hsg(rahim filmi) çektirenlerrrr:(((

Sonucu yazacağım demistim yazayım. Bu sabah cektirdim filmi iki tüpümde açık çikti. Rahimde normal dediler. Anestezi aldim iyiki almisim cok korkuyorum. Bayilip ayilmam 20 dk surdu. Toplamda bir saat icindede doktorla görüsüp ayrıldim hastaneden.

Gozunaydin canim, sonuclarin temiz cikmasina sevindim muhtemelen anestezi olmasydida canin yanmazdi ama iste o psikoloji cok kotu. Bu ara calismalariniza tam gaz devam edin hgs den sonra 3 ay hamile kalmak icin daha elverisli diyorlar;) ben salaklik ettim kasimda cekildim isyeri durumumdan dolayi martta korunmayi biraktim. Tekrar hayirlisi canim ins fazla beklemeden alirain bebis haberini:P

canım hgs de anestezi uygularken nasıl oluyor.bayılıyor musun yoksa uyanık mı oluyorsun?

canım hgs de anestezi uygularken nasıl oluyor.bayılıyor musun yoksa uyanık mı oluyorsun?
Bayılıyorsun canım uyandiğimda hersey bitmisti. Ağrısız diyorlar ama yinede ben vajinal muayenede bile çok gerildiğimden iyiki anestezi almısım dedim. Sende mi düşünüyorsun?

anladım canım geçmiş olsun ..çok sevindim senin adına hem tüplerinin açık olmasına hem acı çekmemene geriisi rabbime kalmış hadi hayırlısı

Gozunaydin canim, sonuclarin temiz cikmasina sevindim muhtemelen anestezi olmasydida canin yanmazdi ama iste o psikoloji cok kotu. Bu ara calismalariniza tam gaz devam edin hgs den sonra 3 ay hamile kalmak icin daha elverisli diyorlar:KK66: ben salaklik ettim kasimda cekildim isyeri durumumdan dolayi martta korunmayi biraktim. Tekrar hayirlisi canim ins fazla beklemeden alirain bebis haberini:p

Çok tesekkur ederim. Umarim hayirli habeer alirim doktorum hic korunmayın gerek yok dedi. 3 ay boyunca doğal yollarla deneyecegiz olmazsa eger asilama sonrası da. Ama umarim hayirlisiyla olur artik 2 yıldir bekliyoruz.

merhaba kızlar bişey sorucam size ben 8 aylık evliyim ve bugüne kadar hiç korunmadık herkesin istediği gibi bizde çocuk istiyoruz aslında daha bi senem dolmadı fakat benim eşimin benden yaşı büyük olduğu için eşim çok istiyo genel olarak yumurtalıklarıma ve rahimime baktırmıştım temiz çıktı sadece sol yumurtalığımın çatlamadığını sölemişti doktorum daha önceden kasık fıtıgı amelyatı geçirmiştim ama engel olmadığını söledi bugün devlet hastanesinde bi dr gittim bana sadece çocugu olmayanlar için hastaneler var oraya git burda perişan olursun dedi çok uzun oldu neyse sorum şu kızlar istanbul anadolu yakasında bildiğiniz iyi bi hastane var mı toplam ne kadara yaptırdınız siz ve 1 sene dolmadan bakıyolar mı

Canim ben ankaradayim gatada yaptirdim. Yakinmidir sana bilmiyorum istdaki ama orayi dusunebilirsin.

Bayılıyorsun canım uyandiğimda hersey bitmisti. Ağrısız diyorlar ama yinede ben vajinal muayenede bile çok gerildiğimden iyiki anestezi almısım dedim. Sende mi düşünüyorsun?
Evet canım,3 ay kadar hamilelik olmazsa dr.um hgs filmi çekicem dedi.

merhaba bende 2 ay olucak hsg çektireli bende pkoluyum ilk ay klomen +çatlatma iğnesi oldum olmadı ikinci ay hsg istedi hemde gebe kalma şansın artar dedi hsg çetirdiğim ay olmadı bu ayda doktorum tatile gitmişti adetimi bekliyorum bu günlerde olmam gerek ağrısı baladı hatta bakalım nasip inşallah bebekleri alırız kucağımıza

Anladım. Ihmal etme en azından için rahat eder. Sonra üzülürsün ama umarım bu üç ay içinde gebe kalırsın:KK66:
İnşallah canım,bu sabah adet olmuşum,adetin 3.günü klomene başlıycam bakalım... hep birlikte bu ayı da beraber bekleyelim umarım sizlere iyi haberler verebilirim

merhaba bende 4. gün başlıycam klomene bu gün doktora gittim 1 kız kürtaj oldu belliydi evli çift olmadıkları kızın halinden şüphelenmiştim çalışan kadın kürtaj dedi o an dünya başıma yıkıldı dedim Allahım helalinden senin katından evlat istiyorum ne olur o duyguyu yaşat o kadar üzüldüm ki ağlıcaktım sinirlerim bozuldu isyan yok isyan yok sabırrrrrr mevlam sabırrrrr:cry:

forumda okumuştum düşük yapanların bir kısmında tüpler kapanabiliyormuş ama herkes de aynı şey olmayabillir

ekime kadar deneyecegim canım inşallah olur olmazsa mecbur artık...
neden vaktini harcıyorsun ki :( önce yapman gerekenleri yap canım sonra devam et boşa zaman harcama derim ben ..ha planınızı bilemeyeceğim yani vakti önemli değil az daha dursun dersen bilemem:KK66:

Back