma günü her şey netleşecek inşallah. En azından nasıl bir yol izleyecegiz belli olacak. Umarim en kısa zamanda hamile kalırız isteyen herkes gibi.

amin canım benim inş gelişmelerini paylaşırsan sevınırim

Back