• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg deneyimi olanlar

Kızlar selam neredeyse 4 sene olacak çocuğumuz olmuyor eşimde de bende de hiç bi sorun görülmedi yarın rahim filmi için gün verecekler bana neden bu kadar geciktiler ben de bilmiyorum ama tahminimce 10 gün sonra çekilecek. Size sormak istediğim sebepsiz infertilitede Hsg sonrası hamile kalan var mı veya çevresinde bu şekilde olan var mı?
Ben de çektirdikten sonraki ay hamile kaldım bende pcos görünümü de vardı ama adetlerim düzenliydi. Hsg cektigim ay korunduk diğer ay hamile kaldım. Doktorum gebelik şansının hsg den sonraki ilk 3 ay yükseldiğini söylemişti

Ben de çektirdikten sonraki ay hamile kaldım bende pcos görünümü de vardı ama adetlerim düzenliydi. Hsg cektigim ay korunduk diğer ay hamile kaldım. Doktorum gebelik şansının hsg den sonraki ilk 3 ay yükseldiğini söylemişti
Yaaaa hayırlı olsun çok güzel 🫠🫠🫠🫠 özel değilse ne kadar zamandır deniyordunuz ne daha önce gebelik olmuş muydu sizde?

Bizim 3 sene oldu hiç oluşmadı gebelik Hsg de temiz çıktı bugün regl günümdü olmadı akıntım ve kaşık ağrım çok ya sabaha olucam yada gebelik var bilemiyorum :(
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏 rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik ile çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Yok normal test yapmadım hala çıkmadı zaten ya deli olcam
Laboratuvar sonuç için kağıt vermediler mi devlet hastanesine bağlı siteden bakılıyor sonuca genelde hangi sehirdeyseniz İnternet sitesine girin laboratuvar sonucundan bakılıyor tc ile

Laboratuvar sonuç için kağıt vermediler mi devlet hastanesine bağlı siteden bakılıyor sonuca genelde hangi sehirdeyseniz İnternet sitesine girin laboratuvar sonucundan bakılıyor tc ile
Yapıyorum bir hata oluştu diye yazı çıkıyor açamıyorum sayfayı

Back