• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg deneyimi olanlar

5 gün falan korun dedi antibiyotik de kullandım sonra birlikte olduk bakalım umudum çok yüksek bu ay
Ayyy inşallah bu ay o güzel haberi alırsınız 🥰 bizim de bu arada ilişkiden sonra çok akıyor ben istediğim kadar bekliyim kalktığım an hepsi akıyor içimden bi ses benim de tüpler tıkalı diyecekler diyor ama hadi bakalım yarın öğrenicem inşallah herşeyi

Ayyy inşallah bu ay o güzel haberi alırsınız 🥰 bizim de bu arada ilişkiden sonra çok akıyor ben istediğim kadar bekliyim kalktığım an hepsi akıyor içimden bi ses benim de tüpler tıkalı diyecekler diyor ama hadi bakalım yarın öğrenicem inşallah herşeyi
Haber et mutlaka inşallah tıkalı değildir benim tüpler iyiydi rahim ağzın tıkalıydı açılmıştı

Aaa yanlış anlamışım tüp tıkalı dye okudum. Valla çok çok sevindim dediğim gibi bence güzel haberleriniz de gelecek eminim. Yarın yazarım buraya 🥰
Nasılsın canım durumlar ne
Yaklaşık bir saat önce çektirdim ve acıdan mahvoldum diyebilirim 😭 ama iyi haber şu ki tüpler açıkmış antibiyotik verdi bitene kadar ilişki yasak sonra 2 günde 1 dedi bakalım ne olacak 🌸
cabım benim çok geçmiş olsun 😘 inşallah çektiğin acıların sefasını sürersin şans yüksek bu ay

Back