Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sağlık ocağında yaptıysanız doktorlar ekranlarından açıp bakmayana kadar düşmüyor e nabiza genelde stres yapmayın inşallah yarın müjdeyi alırsınızHayır umudum tükendi çok gergin çok stresliyim çıkmadığı her dakika kendimi yiyorum resmen
Eğer almazsam çok üzülücem lütfen aliyimMerhaba sağlık ocağında yaptıysanız doktorlar ekranlarından açıp bakmayana kadar düşmüyor e nabiza genelde stres yapmayın inşallah yarın müjdeyi alırsınız
Bu arada evet sağlık ocağında verdim kanMerhaba sağlık ocağında yaptıysanız doktorlar ekranlarından açıp bakmayana kadar düşmüyor e nabiza genelde stres yapmayın inşallah yarın müjdeyi alırsınız
Benim de sağlık ocağında kan verdiğimde aynı gün düşmüyordu sisteme ertesi gün sabah dayanamayıp gidip sonucumu ordan öğreniyordumBu arada evet sağlık ocağında verdim kan
Sağlık ocağına gitmek daha iyi 8 de açılıyorEğer almazsam çok üzülücem lütfen aliyim((
Hamile değilmişimSağlık ocağına gitmek daha iyi 8 de açılıyor
Hamile değilmişim
Evet olabilirRahim filminden sonra böyle gecikme oluyor demekki
Ne yaptın canım hastalandinmiEvet olabilir
Hala hastalanmadım dün yine kan verdim negatif çıktı yarın kadın doğuma gidicem söktürücü verecek muhtemelen neden böyle oldu asla anlamıyorum çok üzgünüm sen de durumlar ne bakalım merak ediyorumNe yaptın canım hastalandinmi
Yaaa neden öyle oldu acaba bi git tabi baya geciktin sen haftaya 8 i adet tarihim benimde 8 gün kaldı bu ay pek değerlendiremedi kızım hastalandı ben hastalandim falan pek ümidim de yok açıkçasıHala hastalanmadım dün yine kan verdim negatif çıktı yarın kadın doğuma gidicem söktürücü verecek muhtemelen neden böyle oldu asla anlamıyorum çok üzgünüm sen de durumlar ne bakalım merak ediyorum
Doktora gittim tekrar beta bakıp tarlusal verdi söktürücü kullanıyorum hala olmadım Hsg sonrası normal olabilir dedi bu kadarı da mı normal dedim evet dedi regl olduktan sonra gel tekrar hormon bakalım dediYaaa neden öyle oldu acaba bi git tabi baya geciktin sen haftaya 8 i adet tarihim benimde 8 gün kaldı bu ay pek değerlendiremedi kızım hastalandı ben hastalandim falan pek ümidim de yok açıkçası
Hastalandin mi canımDoktora gittim tekrar beta bakıp tarlusal verdi söktürücü kullanıyorum hala olmadım Hsg sonrası normal olabilir dedi bu kadarı da mı normal dedim evet dedi regl olduktan sonra gel tekrar hormon bakalım dedi
Bugün hastalandım pazartesi kan vericem bakalım hormon içinHastalandin mi canım
Benimde bu ay da tutmadı hastalanmak uzereyimBugün hastalandım pazartesi kan vericem bakalım hormon için