- 10 Ekim 2014
- 412
- 262
- 103
- 38
merhaba canım evet 3.5 aylık hamileyim çok çok çok şükür rabbime 4 üz bebeklerim olacak Allahın izniyle.. darısı tüm bekleyen anne adaylarının başına inşallah
Canim o kadar sewindim ki insallah kucagina alirsn sagsaglim... sende agir enfeksiyon gecirip rahim filmi cektirenlerdensin demi ? Hgs den ne kadar sonra oldu ve sorn neydi sizin ?merhaba canım evet 3.5 aylık hamileyim çok çok çok şükür rabbime 4 üz bebeklerim olacak Allahın izniyle.. darısı tüm bekleyen anne adaylarının başına inşallah
amin teşekkür ederim darısı sizlere inşallah.. gonal f kullandım tek tüpüm açıktı iğne ile açık tüpün orda 5 yumurtam oluştu dr aşılama yapalım dedi ben biz bi deneyelim dedim tutmazsa aşılama yaparsınız dedim..doğal yolla yani ilişki ile tuttu 1 tanesi gelişmedi 4 ünün gelişimi devam ediyor rabbim sağ salim doğduklarını da görmeyi nasip etsin inşallahMaşallah, allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çoğul gebelik nasıl oldu peki tüp, aşılama iğne tedavisi bende polikistik over' ım bu ay iğne ile yumurta gelişimi takip edilecek çoğul olma ihtimali yüksek dedi doktorum.
inşallahhh amin.. evet canım ağır enfeksiyon sonucu iki tüpüm tıkalıydı..anestezili oldum hsg yi makine eskiydi çok ağrılı sancılı kanaması 1 hafta süren 1 hsgydi çünkü iki tüpüm tıkalıymış..hem makinenin eski tip olması hem tüplerin tıkalı olması aşırı sancı çekmeme sebebp oldu.. çalışıyordum o yüzden de araştırmadım dr da iyiydi..Canim o kadar sewindim ki insallah kucagina alirsn sagsaglim... sende agir enfeksiyon gecirip rahim filmi cektirenlerdensin demi ? Hgs den ne kadar sonra oldu ve sorn neydi sizin ?
amin teşekkür ederim darısı sizlere inşallah.. gonal f kullandım tek tüpüm açıktı iğne ile açık tüpün orda 5 yumurtam oluştu dr aşılama yapalım dedi ben biz bi deneyelim dedim tutmazsa aşılama yaparsınız dedim..doğal yolla yani ilişki ile tuttu 1 tanesi gelişmedi 4 ünün gelişimi devam ediyor rabbim sağ salim doğduklarını da görmeyi nasip etsin inşallah
amin canm tesekkurlerinşallahhh amin.. evet canım ağır enfeksiyon sonucu iki tüpüm tıkalıydı..anestezili oldum hsg yi makine eskiydi çok ağrılı sancılı kanaması 1 hafta süren 1 hsgydi çünkü iki tüpüm tıkalıymış..hem makinenin eski tip olması hem tüplerin tıkalı olması aşırı sancı çekmeme sebebp oldu.. çalışıyordum o yüzden de araştırmadım dr da iyiydi..
neyse hep sağdan 1 yumurtam oluşuyordu solda hiç yumurta oluşumu yoktu..hsg sonrasında da sağ tıkalı sol açıktı 1 ay daha tüp açıkken dr um klomen kullandırttı yine sağda hiç yumurta oluşmadı 1 ay ara verdik belki kendiliğinden olur die olmadı bizde iğneye geçtik iğne sonrası açık tüpün orda yumurta oluşunca kendiliğinden tuttu hepsi çok şükür
darısı bekleyen herkese
bende balayında bobreklerıme kadar vuran bi agrıyla enfeksiyon gecırdm canm o yuzden cok korkuorm tıkanmısmıdır die...inşallahhh amin.. evet canım ağır enfeksiyon sonucu iki tüpüm tıkalıydı..anestezili oldum hsg yi makine eskiydi çok ağrılı sancılı kanaması 1 hafta süren 1 hsgydi çünkü iki tüpüm tıkalıymış..hem makinenin eski tip olması hem tüplerin tıkalı olması aşırı sancı çekmeme sebebp oldu.. çalışıyordum o yüzden de araştırmadım dr da iyiydi..
neyse hep sağdan 1 yumurtam oluşuyordu solda hiç yumurta oluşumu yoktu..hsg sonrasında da sağ tıkalı sol açıktı 1 ay daha tüp açıkken dr um klomen kullandırttı yine sağda hiç yumurta oluşmadı 1 ay ara verdik belki kendiliğinden olur die olmadı bizde iğneye geçtik iğne sonrası açık tüpün orda yumurta oluşunca kendiliğinden tuttu hepsi çok şükür
darısı bekleyen herkese
hımm benim neredeyse böbreklerime vuruyordu 2 ay antibiyotik kullanınca alerji yaptı hala da geçmemişti tıkanmış olabilir ama herkesin vücut yapısı farklı şimdiden korkutma kendini olmayabilir debende balayında bobreklerıme kadar vuran bi agrıyla enfeksiyon gecırdm canm o yuzden cok korkuorm tıkanmısmıdır die...
sık mı tekrar ediodu canım benimde böbreklerıme vurmustu ama geçti hiç tekrar etmedihımm benim neredeyse böbreklerime vuruyordu 2 ay antibiyotik kullanınca alerji yaptı hala da geçmemişti tıkanmış olabilir ama herkesin vücut yapısı farklı şimdiden korkutma kendini olmayabilir de
evet cnm sık tekrar ediyordu ki hala da ediyor hamileliğimin başından beri enfeksiyon var hatta kanda da var bir türlü atlatamıyorum artık kronik oldu bende hala antibiyotik kullanıyorumsık mı tekrar ediodu canım benimde böbreklerıme vurmustu ama geçti hiç tekrar etmedi
çok geçmiş olsun canım insallah zararsz zıansz alırsın bebıslerı kucagına...evet cnm sık tekrar ediyordu ki hala da ediyor hamileliğimin başından beri enfeksiyon var hatta kanda da var bir türlü atlatamıyorum artık kronik oldu bende hala antibiyotik kullanıyorum
Kizlar sonunda hsg cektirdim korkulacak birsey yokmus sadece o masayla o elbiseden cok ürktüm anastezisiz cektirdim... ama merak ettigim dr sadece 3 gun iliski yok dedi yani korunmicaz bu ay sizler naptinz korundunz mu
Tesekkr ederm canm bebisin oldu mu ?Gecmıs olsun bende ekım ayında cekılmıstım anestesız benım dr 1 hafta ayakta banyo 1 hafta ılıskı yasak dedı bız 5 gun ılıskı olmadı ondan sonra normal krunmasız ılıskıye devam ettık
Tesekkr ederm canm bebisin oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?