Tedavi oncesi hsg mutlaka isteniyo diye biliyorum oncesinde cocuk olmasi farketmiyo yillar icinde degisen bisey var mi diye bakiyolar yada o zaman engellemeyip simdi engel olacak bisey. Evet cok zor bi islem ama sadece 2 dk suruyo sonrasinda da bi skkinti olmamisti bendeSlm kızlar bi sorum olcak benim bi çocuğum var ikinci couk için tedaviye başlıycam ama bütün tahlilleri yaptırdıktan sonra bide bende rahim filmi istediler tüplerde tıkanıklık olup olmadığına bakıcakkarmış. Bende bi çocuğum var zaten dedim bana normalmi sezaryen mi diye sordu sezaryen diyince sezaryen le doğum yapılınca tüpler tıkanabiliyo dedi. Acaba bu konuyla ilgili bi bilgisi olan varmı ? Boşuna mı ilaç falan kullandım rahim filmi çektirmelimiyim?
Tedavi oncesi hsg mutlaka isteniyo diye biliyorum oncesinde cocuk olmasi farketmiyo yillar icinde degisen bisey var mi diye bakiyolar yada o zaman engellemeyip simdi engel olacak bisey. Evet cok zor bi islem ama sadece 2 dk suruyo sonrasinda da bi skkinti olmamisti bende
Amin insallahDiyosun? Ya bilmiyoRum korkuyorum biraz ama yinede cektircem çünki eğer tüplerde bi tıkanıklık varsa ne kadar ilaç kullanirsam kullanıyim bi sonuç alamıycambu yüzden sanırım biraz bu acıya dayanicam Allah yardımcımız olsun insallah:))
Amin insallah
Bence hic korkma biz kadinlar ne acilara katlaniyoruz 2 dk lik bi islemden mi korkcaz. Surekli aklinda soru isareti olmasindansa rahatca hareket edersin. Kasma kendini rahat ol Bi bakmissin bitmis
Bende geçen ay hsg çektirmiştim ve çok umutlanmıştım tüpler açık diye ama malesef 3 gün gecikmeli geldibende geçen hafta çarşamba günü çektirdim rahim filmi doktora sordum canım çok yancak mı diye yok zorlayıcı bi işlem değil dedi ama ben resmen bi ara bayılcaktım hayatımda yaşadığım tıb anlamında en kötü tecrübeydi.3-4 gün aklımdan çıkmadı sürekli ağladım şükür ki tüplerde sorun yokmuş.Şimdi bekliyoruz bakalım şu mübarek günde inş Allah bana minik bi kalp verir de o yaşadığım kötü tecrübeyi gülümseyerek hatırlarım.rahim filmi işe yarar mı bilmiyorum ama çok zordu benim için çok zor
Herkesin agri esigi farklidir. ben iki defa cektirmek zorunda kaldim. Ikincisinde gitmeden 1 saat once kas gevsetici ictim o daha kolay gecti ama 2 dk suren bi islem zaten bence bu okuduklarimiz cok fazla korkutuyo gözümüzü. dis cektirmek gibi biseyAma kızlar siz böyle diyince ben tirsiyorumya randevu alıp gitcektimm doktora ama şimdi siz böyle diyince korktum ben yine
Herkesin agri esigi farklidir. ben iki defa cektirmek zorunda kaldim. Ikincisinde gitmeden 1 saat once kas gevsetici ictim o daha kolay gecti ama 2 dk suren bi islem zaten bence bu okuduklarimiz cok fazla korkutuyo gözümüzü. dis cektirmek gibi bisey
biceline- balamm ben şişli echomarda bu sabah çektirdim, çookkk memnun kaldım. korkmayın, benim için zor tarafı spekulum takılması oldu ağrı falan yok,(hafif bir adet sancısı o da bir anlık ) öncesinde ağrı kesici almadım, çalışanlar çok ilgililer, sistem son sistem boşu boşuna kendinizi korkutmayın.(ben kendimi çok korkuttum da interneti okuyup) Benim tüpler açık çıktı, küçük bir polip varmış bakalım kendi doktorum ne diyecek
Teşekkür ederim biceline, bir arkadaşımın 2. ayında kendiliğinden olmuştu, kısmetinde varsa olur, inşallah güzel haberini duyarız yakındacanım geçmiş olsun. ben 1 ay önce şişli echomar da çektirdim ve hiçbir şey hissetmedim. nasıl bittiğini anlamadım bile. çok şükür sonuçlarım da iyi çıktı. HSG den sonra hamile kalma şansı artıyor diyorlar ama bakalım ilk ay olmadı adet oldum.
kızlar siz anestezi olmadan mı film çekildiniz. birde randevu almak zor mu oradan
kızlar siz anestezi olmadan mı film çekildiniz. birde randevu almak zor mu oradan
ayy. ne güzel.. echomar öneriliyor. hiç bir araştırma yapmadım henüz.yok canım bende olmadı. nerede çektireceksin bilmiyorum ama ben normal muayene de bile zorlanırdım o yüzden inanılmaz korkuyordum sürekli erteledim sonunda çektirdim. sonra keşke ertelemeseydim dedim. ben hiç ağrı hissetmedim ilaç verildikten sonra sadece karnımın alt tarafında çok hafif yanma ve tokluk hissi oldu o kadar onun dışında hiçbir şey yok.
merhaba.9 eylülde çektirmişsinzi sanırım.bu arada gebeliğiniz de hayırlı olsun.rahim filminden sonra mı hamile kaldınız? ben de bugün 3 te 9 eylülde anestezisiz çektiricemDÜN HGS ÇEKİNDİM ANEZTEZİLİ OLACAKTI FAKAT Bİ PROBLEM ÇIKTTI BENİM İSTEĞİM DOĞRULTUSUNDA ANESTEZİSİZ OLDU VE KORKULACAK HİÇ BİŞEY YOK ADET SANCISI GİBİ AĞRILAR OLUYOR İLAÇI VERİRKEN RAHME SADECE OKADAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?