Amin canım inşallah hepimiz 350Geçmiş olsun canım en kısa zamanda hamiş kalırsın inşallahNe kadara çektirdin peki?
canım bende 15 ekimde çektircem adetin 12 gününe kadar çektirilebiliyormuşarkadaşlar aşılama yaptırcam smaer testi yapıldı bişey hissetmedim.ama adetin birinci günü randevu alıcam rahim filmi için?8. günüde geliceksin dediler ama 8. günü ben adetli oluyorum nasıl yani adetliykenmi yapıcaklar?anestezi yapmıyorlarmış ayrıca çok ağrılı acı verici birşey miş bu doğrumu
geçmiş olsun canımben bugün çekildim çok şükür tüpler açıkmış çok dua ettim inş sizlerinde sorun yoktur arkadaşlar
inş hepimizgeçmiş olsun canımgözün aydın inşallah tez zamanda hamile kalırsın
Ben istanbulda radyotomda anestesisiz cektirdim.aletleri o kadar iyiydi ki korktugum kadar kesinlikle yokmus dedim.ufak bi adet sizisi hissettim sadece.eger istanbulda cektirecekseniz kesinlikle orda cektirin
bende çektirdim şişli echomarda.Çektirmeden önce burdakileri okumuştum.korka korka gittim.önlük giyiniyosun sanki ameliyat masasına yatıyosun.çok geriliyosun o ortamı görünce.ama kızlar abartılcak kadar kötü değil ya.Hafif acı duyuyosun ama çok basit bişey.kendimi rahat bıraktım biraz soğuk kanlı olmak gerekiyor.adet sancısı gibi hafif bir ağrı dışında inanın çok korkunç değil:) tabi çektirceğiniz yeri iyi seçin.
benimki de buna çok benziyor doktor ne dedi sana? çift boynuzlu rahim dedi..gebeliğe engel değil ama düşük,erken doğum riski var dedi ancak daha hamile kalamadımbenim hsg filmim profil resmi yaptım görebilmeniz için buşekilde çıktı kızlar sizinkiyle mukayyese edince çok mu anormal
canım senınkininde böyle üst kubbesi çökük mü? resmini yollar mısın? canım amelıyat dıyende var yeterlı alan var diyen doktorda oldu bir kez kımyasal gebelik geçirdimbenimki de buna çok benziyor doktor ne dedi sana? çift boynuzlu rahim dedi..gebeliğe engel değil ama düşük,erken doğum riski var dedi ancak daha hamile kalamadım
400ne kadar ücret ödediniz bende önümüzeki ay düşünüyorum?
Smrbelam Kızlar, bende yarın film çektireceğim ve anestezisiz inşallah çok canım yanmaz ve de inşallah bebiş olur bu ay. Filmden hemen sonra hamile kalan arkadaşlar var mı?
Merhaba, 3 saat önce çektirdim, 2-3 dk haricinde iyi geçti diyebilirim. Anestesi uygulamadı doktorum sadece ilaç verilirken kasıklarlarda çok sancılı ağrı oluyor sonra o ağrı aniden geçiyor. Allaha şükürler olsun ki temiz çıktı. Bakalım artık bu ay grbe kalma şansı daha yüksek olur dedi dr. Hayırlısıyla bu ay hamile kalırım inşallah. Darısı başınıza olsun :)mrb nasil gecti filmin bnm de onumuzfeki hafya cekilcek mrak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?