hsg(rahim filmi) çektirenlerrrr:(((

Tedavi oncesi hsg mutlaka isteniyo diye biliyorum oncesinde cocuk olmasi farketmiyo yillar icinde degisen bisey var mi diye bakiyolar yada o zaman engellemeyip simdi engel olacak bisey. Evet cok zor bi islem ama sadece 2 dk suruyo sonrasinda da bi skkinti olmamisti bende

Diyosun? Ya bilmiyoRum korkuyorum biraz ama yinede cektircem çünki eğer tüplerde bi tıkanıklık varsa ne kadar ilaç kullanirsam kullanıyim bi sonuç alamıycam bu yüzden sanırım biraz bu acıya dayanicam Allah yardımcımız olsun insallah:))

Amin insallah
Bence hic korkma biz kadinlar ne acilara katlaniyoruz 2 dk lik bi islemden mi korkcaz. Surekli aklinda soru isareti olmasindansa rahatca hareket edersin. Kasma kendini rahat ol Bi bakmissin bitmis

Amin insallah
Bence hic korkma biz kadinlar ne acilara katlaniyoruz 2 dk lik bi islemden mi korkcaz. Surekli aklinda soru isareti olmasindansa rahatca hareket edersin. Kasma kendini rahat ol Bi bakmissin bitmis

Inşallah canım DOĞRU diyosun NELERe Katlaniyoruz bunada katlaniriz 2,5 sene oldu bizim nazlı bebek gelmedi belkide sorun budur bari hepsinin tamamıyla yapıyım da seninde dediğin gibi aklımda soru işareti kalmasin??? Bakalim hayırlısı inşallah rabbim tez zamanda kucağımi zi saglikli, hayirli ,imanli evlatlar la doldursun

bende geçen hafta çarşamba günü çektirdim rahim filmi doktora sordum canım çok yancak mı diye yok zorlayıcı bi işlem değil dedi ama ben resmen bi ara bayılcaktım hayatımda yaşadığım tıb anlamında en kötü tecrübeydi.3-4 gün aklımdan çıkmadı sürekli ağladım şükür ki tüplerde sorun yokmuş.Şimdi bekliyoruz bakalım şu mübarek günde inş Allah bana minik bi kalp verir de o yaşadığım kötü tecrübeyi gülümseyerek hatırlarım.rahim filmi işe yarar mı bilmiyorum ama çok zordu benim için çok zor

Bende geçen ay hsg çektirmiştim ve çok umutlanmıştım tüpler açık diye ama malesef 3 gün gecikmeli geldi Çok umutlanma benim canım çok yanmıştı :'( Bu ayda klomen+çatlatma iğnesi kullandım 3. günü iğnenin bekliyorum

Ama kızlar siz böyle diyince ben tirsiyorum ya randevu alıp gitcektimm doktora ama şimdi siz böyle diyince korktum ben yine

Ama kızlar siz böyle diyince ben tirsiyorum ya randevu alıp gitcektimm doktora ama şimdi siz böyle diyince korktum ben yine
Herkesin agri esigi farklidir. ben iki defa cektirmek zorunda kaldim. Ikincisinde gitmeden 1 saat once kas gevsetici ictim o daha kolay gecti ama 2 dk suren bi islem zaten bence bu okuduklarimiz cok fazla korkutuyo gözümüzü. dis cektirmek gibi bisey

Gerçi korkunun ecele faydası yok mecbur yaptırcam inşallah fazla canım yanmaz cunki ben acı konusunda biraz nazlı yim kesin abarticam aaaa oldum bittim falan diycem ama yapcak bişey yok

kızlar merhaba,
Bende bu cumartesi günü şişli echomar da hsg çektiricem. çok korkuyorum ama mecbur. inşallah sonuçlar iyi çıkar.

biceline- balamm ben şişli echomarda bu sabah çektirdim, çookkk memnun kaldım. korkmayın, benim için zor tarafı spekulum takılması oldu ağrı falan yok,(hafif bir adet sancısı o da bir anlık ) öncesinde ağrı kesici almadım, çalışanlar çok ilgililer, sistem son sistem boşu boşuna kendinizi korkutmayın.(ben kendimi çok korkuttum da interneti okuyup) Benim tüpler açık çıktı, küçük bir polip varmış bakalım kendi doktorum ne diyecek

canım geçmiş olsun. ben 1 ay önce şişli echomar da çektirdim ve hiçbir şey hissetmedim. nasıl bittiğini anlamadım bile. çok şükür sonuçlarım da iyi çıktı. HSG den sonra hamile kalma şansı artıyor diyorlar ama bakalım ilk ay olmadı adet oldum.

Teşekkür ederim biceline, bir arkadaşımın 2. ayında kendiliğinden olmuştu, kısmetinde varsa olur, inşallah güzel haberini duyarız yakında

kızlar siz anestezi olmadan mı film çekildiniz. birde randevu almak zor mu oradan

yok canım bende olmadı. nerede çektireceksin bilmiyorum ama ben normal muayene de bile zorlanırdım o yüzden inanılmaz korkuyordum sürekli erteledim sonunda çektirdim. sonra keşke ertelemeseydim dedim. ben hiç ağrı hissetmedim ilaç verildikten sonra sadece karnımın alt tarafında çok hafif yanma ve tokluk hissi oldu o kadar onun dışında hiçbir şey yok.

ayy. ne güzel.. echomar öneriliyor. hiç bir araştırma yapmadım henüz.
yarın dr a gidicez, tahliller değerlendirilcek bakalım dr nasıl yönlendircek bizi

bende şişli ecomar da çektirdim anestezi olmadan çok kolay ve rahat oluyor.diğer hastanelerde de çektiren arkadaşlarım var kimse bir zorluk çekmediğini söyledi.yani normal muayne olabiliyosanız kolayca çektirebilirsiniz.benim 2 tüpümde açık çıktı o yüzden ağrı sızı hissetmedim ama kapalı olunca biraz ağrı oluyor diye söylediler.o da normal regl ağrısı gibi bişeymiş yani korkulacak bişi deil :) ben daha geçen ay çektirdim sorusu olan varsa yanıtlarım kızlar.

merhaba.9 eylülde çektirmişsinzi sanırım.bu arada gebeliğiniz de hayırlı olsun.rahim filminden sonra mı hamile kaldınız? ben de bugün 3 te 9 eylülde anestezisiz çektiricem azcık korkuyorum.inşallah iyi geçer.tedavinizi de mi 9 eylül de oldunuz?

Kızlar bende adetimi bekliyorum haftaya büyük ihtimal çektiricem çok heycanlınıorum zmn yaklaşmaya başlaıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…