- 17 Şubat 2021
- 97
- 100
- 8
- 29
- Konu Sahibi byzberryworld
-
Beraber bekleyelim aramızda 2 güncük varmışGeçen ay çekilmiştim anestezisiz çok şükür bir şey çikmadi ama o ay doktor korunma verdi . Simdi yepyeni bir ay ve klomenle yumusta buyutup 11 eylulde catlatma ignemi oldum benimde 2 haftalik bi surecim var hayırlısıyla beklemedeyim
Bende 19 temmuzda hsg çektirdim. Ağustosta klomen kullandım iki tane yumurta oluştu maalesef olmadi. Bu ay yine klomen kullandım 14 Eylül'de 1 tane yumurta vardı 12 mm. Yarın yani cuma günü kontrole gidececm bakalım.pek umudum kalmadı herşey düzgün olsa bile olmuuor anlamıyorum.Merhaba arkadaşlar, 5eylülde klomene başlayıp 9 Eylül perşembe günü Anestezisiz HSG çektirdim, bugün yani 13 eylülde kontrol için doktora gittğimde sol tarafımda 3 adet 20mm yumurta sağ tarafımda da gelişmiş 2 yumurta olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi vuruldum. Yaklaşık 2 haftalık bir süreç beni bekliyor heycanlıyım. Benim gibi hsg çektirip hamilelik düşünenler gelinn beraber bekleyelim
Kasık ağrılarım var ufaktan sizinde var mı ??Beraber bekleyelim aramızda 2 güncük varmış
Normalde 20 mm’ye kadar büyümüyor mu? Aşılama falan deneseniz?Bende 19 temmuzda hsg çektirdim. Ağustosta klomen kullandım iki tane yumurta oluştu maalesef olmadi. Bu ay yine klomen kullandım 14 Eylül'de 1 tane yumurta vardı 12 mm. Yarın yani cuma günü kontrole gidececm bakalım.pek umudum kalmadı herşey düzgün olsa bile olmuuor anlamıyorum.
Evet benimde var kasıklarımda ağrı. Birde gaz sancısı gibi sancılarım oluyor batma gibi arada. İnşallah ikimzde güzel haberler veririz bu ay..Kasık ağrılarım var ufaktan sizinde var mı ??
İnşallah ya aynı durumlardayım gaz sancısı fenaEvet benimde var kasıklarımda ağrı. Birde gaz sancısı gibi sancılarım oluyor batma gibi arada. İnşallah ikimzde güzel haberler veririz bu ay..
Evet geçen ay iki yumurta da 20 mm oldu.( Ağustos ayi)oyle çatlatma iğnesi oldum. Bu daha büyüme aşamasında 20 mm olmadı daha.(Eylül ayı)Normalde 20 mm’ye kadar büyümüyor mu? Aşılama falan deneseniz?
Aşılama için daha bişi demedi doktor. Aşılama isterse yaptiririm. 14 aylık evliyiz.Normalde 20 mm’ye kadar büyümüyor mu? Aşılama falan deneseniz?
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında.. bende yılbaşına kadar bekliyeceğim olmazsa yaptırıcam artık beklemek istemiyorumAşılama için daha bişi demedi doktor. Aşılama isterse yaptiririm. 14 aylık evliyiz.
Bugün doktora gittim cnm. Yumurtalar 19mm ve 13 mm olmuş. Pazar ovitrella çatlatma iğnesi yapcm bu kez tutar insalalh. İnslaalh bu ay güzel haberler alırızAnladım canım hayırlısı olsun hakkında.. bende yılbaşına kadar bekliyeceğim olmazsa yaptırıcam artık beklemek istemiyorum
Senin 3 tane yumurta varmış.inslaalh tutarAnladım canım hayırlısı olsun hakkında.. bende yılbaşına kadar bekliyeceğim olmazsa yaptırıcam artık beklemek istemiyorum
hadi inşallah güzel haberler veririz birbirmizeBugün doktora gittim cnm. Yumurtalar 19mm ve 13 mm olmuş. Pazar ovitrella çatlatma iğnesi yapcm bu kez tutar insalalh. İnslaalh bu ay güzel haberler alırız
10 gün sonra test yapıcam bakalım az kaldıSenin 3 tane yumurta varmış.inslaalh tutar
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba10 gün sonra test yapıcam bakalım az kaldı
Hamileyim :)Merhaba sonucunuz ne oldu acaba
Cok sevindim canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhHamileyim :)
Benimde aynı kuzum solda 20,21,21 3 yumurta sağda da 2 yumurta çatlatma iğnesi oldum.Merhaba arkadaşlar, 5eylülde klomene başlayıp 9 Eylül perşembe günü Anestezisiz HSG çektirdim, bugün yani 13 eylülde kontrol için doktora gittğimde sol tarafımda 3 adet 20mm yumurta sağ tarafımda da gelişmiş 2 yumurta olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi vuruldum. Yaklaşık 2 haftalık bir süreç beni bekliyor heycanlıyım. Benim gibi hsg çektirip hamilelik düşünenler gelinn beraber bekleyelim
ne kadar süre sonra oldu sizin?Merhaba arkadaşlar, 5eylülde klomene başlayıp 9 Eylül perşembe günü Anestezisiz HSG çektirdim, bugün yani 13 eylülde kontrol için doktora gittğimde sol tarafımda 3 adet 20mm yumurta sağ tarafımda da gelişmiş 2 yumurta olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi vuruldum. Yaklaşık 2 haftalık bir süreç beni bekliyor heycanlıyım. Benim gibi hsg çektirip hamilelik düşünenler gelinn beraber bekleyelim
1 Düşük yaşamıştım 1 sene. Sonrasında bebek düşündük dr düşük yaptığım için progestron başlayım dedi ama günde 1 avuç kabak çekirdeği yedim o ay hamile kaldım doğalValla cogu kadın hamilelikte bile kullanıyor. Ertesi gün hapının içeriğini bilemiyorum ama bu ilacla bebek tutunuyormua cunku progesteron eksik olunca bebek tutunamıyomus. Ben bir düşük yaşadım zaten bu tarz destekleyici bir ilac kullanmam gerekiyor
Sorunuzu anlayamadım ney ne oldu :)Benimde aynı kuzum solda 20,21,21 3 yumurta sağda da 2 yumurta çatlatma iğnesi oldum.
ne kadar süre sonra oldu sizin?
Kabak cekirdeğinin ne tür bir etkisi varmıs1 Düşük yaşamıştım 1 sene. Sonrasında bebek düşündük dr düşük yaptığım için progestron başlayım dedi ama günde 1 avuç kabak çekirdeği yedim o ay hamile kaldım doğal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?