• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg deneyimi olanlar

Eskiden sol kasığımda yumurtlama dönemi ve regli dönemi ağrı olurdu, ilk kez sağ kasığımda batmalar var ve çok fazla akıntım var başka bir belirtim yok tüplerde açık çıkmıştı ama bakalım 11-12si regl bekliyorum umarım gebelik olur. Siz de ne gibi belirtiler var veya farklılıklar ?
Bende aşırı derece de bel ağrısı var biraz ayakta fazla dursam hemen ağrıyor adet ağrısı gibi ama öyle iki gün önce başlardı bu sefer 1 hafta önce başladı bende de başka hiç bir belirti yok pazartesi adet günüm benimde inşallah hsg ile ilk ayda hamile kalanlardan oluruz sağlıcakla gözaydınlıgı Salih Saliha evlatlar nasip etsin Rabbim ☺️

Bende aşırı derece de bel ağrısı var biraz ayakta fazla dursam hemen ağrıyor adet ağrısı gibi ama öyle iki gün önce başlardı bu sefer 1 hafta önce başladı bende de başka hiç bir belirti yok pazartesi adet günüm benimde inşallah hsg ile ilk ayda hamile kalanlardan oluruz sağlıcakla gözaydınlıgı Salih Saliha evlatlar nasip etsin Rabbim ☺️
Amin 🙏🏻 🌸
Sizin 10u benim 12si birbirimize haber verelim 🤍

Bende aşırı derece de bel ağrısı var biraz ayakta fazla dursam hemen ağrıyor adet ağrısı gibi ama öyle iki gün önce başlardı bu sefer 1 hafta önce başladı bende de başka hiç bir belirti yok pazartesi adet günüm benimde inşallah hsg ile ilk ayda hamile kalanlardan oluruz sağlıcakla gözaydınlıgı Salih Saliha evlatlar nasip etsin Rabbim

Amin 🙏🏻 🌸
Sizin 10u benim 12si birbirimize haber verelim 🤍
Ben bu sabah yaptım ama negatif çıktı testim sanmıyorum çok da değişeceğini artık kızıma gebeligimde 5 gün önce öğrenmiştim çünkü sizinki pozitif cikar umarim😊

Belirtiniz var mı ne durumdasınız
Yeni gördüm hastalanmışsınız siz inşallah diğer ay güzel haberler alırsınız. Ben henüz olmadım ama ne regl ne gebelik hiç bi belirti yok sadece akıntım çok ama iki durumda da o zaten olduğu için bi yere çekemedim bunu bekliyorum bakalım 🩷

Yeni gördüm hastalanmışsınız siz inşallah diğer ay güzel haberler alırsınız. Ben henüz olmadım ama ne regl ne gebelik hiç bi belirti yok sadece akıntım çok ama iki durumda da o zaten olduğu için bi yere çekemedim bunu bekliyorum bakalım 🩷
Test yapsanız çıkar artık aslında sizinde 🫠 Bende bu bi kac ay biraz dikkat edicem beslenmeme gluten ve şekeri kesicem yürüyüş yapicam bakalım ne olacak

Test yapsanız çıkar artık aslında sizinde 🫠 Bende bu bi kac ay biraz dikkat edicem beslenmeme gluten ve şekeri kesicem yürüyüş yapicam bakalım ne olacak
Ben 28 Ocak ve sonrasını çok değerlendirdim ya yumurtlamayı kaçırdım ya ucu ucuna tutturdum o yüzden şimdi test yapmak istemiyorum çıkmaz diye aslında bi nevi negatif görmekten de tedirginim. Benim de yapmam lazım saydıklarınızı ama irade yok nasıl olacak bilmiyorum böyle 😂

Ben 28 Ocak ve sonrasını çok değerlendirdim ya yumurtlamayı kaçırdım ya ucu ucuna tutturdum o yüzden şimdi test yapmak istemiyorum çıkmaz diye aslında bi nevi negatif görmekten de tedirginim. Benim de yapmam lazım saydıklarınızı ama irade yok nasıl olacak bilmiyorum
Bunları düzene koymak sart oldu en azından bu film sonrasi zamanı iyi değerlendirmek adına bi kac ay 😀

Öyle gibi duruyor kasıklarımda çok ağrı var ve akıntım deli gibi arttı sökülse en azından ağrım olmasa iyi olacak siz de durumlar ne 🥲
Adetin 4. Günündeyim ben beslenmeme dikkat etmeye başladım şeker kullanmiyorum 4 gündür bakalım hamur işi zaten yemezdim biraz da alternatif tıbba yöneldim kasiklarimi ısıtmak amaçlı corekotu yagi sürüyorum gece yatarken alt karına

Adetin 4. Günündeyim ben beslenmeme dikkat etmeye başladım şeker kullanmiyorum 4 gündür bakalım hamur işi zaten yemezdim biraz da alternatif tıbba yöneldim kasiklarimi ısıtmak amaçlı corekotu yagi sürüyorum gece yatarken alt karına
Aaa var mı peki hissettiğiniz bi değişim çörekotu yağı ile ilgili peki

Suan için pek fark edemiyorum testere dişli aslan pençesi içmeye başladım günde 1 bardak corekotu bal karışımı ve kuru incir yiyorum birde 😀
Harikasınız 😇 Allah bu çabalarımızın mükafatını en kısa sürede hayırlı bi şekilde versin inşallah

Back