Gebeliğe Hazırlık HSG, Klomen, Çatlatma İğnesi sürecine girenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progestron eksikliğin var ise kabak çekirdeği öneriliyor
Progestan eksikliğine nasıl bakılıyor ben bu ay catlatöa iğnesi vurundum. Bir düşügüm var bu arada. Doktora dedim ki duşuk yaptım bunu engelleyecek bir ilac kullanmam gerekiypr mu dedim. O da rahim kalınlığın çok güzel. İnce olsaydı ilac kullandırırdım dedi.. Bu progestan rahim kalınlıgı ile ilgili mi. Bir de adet olmadan once duphaston kullandım 10 gün.

Adetin 21 günü doktorundan bu testi isteyebilirsin progestron bebeğin tutunmasında yardımcı olan bir hormondur bu hormon sayesinde rahim kalınlaşır ve bebek sağlıklı şekilde tutunur rahim kalınlaşması sorunun yok ise progestronunda yüksek seviyededir

Peki ne kadar süre beklediniz farklı bir durum var mıydı progesteron dışında
Paylaşmak isterseniz dinlerim
Benim asıl sorunum eşimdeydi eşimin sprem sayısı çok iyi fakat ileri haraketlilik yavaştı bunun için vitamin kullandı spermi normale döndü bende hiç bir sorun çıkmadı ovritella iğne kolemen kullandım 2 ay (sonuç negatif ) hsg filmi bile çektirdim sonucum temiz tüplerim açıktı toplamda 4 ay uğraştık tahliller filmler 5 ay da hamile kaldım

.

Sizin adınıza çok sevindim
Darısı başıma

HSG filmi çektirdim 2 ayı hamile kaldım hsg sonrası hamile kalanlardanım hsg filmi hamile kalmayı kolaylaştırıyor
Ben geçen hafta çektirdim, 12. Gün yumurtlama gördüm pazartesi günü o günü ve çatlamayı değerlendirdik.
Eşimde de ben de de problem görünmüyor

Rahım kalınlasmaso güzel dedi doktor demekki gerek olsaydı belki kendisi tahlil isterdi. Bir dahakı randevumda dile getirwyim. Tesekkür ederim.

Hayır kullanmadım ben De sağ ve solda iki yumurta oluyor biri çatlıyor, geçen ay progesteron 7.3 çıktı bu ay hsg çekildim doktor akışına bıraktı. Pazartesi yumurtladım
Progestron değerinizde normal çıkmış yumurtlama sorunun yoksa önümüzdeki aylarda bebeğiniz olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…