hsg(rahim filmi) çektirenlerrrr:(((

bende çektirdim şişli echomarda.Çektirmeden önce burdakileri okumuştum.korka korka gittim.önlük giyiniyosun sanki ameliyat masasına yatıyosun.çok geriliyosun o ortamı görünce.ama kızlar abartılcak kadar kötü değil ya.Hafif acı duyuyosun ama çok basit bişey.kendimi rahat bıraktım biraz soğuk kanlı olmak gerekiyor.adet sancısı gibi hafif bir ağrı dışında inanın çok korkunç değil:) tabi çektirceğiniz yeri iyi seçin.

Tüpler tıkalı ise basınç can yakan. Onu da baştan bielemdigimiz icin anestezili daha mantıklı diye düsünüyorum.

bende yarın çekilcem hsg Çankaya tıp merkezinde 450 tl anestezili inş hemen hamile kalırım

arkadaşlar aşılama yaptırcam smaer testi yapıldı bişey hissetmedim.ama adetin birinci günü randevu alıcam rahim filmi için?8. günüde geliceksin dediler ama 8. günü ben adetli oluyorum nasıl yani adetliykenmi yapıcaklar?anestezi yapmıyorlarmış ayrıca çok ağrılı acı verici birşey miş bu doğrumu

Bence doktorunu ara bnm adet bittikten 1 hafta icinde yapilabilir dedi doktorum. Ama adetliyken yapilmiyo bnm bildigim tedirgin olma bnm cok acimisti ama bazilari hissetmiyo bile Allah yardimcimiz olsun insallah guzel hbrlerini aliriz

canım bende 15 ekimde çektircem adetin 12 gününe kadar çektirilebiliyormuşben 12 günde çektircem adetinin bitmiş olması gerekiyor adetli iken çekilmez evet çok arılı bişeymiş ssklar anestezisiz çekiyorlar fakat üniversite hastaneleri haftanın 1 günü anestezili çekiyorlar ben anestezili çekinçem

ben bugün çekildim çok şükür tüpler açıkmış çok dua ettim inş sizlerinde sorun yoktur arkadaşlar

Selam Kızlar, bende yarın film çektireceğim ve anestezisiz inşallah çok canım yanmaz ve de inşallah bebiş olur bu ay. Filmden hemen sonra hamile kalan arkadaşlar var mı?

Ben istanbulda radyotomda anestesisiz cektirdim.aletleri o kadar iyiydi ki korktugum kadar kesinlikle yokmus dedim.ufak bi adet sizisi hissettim sadece.eger istanbulda cektirecekseniz kesinlikle orda cektirin

ne kadar ücret ödediniz bende önümüzeki ay düşünüyorum?

benim hsg filmim profil resmi yaptım görebilmeniz için buşekilde çıktı kızlar sizinkiyle mukayyese edince çok mu anormal

ne kadar ücret ödediniz acaba?

benim hsg filmim profil resmi yaptım görebilmeniz için buşekilde çıktı kızlar sizinkiyle mukayyese edince çok mu anormal
benimki de buna çok benziyor doktor ne dedi sana? çift boynuzlu rahim dedi..gebeliğe engel değil ama düşük,erken doğum riski var dedi ancak daha hamile kalamadım

benimki de buna çok benziyor doktor ne dedi sana? çift boynuzlu rahim dedi..gebeliğe engel değil ama düşük,erken doğum riski var dedi ancak daha hamile kalamadım
canım senınkininde böyle üst kubbesi çökük mü? resmini yollar mısın? canım amelıyat dıyende var yeterlı alan var diyen doktorda oldu bir kez kımyasal gebelik geçirdim

slm kzlar Rabbim bu ugraslarimizi bosa cikarmasnn ins. ben 7 ay once kimyadal gebelik gecirdim ve tekrar hamile kalamdm 2 senelik evliyim 16 aydr cocuk istyorz olmuyo yumurta takibim hormon tahlillerm yapildi klomen estrofem inofo lic crinone jel ve catlatma ignesi kullandm olmadi ptesi esk.osmangazi unv.gidiyoruz tekrar tahlil veticm ve bu ay hsg cekilcek hem korkuyorum hem sonucu cok meraak ediyotum unv.hadtanesinde hsg cektiren varmi ? uml

Smrbelam Kızlar, bende yarın film çektireceğim ve anestezisiz inşallah çok canım yanmaz ve de inşallah bebiş olur bu ay. Filmden hemen sonra hamile kalan arkadaşlar var mı?

mrb nasil gecti filmin bnm de onumuzfeki hafya cekilcek mrak ediyorum

mrb nasil gecti filmin bnm de onumuzfeki hafya cekilcek mrak ediyorum
Merhaba, 3 saat önce çektirdim, 2-3 dk haricinde iyi geçti diyebilirim. Anestesi uygulamadı doktorum sadece ilaç verilirken kasıklarlarda çok sancılı ağrı oluyor sonra o ağrı aniden geçiyor. Allaha şükürler olsun ki temiz çıktı. Bakalım artık bu ay grbe kalma şansı daha yüksek olur dedi dr. Hayırlısıyla bu ay hamile kalırım inşallah. Darısı başınıza olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…