• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HSG, Klomen, Çatlatma İğnesi sürecine girenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar, 5eylülde klomene başlayıp 9 Eylül perşembe günü Anestezisiz HSG çektirdim, bugün yani 13 eylülde kontrol için doktora gittğimde sol tarafımda 3 adet 20mm yumurta sağ tarafımda da gelişmiş 2 yumurta olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi vuruldum. Yaklaşık 2 haftalık bir süreç beni bekliyor heycanlıyım. Benim gibi hsg çektirip hamilelik düşünenler gelinn beraber bekleyelim 🥰
Bende 19 temmuzda hsg çektirdim. Ağustosta klomen kullandım iki tane yumurta oluştu maalesef olmadi. Bu ay yine klomen kullandım 14 Eylül'de 1 tane yumurta vardı 12 mm. Yarın yani cuma günü kontrole gidececm bakalım.pek umudum kalmadı herşey düzgün olsa bile olmuuor anlamıyorum.

Bende 19 temmuzda hsg çektirdim. Ağustosta klomen kullandım iki tane yumurta oluştu maalesef olmadi. Bu ay yine klomen kullandım 14 Eylül'de 1 tane yumurta vardı 12 mm. Yarın yani cuma günü kontrole gidececm bakalım.pek umudum kalmadı herşey düzgün olsa bile olmuuor anlamıyorum.
Normalde 20 mm’ye kadar büyümüyor mu? Aşılama falan deneseniz?

Anladım canım hayırlısı olsun hakkında.. bende yılbaşına kadar bekliyeceğim olmazsa yaptırıcam artık beklemek istemiyorum
Bugün doktora gittim cnm. Yumurtalar 19mm ve 13 mm olmuş. Pazar ovitrella çatlatma iğnesi yapcm bu kez tutar insalalh. İnslaalh bu ay güzel haberler alırız ☺️

Merhaba arkadaşlar, 5eylülde klomene başlayıp 9 Eylül perşembe günü Anestezisiz HSG çektirdim, bugün yani 13 eylülde kontrol için doktora gittğimde sol tarafımda 3 adet 20mm yumurta sağ tarafımda da gelişmiş 2 yumurta olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi vuruldum. Yaklaşık 2 haftalık bir süreç beni bekliyor heycanlıyım. Benim gibi hsg çektirip hamilelik düşünenler gelinn beraber bekleyelim 🥰
Benimde aynı kuzum solda 20,21,21 3 yumurta sağda da 2 yumurta çatlatma iğnesi oldum.
ne kadar süre sonra oldu sizin?

Valla cogu kadın hamilelikte bile kullanıyor. Ertesi gün hapının içeriğini bilemiyorum ama bu ilacla bebek tutunuyormua cunku progesteron eksik olunca bebek tutunamıyomus. Ben bir düşük yaşadım zaten bu tarz destekleyici bir ilac kullanmam gerekiyor
1 Düşük yaşamıştım 1 sene. Sonrasında bebek düşündük dr düşük yaptığım için progestron başlayım dedi ama günde 1 avuç kabak çekirdeği yedim o ay hamile kaldım doğal

1 Düşük yaşamıştım 1 sene. Sonrasında bebek düşündük dr düşük yaptığım için progestron başlayım dedi ama günde 1 avuç kabak çekirdeği yedim o ay hamile kaldım doğal
Kabak cekirdeğinin ne tür bir etkisi varmıs

Back