- 6 Ağustos 2014
- 745
- 247
- 53
aynen öyleamin sende dertlisin sanı
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyleamin sende dertlisin sanı
Öncelikle merhaba. Yeniyim burada. :)
Üç gün önce ben de rahim filmi çektirdim, deneyimimi paylaşarak korkan arkadaşlarımızı biraz rahatlatmak isterim. Çektirmeden önce internette yapılan yorumları okuduğum için acayip korkarak gittim hastaneye (hem de ne korkmak, titriyordum gerçekten). Anestezili istemiştim ama 5 dakikalık işlem için önermiyoruz diyerek, ne yapacaklarını anlatıp beni epey rahatlattılar. HSG'nin bir çeşidi daha varmış, onda rahimi biraz dışarı çekmeleri gerekiyormuş ve gerçekten ağrılı bir işlem olduğu için anestezili yapılıyormuş. Bana söylenen bu. Bana çekilecek olan ve 5 dk süreceği söylenen HSG'de ise sadece içeri bir kateter yerleştiriliyor, o da zaten acıtan bir işlem değil. Sonra da ilacı veriyorlar. İlaç aynı regl ağrısı gibi bir ağrı yaptı bende; kasıklarımda kramp ve yanma hissettim biraz. Şunu da söylemem lazım ki canı feci tatlı ve hastane mevzularında da feci tırsak bir insan olmama rağmen işlem bittiğinde bu muymuş bu kadar dehşetle bahsedilen şey dedim. Tüplerim de açık çıktı çok şükür. Umarım siz de kolayca atlatır, iyi haberler alırsınız.
Ben cinarli da cektirdim gecen Ay anestezi ile,cok rahattı cunku hıc bırsey duymadım 15 dk Sürüyor ,sonra 5 gün kadar kanamam oldu,bır tüpüm açıldı dıgerı maalesef kapalı,tek tüp açıldığı ıcın kanama olmus olabılır mı sızce?izmirde buca kadın doğumda veya alsancak barış görüntülemede hsg çektiren varmı aranızda?ya da izmirde herhangi bir yerde?
Ben cinarli da cektirdim gecen Ay anestezi ile,cok rahattı cunku hıc bırsey duymadım 15 dk Sürüyor ,sonra 5 gün kadar kanamam oldu,bır tüpüm açıldı dıgerı maalesef kapalı,tek tüp açıldığı ıcın kanama olmus olabılır mı sızce?
Ama gelecek ay tüp bebeğe başlıyorum,Dr vakıt kaybetmeyelım dedi
700 tl ödedim cınarlıyane kadar ödedin hsg için.yine çınarlıdamı tüp bebek yaptıracaksın?fiyatı nedir?umatım bebeğine kavuşursun..![]()
700 tl ödedim cınarlıya
Tüp bebek smrynada yaptıracağım ama ıyı mı kötü mu bılemıyorum yorumlara ıhtıyacım var
Bende hem ıyı hem kötü seyler duydum smryna ıcın,hersey kısmet aslında,maddi manevi zor bir süreçsmryna için iyi şeyler duydum birde özel tınaztepe de iyiymş.onu da bir araştır istersen
Bende hem ıyı hem kötü seyler duydum smryna ıcın,hersey kısmet aslında,maddi manevi zor bir süreç
Rahîm fılmı ıcın karar verdın mı yer?
Anestezı ile mi yapacak? Hıc korkma bende korkarak girdim ama hıcbırsey hısstmedm ınsallah acık çıkar tuplerın çıkmasada uzulme aşılama da vakti kaybeden hemen tüp beneğe gecılıregepole gidiyorum ben ordaki doktorum alsancak ta barış görüntüleme merkezini söyledi.350 lira fiyat verdi.sanırım oraya gidicem adet bitimini bekliyorum.ama korkuyorum da.sonrası aşılama yada tüp bebek.ne kadarmış tüp bebek sordunmu sen?
İben hiç aklımda yokken hamile kaldım.kızım 7 yaşına girecek.adet düznsizliğim vardı o zamanlarda da ..şimdi kızıma kardeş istiyorum ama maalesef olmuyor.
anestezili olmak istemiyorum 10 dk sürüyormuş zaten.bayılmaya değmez sanırım ama yinede tabi korkuyorum.tüp bebek için de korkma 2 tane arkadaşım var.zor olmadığını söylüyorlar.yumurta toplama işleminde bayıltıyolarmış. transferde zor olmuyomuş diye duydum.inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz canım :)
ben hiç aklımda yokken hamile kaldım.kızım 7 yaşına girecek.adet düznsizliğim vardı o zamanlarda da ..şimdi kızıma kardeş istiyorum ama maalesef olmuyor.
anestezili olmak istemiyorum 10 dk sürüyormuş zaten.bayılmaya değmez sanırım ama yinede tabi korkuyorum.tüp bebek için de korkma 2 tane arkadaşım var.zor olmadığını söylüyorlar.yumurta toplama işleminde bayıltıyolarmış. transferde zor olmuyomuş diye duydum.inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz canım :)
O
İ
Insallaaaahhh...insan ister istemez kasılıyor Allah yardımcımız olsun..ne guzel bır Kızın var,Inşallah kardesıde gelır yanına,burda konusunca cok rahatlıyor ınsan...terapı gıbı oluyor...
Alsancakta kıme gıdeceksın?belkı tanıyorumdur,ınsallah tuplerın acık çıkar aşılama yapar hemen,benım bırı tıkalı olunca zaman kaybetmeyelım asilama ile dedı,hangi Taraftan yumurta buyuyecegı bellı olmayacak cunku,buarada rahîm fılımının gecerlıgı 3 sene sanırım,sonra yine sonuc degısrbılırmişaynen insan rhatlıyor.bugün alsancaktaki bir doktordan pazartesi için randevu aldım.önce rahim filmi çekilcem 1 ay sonrada aşılamaya başlıycam inşallah.ikimiz içinde hayırlısı olsun![]()
Alsancakta kıme gıdeceksın?belkı tanıyorumdur,ınsallah tuplerın acık çıkar aşılama yapar hemen,benım bırı tıkalı olunca zaman kaybetmeyelım asilama ile dedı,hangi Taraftan yumurta buyuyecegı bellı olmayacak cunku,buarada rahîm fılımının gecerlıgı 3 sene sanırım,sonra yine sonuc degısrbılırmiş
Yok tanimiyorum,hadi Hayirlisi bakalim canim:)InşAllah guzel haberlerini bekliyorum...volkan serhat dede pazartesi Allah izin verirse gitcem.
Yok tanimiyorum,hadi Hayirlisi bakalim canim:)InşAllah guzel haberlerini bekliyorum...
Bende adet Olmayı beklıyorum canım,15 gunüm fln var,heyecanlıyım bende cok....görsen neler yıyıyorum sağlıklı besleneyım dıye:))folige de basladim Herşeyin hayırlısı...teşekkür ederim.sen ne zaman başlıycan tüp bebeğe