- 30 Eylül 2021
- 273
- 107
- 53
- 31
- Konu Sahibi byzberryworld
-
ben de bu ay hsg çektirdim neden se hala yumurtlamayı göremedim şimdiye kadar görüyordum. bilginiz var mı . bugün adetin birinci gününden sayarsak 19. günBen geçen hafta çektirdim, 12. Gün yumurtlama gördüm pazartesi günü o günü ve çatlamayı değerlendirdik.
Eşimde de ben de de problem görünmüyor
Hiç bilgim yokben de bu ay hsg çektirdim neden se hala yumurtlamayı göremedim şimdiye kadar görüyordum. bilginiz var mı . bugün adetin birinci gününden sayarsak 19. gün
Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim arkadaşlarHiç bilgim yok
Canim ben temmuzda hsg oldum hep yumurtlama oldu. Senin döngün kaç gün. Bide yumurtlama olmadığına nasıl karar verdjnBilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim arkadaşlar
Bide cnm benim döngüm 26-28 gün arasında değişiyor hep 17. Gün yumurtalama oluuor başka kadınlara göre geç bence benimki.Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim arkadaşlar
ovulasyon testi ile takip ediyorum canım .14 ile17 gün arası görüyordum yumurtlamayı. 31 32 günde bir regl oluyorumsen hamile kalabildin mi hsg sonrasıCanim ben temmuzda hsg oldum hep yumurtlama oldu. Senin döngün kaç gün. Bide yumurtlama olmadığına nasıl karar verdjn
Yok cnm hamile kalamadim maalesef . Sknti yok aslında ama olmadi. Yumurtlama testi insanı bazen yanıltabilir.bende kullnadum ovulasyon testi. Az önce bir arkadaşın yazdığını okudum . ovulasyon testi yapmış silik çıkmış morali bozulmuş. Doktora gitmiş 21 mm yumurtası varmış. Yani testte sen silik görsen bile değerlendir bu günleri bnce 2 güne bir ilişki.ovulasyon testi ile takip ediyorum canım .14 ile17 gün arası görüyordum yumurtlamayı. 31 32 günde bir regl oluyorumsen hamile kalabildin mi hsg sonrası
Ben hsg yi temmuzda çektim. 2 ay klomen kullandım her ay 2 yumurta gelişti ama olmadi. Bakalım 3.kez kullanıyorum klomeni. Eğer bu kezde olmazsa doktorum aşılama önerdiovulasyon testi ile takip ediyorum canım .14 ile17 gün arası görüyordum yumurtlamayı. 31 32 günde bir regl oluyorumsen hamile kalabildin mi hsg sonrası
1 gün ara ile değerlendirmeye devam ediyorum ama hiç bi ay yanıltmadı test .tabi bozuk da çıkabilir belli olmazYok cnm hamile kalamadim maalesef . Sknti yok aslında ama olmadi. Yumurtlama testi insanı bazen yanıltabilir.bende kullnadum ovulasyon testi. Az önce bir arkadaşın yazdığını okudum . ovulasyon testi yapmış silik çıkmış morali bozulmuş. Doktora gitmiş 21 mm yumurtası varmış. Yani testte sen silik görsen bile değerlendir bu günleri bnce 2 güne bir ilişki.
banada isteren gel adet olunca aşılamaya başlayalım dedi ben istiyorum diye . bu seferde eşimin doktoru 3 ay daha bekleyin bence olmazsa tüp bebeğe gidin aşılama oranı düşük ve zaman kaybı demiş. kafam çok karışık ocak ayına kadar bekliycemBen hsg yi temmuzda çektim. 2 ay klomen kullandım her ay 2 yumurta gelişti ama olmadi. Bakalım 3.kez kullanıyorum klomeni. Eğer bu kezde olmazsa doktorum aşılama önerdi
Eğer maddi imkanın varsa bence aşılama yaptır. Zaten 3 ay bekle demiş. Beklemek yerine 2 aşılama yapılabilir bncebanada isteren gel adet olunca aşılamaya başlayalım dedi ben istiyorum diye . bu seferde eşimin doktoru 3 ay daha bekleyin bence olmazsa tüp bebeğe gidin aşılama oranı düşük ve zaman kaybı demiş. kafam çok karışık ocak ayına kadar bekliycem
Eşinin doktoru tabiki doğru söylemiş. Ama beklerken yaptırırsın.Eğer maddi imkanın varsa bence aşılama yaptır. Zaten 3 ay bekle demiş. Beklemek yerine 2 aşılama yapılabilir bnce
Eşiniz sperm testi vermiş miydi?Ben hsg yi temmuzda çektim. 2 ay klomen kullandım her ay 2 yumurta gelişti ama olmadi. Bakalım 3.kez kullanıyorum klomeni. Eğer bu kezde olmazsa doktorum aşılama önerdi
Evet cnm testleri normalEşiniz sperm testi vermiş miydi?
Eşimin test sonuçları iyiye gittiği için doktor beklemeyi tavsiye etti belki uğraşmanıxa gerek kalmadan doğal yolla olabilir diyeEğer maddi imkanın varsa bence aşılama yaptır. Zaten 3 ay bekle demiş. Beklemek yerine 2 aşılama yapılabilir bnce
İnslalah canımEşimin test sonuçları iyiye gittiği için doktor beklemeyi tavsiye etti belki uğraşmanıxa gerek kalmadan doğal yolla olabilir diye
Sonradan dönen oluyormus canım batı bekle inslaalh olurKızlar ovitrella vurulduğunun 10. Günü oldu dune kadr idrarda ince cizgi vardi bugün yoktu kandan baktim 2.80 cıktı iğne etkisi yeni gecmis 1.20 altı negatif sayiliyor sizce pozitife dönme ihtimali varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?