• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HSG, Klomen, Çatlatma İğnesi sürecine girenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geçen hafta çektirdim, 12. Gün yumurtlama gördüm pazartesi günü o günü ve çatlamayı değerlendirdik.
Eşimde de ben de de problem görünmüyor 🤷‍♀️
ben de bu ay hsg çektirdim neden se hala yumurtlamayı göremedim şimdiye kadar görüyordum. bilginiz var mı . bugün adetin birinci gününden sayarsak 19. gün

Canim ben temmuzda hsg oldum hep yumurtlama oldu. Senin döngün kaç gün. Bide yumurtlama olmadığına nasıl karar verdjn
ovulasyon testi ile takip ediyorum canım .14 ile17 gün arası görüyordum yumurtlamayı. 31 32 günde bir regl oluyorumsen hamile kalabildin mi hsg sonrası

ovulasyon testi ile takip ediyorum canım .14 ile17 gün arası görüyordum yumurtlamayı. 31 32 günde bir regl oluyorumsen hamile kalabildin mi hsg sonrası
Yok cnm hamile kalamadim maalesef . Sknti yok aslında ama olmadi. Yumurtlama testi insanı bazen yanıltabilir.bende kullnadum ovulasyon testi. Az önce bir arkadaşın yazdığını okudum . ovulasyon testi yapmış silik çıkmış morali bozulmuş. Doktora gitmiş 21 mm yumurtası varmış. Yani testte sen silik görsen bile değerlendir bu günleri bnce 2 güne bir ilişki.

Ben hsg yi temmuzda çektim. 2 ay klomen kullandım her ay 2 yumurta gelişti ama olmadi. Bakalım 3.kez kullanıyorum klomeni. Eğer bu kezde olmazsa doktorum aşılama önerdi

Yok cnm hamile kalamadim maalesef . Sknti yok aslında ama olmadi. Yumurtlama testi insanı bazen yanıltabilir.bende kullnadum ovulasyon testi. Az önce bir arkadaşın yazdığını okudum . ovulasyon testi yapmış silik çıkmış morali bozulmuş. Doktora gitmiş 21 mm yumurtası varmış. Yani testte sen silik görsen bile değerlendir bu günleri bnce 2 güne bir ilişki.
1 gün ara ile değerlendirmeye devam ediyorum ama hiç bi ay yanıltmadı test .tabi bozuk da çıkabilir belli olmaz

Ben hsg yi temmuzda çektim. 2 ay klomen kullandım her ay 2 yumurta gelişti ama olmadi. Bakalım 3.kez kullanıyorum klomeni. Eğer bu kezde olmazsa doktorum aşılama önerdi
banada isteren gel adet olunca aşılamaya başlayalım dedi ben istiyorum diye . bu seferde eşimin doktoru 3 ay daha bekleyin bence olmazsa tüp bebeğe gidin aşılama oranı düşük ve zaman kaybı demiş. kafam çok karışık ocak ayına kadar bekliycem

banada isteren gel adet olunca aşılamaya başlayalım dedi ben istiyorum diye . bu seferde eşimin doktoru 3 ay daha bekleyin bence olmazsa tüp bebeğe gidin aşılama oranı düşük ve zaman kaybı demiş. kafam çok karışık ocak ayına kadar bekliycem
Eğer maddi imkanın varsa bence aşılama yaptır. Zaten 3 ay bekle demiş. Beklemek yerine 2 aşılama yapılabilir bnce

Merhabalar bugün doktora gittim alttan muane etti ve rahimin sola doğru yatık olduğunu söyledi . Arkada ve sola doğru dedi bı sorun yok 3 kadından 1 böyle Allah böyle yaratmış dedi. Gebeliğe engel değil dedi. Böyle hirseyle karşılaşan varmı ? Yada bebeği olan

Kızlar ovitrella vurulduğunun 10. Günü oldu dune kadr idrarda ince cizgi vardi bugün yoktu kandan baktim 2.80 cıktı iğne etkisi yeni gecmis 1.20 altı negatif sayiliyor sizce pozitife dönme ihtimali varmı

Kızlar ovitrella vurulduğunun 10. Günü oldu dune kadr idrarda ince cizgi vardi bugün yoktu kandan baktim 2.80 cıktı iğne etkisi yeni gecmis 1.20 altı negatif sayiliyor sizce pozitife dönme ihtimali varmı
Sonradan dönen oluyormus canım batı bekle inslaalh olur

Back