• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg filmden sonra hamile kalanlar

Benimde 2 ay kadar olmak üzere
Filmden sonra adet oldum bşkez malesef baya ümitliydim ama olmadı
Ama benim adetim yaklasık on gün kadar gecikti
Filmden mi bilmiyorum da öyle bi duruum olmustu bende

Ben.. olduğum gibi gebe kalmıştım . Ancak 8. Haftfada kalbi durdu. Bir kaç gün evvel de kürtaj ile aldılar . Tabi bu herkeste böyle olacak diye bir şey yok . Temizleniyor rahim. Bu Arada yumurta geliştirici vitamin de kullandım o etkili oldu sanırım

İyi akşamlar filmi çektirdikten sonra adet tarihinizde adet oldunuz mu yoksa gecikme yaşadınız mı ben kürtaj dan sonra ilk adetimi oldum 30 ekimde adetim bitikten sonra hsg filmi çekildi ama suan adet olmam gerekiyor olmadım normalde 23 günde bir adet oluyorum hamile kalma ihtimalim sıfır adet düzensizliğiniz oldu mu sizinde biraz karışık oldu kusura bakmayın
Ben mayıs 27 çektim halan birşey yok

İyi akşamlar filmi çektirdikten sonra adet tarihinizde adet oldunuz mu yoksa gecikme yaşadınız mı ben kürtaj dan sonra ilk adetimi oldum 30 ekimde adetim bitikten sonra hsg filmi çekildi ama suan adet olmam gerekiyor olmadım normalde 23 günde bir adet oluyorum hamile kalma ihtimalim sıfır adet düzensizliğiniz oldu mu sizinde biraz karışık oldu kusura bakmayın
hayır adet düzenime herhangi birşey yapmadı aynı 28 günde bir oldum

Kızlar rahim filmi (hsg) çektirdikten sonra hamile kalan oldu mu ?
Bende 3 gün önce çekildim bir tüpüm tıkalı ama doktorum hamile kalabilirsin dedi umutla bekliyorum bu ay inşallah bi mucize olur Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin 🤲

merhabalar bende yarın sabah çekilicem.. Çok duydum rahim filmi sonrasında hamile kalanları artık pek birşey kalmadı elimizde ..buda temiz çıkarsa gene ne yapıcağımı bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Back