Sonucu yazacağım demistim yazayım. Bu sabah cektirdim filmi iki tüpümde açık çikti. Rahimde normal dediler. Anestezi aldim iyiki almisim cok korkuyorum. Bayilip ayilmam 20 dk surdu. Toplamda bir saat icindede doktorla görüsüp ayrıldim hastaneden.
Bayılıyorsun canım uyandiğimda hersey bitmisti. Ağrısız diyorlar ama yinede ben vajinal muayenede bile çok gerildiğimden iyiki anestezi almısım dedim. Sende mi düşünüyorsun?canım hgs de anestezi uygularken nasıl oluyor.bayılıyor musun yoksa uyanık mı oluyorsun?
anladım canım geçmiş olsun ..çok sevindim senin adına hem tüplerinin açık olmasına hem acı çekmemene geriisi rabbime kalmış hadi hayırlısı
Gozunaydin canim, sonuclarin temiz cikmasina sevindim muhtemelen anestezi olmasydida canin yanmazdi ama iste o psikoloji cok kotu. Bu ara calismalariniza tam gaz devam edin hgs den sonra 3 ay hamile kalmak icin daha elverisli diyorlarben salaklik ettim kasimda cekildim isyeri durumumdan dolayi martta korunmayi biraktim. Tekrar hayirlisi canim ins fazla beklemeden alirain bebis haberini
Evet canım,3 ay kadar hamilelik olmazsa dr.um hgs filmi çekicem dedi.Bayılıyorsun canım uyandiğimda hersey bitmisti. Ağrısız diyorlar ama yinede ben vajinal muayenede bile çok gerildiğimden iyiki anestezi almısım dedim. Sende mi düşünüyorsun?
Anladım. Ihmal etme en azından için rahat eder. Sonra üzülürsün ama umarım bu üç ay içinde gebe kalırsınEvet canım,3 ay kadar hamilelik olmazsa dr.um hgs filmi çekicem dedi.
İnşallah canım,bu sabah adet olmuşum,adetin 3.günü klomene başlıycam bakalım... hep birlikte bu ayı da beraber bekleyelim umarım sizlere iyi haberler verebilirimAnladım. Ihmal etme en azından için rahat eder. Sonra üzülürsün ama umarım bu üç ay içinde gebe kalırsın
inş kapanmamıstır canımforumda okumuştum düşük yapanların bir kısmında tüpler kapanabiliyormuş ama herkes de aynı şey olmayabillir
korkma canım bence yeni sistem cihazlar çok canını yakmıyormuş acıtmıyormuş araştırıp yapptır bir an önce o şüpheden kurtul deriminş kapanmamıstır canımhgs den korkuorm
ekime kadar deneyecegim canım inşallah olur olmazsa mecbur artık...korkma canım bence yeni sistem cihazlar çok canını yakmıyormuş acıtmıyormuş araştırıp yapptır bir an önce o şüpheden kurtul derim
neden vaktini harcıyorsun kiekime kadar deneyecegim canım inşallah olur olmazsa mecbur artık...
inş kapanmamıstır canımhgs den korkuorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?