hsg(rahim filmi) çektirenlerrrr:(((

SLm kizlar bende dun anestezili cektirdim cok sukur temiz cikti 3 gun iliski yasagi verdi doktr. Benim aklima takilan film cekilmeden once korunmasiz iliski oldu simdi birazcik tirsiorum bisi olur mu acaba

SLm kizlar bende dun anestezili cektirdim cok sukur temiz cikti 3 gun iliski yasagi verdi doktr. Benim aklima takilan film cekilmeden once korunmasiz iliski oldu simdi birazcik tirsiorum bisi olur mu acaba
adetin kaçıncıgününde çektiedin ki? adetten bikaç gün sonra cekiyolar ve o ara da yumurtlama daha olmamısoluyor.rahat ol

Merhaba kizlar bende sali gunu hsg cekincem bakalım hayirlisi. Ozel bi hastanede olacak. Aslinda once zeynepkamile gittim ucretsiz yaptirmak icin ama bana adet bittikten 10 gun sonrasina gun verdilerbirde tavirlari falan hic hosuma gitmedi ontgen bolumundeki gorevlilerin. Bende arastirip baska bi yer buldum inşallah hersey yolunda gider

Bende cuma günü için randevumu aldım kızlar ağrısı hsg çekimi fulya emarda çektireceğim

Bugün hsg çektirdim Allaha şükürler olsun temiz çıktı burada okuduğum yorumlardan dolayı korkarak gitmiştim ama korkulacak hiç birşey yokmuş bende ne ağrı nede kanama hiç birşey olmadı normal muayeneden bir farkı yok Anestezilik bişi değil kesinlikle anestezi almayın vücudunuza

ben 3 gün ağrı çektim 1 hafta da kanamam oldu ve anesteziliydi ama uyandıktan sonra dahi sancıdan duramadım doğum sancısı böyle olur ancak dedim içimden o derece.. ama benim tüpler tıkalıymış ikisi de ağır enfeksiyonlar geçirmiştim 2 ay antibiyotik kullanımı vs sonunca dahi geçmemişti tüplerim o yüzden tıkanmış sanırım dr birini zorla açmış diğerini açammış bu kadar sancının sebebi bu heralde antibiyik iğne verdi sabah akşam.. anlayacağınız benim için o kadar zor oldu ki anltmam..korkmayın kimse benim gibi olmamış burda okuduğum kadarıyla çünkü çektirenlerin çoğunun tüplerinde sıkıntı yokmuş enfeksiyon geçmişi de pek yoktu sanırım...

Meraba Kızlar bende dün çektirdim.zeynep kamil hastanesinde , öyle bir acı yoktur diye düşünüyorum.çok ağrılı ve kanamalı idi.film çekimi sırasında kas sıkışması yaşadım ayakta duramıyor dum ellerimi acamiyordum ve yarı felç gibi film odasından çıktım.çok az açılacak demişlerdi ama çok kötü çıktım. Hala kafamdan atmiyorum o acıyı..

Bende anestezili yaptırmaya karar verdim ama doğru bir kararmıdır çok zor demişsiniz?

Canim sanirim bunyeden bunyeye degisiyor. Benki elim kanasa dunya basima yikilir sanki icim bi hos olur kan görmeye dayanamam v.s. mıymıyın tekiyimdir. Bizde cocuk dusununce gata ya gittim kontrollere. Gerci daha bastan herkes neden cektirdin dedi ama doktorum isteyince ona gore yol izleyelim dedi.
Tercih senin ama o psikoloji cok zor katiliyorum ama anestezi alma dedi cevremdekiler. Birde bizim hemsireler gecikti benden onceki siradaki kiz ark. beraber girdik iceri. Onun tupleri kapali oldugundan cok bagirdi. Benide etkiledi hatta oturdum agladim ben istemiyorum diye. Sagolsun cok tatli bi hemsire vardi o ikna etti gelmissin bu kadar niye cekilmiceksin bak birsey varsa onlem alirlar bastan doktorlar diye. Neyse normal sedyede yapiliyor islem. Hic smear testi verdinmi bilmiyorum canim ama onun gibi bir alet yerlestiriyorlar. Ve 2 dkni bile almayacak kadar kisa ve acisiz bir islem oldu benim. Sadece icine bi sicak biseyler akiyor gibi oluyor. Bazi arkadaslarinda dedigi gibi adet sancisi gibi hafif bir agrim oldu agri kesiciyle ertesi gune kalmadi bile. Cok sukur kanamam falan da olmadi tuplerde acik cikti.

Bende anestezili yaptırmaya karar verdim ama doğru bir kararmıdır çok zor demişsiniz?

canım hem kişiden kişiye değişiyor hemde sanırım özel hastane ve devlet hastanesi farkı da var. ben özelde yaptırdım ve inanılmaz korkuyordum nasıl bitti anlamadım hiç bir sıkıntım olmadı. birde tüpleri tıkalı olan kişiler daha çok ağrı çekiyormuş. bence anestezili hiç yaptırma. sonuçta bizler çocuk için çabalıyoruz normal doğumu nasıl yapıcaz. bende 5 dk lık işlem için anestezi alma ama tabi karar senin

öyle tabi ama bu kararı verirken idrar yolu enfeksiyonu sık geçirildi mi sürekli üşüten iltihap kapan bir yapınız var mı bunları baz almak lazım tüplerin tıkanmasında bunlar etkili çünkü düşük ve ya doğum yapmadıysanız..

Özel bir hastanede olacak ama korkum çok fazla, oraya gidince bakalım ne isteyeceğim Pazartesi belli olacak. Çok sağol yorumun için.

Benim bunların hiç biri olmadı doktorum muhtemelen sorun yok ama yinede çekelim dedi. Bazense tıkalıysa tüpler dayanılmaz oluyormuş.

yazarsın burdan sonucunu inşallah açıktır ikisi de bi sorun olmaz
Sonucu yazacağım demistim yazayım. Bu sabah cektirdim filmi iki tüpümde açık çikti. Rahimde normal dediler. Anestezi aldim iyiki almisim cok korkuyorum. Bayilip ayilmam 20 dk surdu. Toplamda bir saat icindede doktorla görüsüp ayrıldim hastaneden.

anladım canım geçmiş olsun ..çok sevindim senin adına hem tüplerinin açık olmasına hem acı çekmemene geriisi rabbime kalmış hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…