- 27 Temmuz 2020
- 192
- 105
- 33
- 35
- Konu Sahibi byzberryworld
-
Bebek ne kadar süre sonra oldu ?:)Sorunuzu anlayamadım ney ne oldu :)
Progestron eksikliğin var ise kabak çekirdeği öneriliyorKabak cekirdeğinin ne tür bir etkisi varmıs
Progestan eksikliğine nasıl bakılıyor ben bu ay catlatöa iğnesi vurundum. Bir düşügüm var bu arada. Doktora dedim ki duşuk yaptım bunu engelleyecek bir ilac kullanmam gerekiypr mu dedim. O da rahim kalınlığın çok güzel. İnce olsaydı ilac kullandırırdım dedi.. Bu progestan rahim kalınlıgı ile ilgili mi. Bir de adet olmadan once duphaston kullandım 10 gün.Progestron eksikliğin var ise kabak çekirdeği öneriliyor
MerhabaProgestron eksikliğin var ise kabak çekirdeği öneriliyor
Hayır sadece progestron içeren ürünler yedimMerhaba
Ben bir kere ölçtürdüm 7.3 çıktı doktor beklediğimizin biraz altı dedi..
Kabak çekirdeği dışında farklı bir yol izlediniz mi?
Peki ne kadar süre beklediniz farklı bir durum var mıydı progesteron dışındaHayır sadece progestron içeren ürünler yedim
Adetin 21 günü doktorundan bu testi isteyebilirsin progestron bebeğin tutunmasında yardımcı olan bir hormondur bu hormon sayesinde rahim kalınlaşır ve bebek sağlıklı şekilde tutunur rahim kalınlaşması sorunun yok ise progestronunda yüksek seviyededirProgestan eksikliğine nasıl bakılıyor ben bu ay catlatöa iğnesi vurundum. Bir düşügüm var bu arada. Doktora dedim ki duşuk yaptım bunu engelleyecek bir ilac kullanmam gerekiypr mu dedim. O da rahim kalınlığın çok güzel. İnce olsaydı ilac kullandırırdım dedi.. Bu progestan rahim kalınlıgı ile ilgili mi. Bir de adet olmadan once duphaston kullandım 10 gün.
Benim asıl sorunum eşimdeydi eşimin sprem sayısı çok iyi fakat ileri haraketlilik yavaştı bunun için vitamin kullandı spermi normale döndü bende hiç bir sorun çıkmadı ovritella iğne kolemen kullandım 2 ay (sonuç negatif ) hsg filmi bile çektirdim sonucum temiz tüplerim açıktı toplamda 4 ay uğraştık tahliller filmler 5 ay da hamile kaldımPeki ne kadar süre beklediniz farklı bir durum var mıydı progesteron dışında
Paylaşmak isterseniz dinlerim
HSG filmi çektirdim 2 ayı hamile kaldım hsg sonrası hamile kalanlardanım hsg filmi hamile kalmayı kolaylaştırıyorPeki ne kadar süre beklediniz farklı bir durum var mıydı progesteron dışında
Paylaşmak isterseniz dinlerim
.Merhaba arkadaşlar, 5eylülde klomene başlayıp 9 Eylül perşembe günü Anestezisiz HSG çektirdim, bugün yani 13 eylülde kontrol için doktora gittğimde sol tarafımda 3 adet 20mm yumurta sağ tarafımda da gelişmiş 2 yumurta olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi vuruldum. Yaklaşık 2 haftalık bir süreç beni bekliyor heycanlıyım. Benim gibi hsg çektirip hamilelik düşünenler gelinn beraber bekleyelim
Sizin adınıza çok sevindimBenim asıl sorunum eşimdeydi eşimin sprem sayısı çok iyi fakat ileri haraketlilik yavaştı bunun için vitamin kullandı spermi normale döndü bende hiç bir sorun çıkmadı ovritella iğne kolemen kullandım 2 ay (sonuç negatif ) hsg filmi bile çektirdim sonucum temiz tüplerim açıktı toplamda 4 ay uğraştık tahliller filmler 5 ay da hamile kaldım
Ben geçen hafta çektirdim, 12. Gün yumurtlama gördüm pazartesi günü o günü ve çatlamayı değerlendirdik.HSG filmi çektirdim 2 ayı hamile kaldım hsg sonrası hamile kalanlardanım hsg filmi hamile kalmayı kolaylaştırıyor
Rahım kalınlasmaso güzel dedi doktor demekki gerek olsaydı belki kendisi tahlil isterdi. Bir dahakı randevumda dile getirwyim. Tesekkür ederim.Adetin 21 günü doktorundan bu testi isteyebilirsin progestron bebeğin tutunmasında yardımcı olan bir hormondur bu hormon sayesinde rahim kalınlaşır ve bebek sağlıklı şekilde tutunur rahim kalınlaşması sorunun yok ise progestronunda yüksek seviyededir
Rica ederimRahım kalınlasmaso güzel dedi doktor demekki gerek olsaydı belki kendisi tahlil isterdi. Bir dahakı randevumda dile getirwyim. Tesekkür ederim.
Klomen yada çatlatma iğnesi kullandınız mı ? HiçBen geçen hafta çektirdim, 12. Gün yumurtlama gördüm pazartesi günü o günü ve çatlamayı değerlendirdik.
Eşimde de ben de de problem görünmüyor
Hayır kullanmadım ben De sağ ve solda iki yumurta oluyor biri çatlıyor, geçen ay progesteron 7.3 çıktı bu ay hsg çekildim doktor akışına bıraktı. Pazartesi yumurtladımKlomen yada çatlatma iğnesi kullandınız mı ? Hiç
Progestron değerinizde normal çıkmış yumurtlama sorunun yoksa önümüzdeki aylarda bebeğiniz olur inşallahHayır kullanmadım ben De sağ ve solda iki yumurta oluyor biri çatlıyor, geçen ay progesteron 7.3 çıktı bu ay hsg çekildim doktor akışına bıraktı. Pazartesi yumurtladım
Doktor biraz daha yüksek olmasını isteriz fes ama daha farklı da bir sorun yok açıkçasıProgestron değerinizde normal çıkmış yumurtlama sorunun yoksa önümüzdeki aylarda bebeğiniz olur inşallah
İnşallah güzel mutlu haberlerini bekliyorumDoktor biraz daha yüksek olmasını isteriz fes ama daha farklı da bir sorun yok açıkçasıİnşallah
Çok teşekkürlerİnşallah güzel mutlu haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?