Ben istanbulda radyotomda anestesisiz cektirdim.aletleri o kadar iyiydi ki korktugum kadar kesinlikle yokmus dedim.ufak bi adet sizisi hissettim sadece.eger istanbulda cektirecekseniz kesinlikle orda cektirin
hayırlı olsun canım benimde açık çıkmıştı aşılamamı yaptırdım bekliyorum :)
ya peki bişey sormak istiyorum sizi lütfennn bilgi verirmisiniz?üniversite hastaneleri anestezili çekiyor dediniz de farklı bir hastanede yaptırıp aşılama işlemimin yapılcağı yer kabl eder mi öyle oluyormu,?ya ben sordum kesinlikle anestezi yok dediler ama çok korkuyorum ben .siz benden önce çektirceksiniz lütfennn yazarmısınız nasıl olduğunu ağrı olup olmadığını ve nerde çektiriyorsunuz hangi hastanede?tedaviyi hangi hastanede yaptıyorsunuz?yaa kafam çok karıştı üniv hastanesinde yaptırsam acaba aşılama işlemini yaptırdığım z.k hastanesi kabul edermi heyet için evrakları hazırlıyoruz çünküüücanım bende 15 ekimde çektircem adetin 12 gününe kadar çektirilebiliyormuşben 12 günde çektircem adetinin bitmiş olması gerekiyor adetli iken çekilmez evet çok arılı bişeymiş ssklar anestezisiz çekiyorlar fakat üniversite hastaneleri haftanın 1 günü anestezili çekiyorlar ben anestezili çekinçem
nasıl ağrı acı hissettinizmi?ben anestezisiz yaptırcam yapmıyorlarmış anesteziben bugün çekildim çok şükür tüpler açıkmış çok dua ettim inş sizlerinde sorun yoktur arkadaşlar
ağrı ve acı hissettinimiz? anestezilimi yaptınız?bende iki hafta sorna çekilcem ama anlatamam aşırı korkuyoruminş hepimizhamile kalırız
tabiki kabul eder canımya peki bişey sormak istiyorum sizi lütfennn bilgi verirmisiniz?üniversite hastaneleri anestezili çekiyor dediniz de farklı bir hastanede yaptırıp aşılama işlemimin yapılcağı yer kabl eder mi öyle oluyormu,?ya ben sordum kesinlikle anestezi yok dediler ama çok korkuyorum ben .siz benden önce çektirceksiniz lütfennn yazarmısınız nasıl olduğunu ağrı olup olmadığını ve nerde çektiriyorsunuz hangi hastanede?tedaviyi hangi hastanede yaptıyorsunuz?yaa kafam çok karıştı üniv hastanesinde yaptırsam acaba aşılama işlemini yaptırdığım z.k hastanesi kabul edermi heyet için evrakları hazırlıyoruz çünküüü
YA ŞÖYLE Bİ KONU VAR BENİM İŞTE AŞILAMA İÇİN TEK Bİ EVRAĞIM KALDI ODA RAHİM FİLMİM....ZEYNEP KAMİL'DE YAPTIRICAM BEN AŞILAMA KARARI ÇIKTI.fakat şöle düşünüyorum açıkcası sizcede nasıll?ilk aşılamamı zeynep kamilde devlet hastanesinde yaptırıp olmazsa özelde yaptırırım diye düşünüyorum.ama özelde yaptırabilmem için zeynep kamilden bi rapormu almam gerekicek?indirimli olması için özellerde?tabiki kabul eder canımörneğin ben üniversite hastanesinde çekinçem rahim filmini fakat özel dr muaynanesinde yaptırcam tedavi ve aşılamamı tatlım ben anestezili çekincem izmir dokuz eylülde çekindikten sonra yazarım sana ama anestezili daha öncede olmuştum 5 sene önce hiç bişey hissetmiyorsun anesteziyi yapıyorlar uyuyorsun onlar filmi çekiyor sen uyanuyorsun hop olmuş bitmiş ayağa kalkıp gidiyorsun canım benim aşılama olacağın hastaneye sorsaydın dışarıdan yapılmış filmi kabul ediyonuzmu diye bence kabul ederler
ben anestezili yaptırdım daha sonra çok az karın ağrısı gbi bi ağrı hissettimağrı ve acı hissettinimiz? anestezilimi yaptınız?bende iki hafta sorna çekilcem ama anlatamam aşırı korkuyorum
arkadaşlar hsg çekildikten sonra izlenecek yol nedir? direk aşılama yada tüp bebeğemi geçilecek? yada ne yapılıyor?
inşallah ilk aşılaman tutarda ikincisine gerek kalmazYA ŞÖYLE Bİ KONU VAR BENİM İŞTE AŞILAMA İÇİN TEK Bİ EVRAĞIM KALDI ODA RAHİM FİLMİM....ZEYNEP KAMİL'DE YAPTIRICAM BEN AŞILAMA KARARI ÇIKTI.fakat şöle düşünüyorum açıkcası sizcede nasıll?ilk aşılamamı zeynep kamilde devlet hastanesinde yaptırıp olmazsa özelde yaptırırım diye düşünüyorum.ama özelde yaptırabilmem için zeynep kamilden bi rapormu almam gerekicek?indirimli olması için özellerde?
teşekkürler.filmden 10 gün sonra hamile kaldım çok şükür.Hamileliğin hayırlı olsun canım. Rahim filminden sonramı hamile kaldın
teşekkürler.filmden 10 gün sonra hamile kaldım çok şükür.
evet ben tüp bebek konusunda deneyimliyim :)Tüp bebek bizi bekliyorKorkuyorum cok,deneyimi olan var mi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?