- 30 Aralık 2019
- 134
- 76
- 98
- 29
- Konu Sahibi YusufunAnnesi23
Çekildikten ne kadar sonra ilişki oldu acabaBen çekildiğimin ertesi ayı hamilelik yaşadım. Kimyasaldı. Ama doktor bu şekilde hamile kalabiliyor olmamı bile olumlu yorumladı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çekildikten ne kadar sonra ilişki oldu acabaBen çekildiğimin ertesi ayı hamilelik yaşadım. Kimyasaldı. Ama doktor bu şekilde hamile kalabiliyor olmamı bile olumlu yorumladı.
Çekildikten ne kadar sonra ilişki oldu acaba
3 ay oldu çekineli kalmadım henüz. Valla anestezi aldım ondan olabilir ama kiminin de etkielememişNeden yaşanıyor gerçekten ki çoğu kişi de gecikme yaşamış peki hamile kaldınız mı ?
Benim de anestezili oldu antibiyotik serum verdiler ondan mı acaba3 ay oldu çekineli kalmadım henüz. Valla anestezi aldım ondan olabilir ama kiminin de etkielememiş
Hiç yasak koymadı doktor ara da verdirmedi. O gün ilişki yaşamadık o da ben korktum diye. Ertesi gün oldu.
Bana antibiyotik vermediler ama serum verdiler oda olabilir cnmBenim de anestezili oldu antibiyotik serum verdiler ondan mı acaba
Siz ne zaman çektinizbnde anestezili çekildim . adet sızısı gibiydi günlük yaşantıma devm ettim o gün
Hiçbir yan etki yaşamadım ben. Hatta çekildiğim gün eve geldim akrabalar sürpriz yapıp gelmiş bi de onları ağırladım o kadar olağandı.![]()
bende evde detaylı temizlik yaptım hsg yi ciddiye alma seviyem
![]()
Bi de siz ne zaman çektirdiniz hsg sormuş muydum yaaAynen öylebu kadar ciddiye alıyoruz biz.
öyle şeyler okumuştum kii ameliyat olacağımı sanıyordum.
![]()
Bi de siz ne zaman çektirdiniz hsg sormuş muydum yaa![]()
Kasım da mı geçirdiniz kimyasal gebelikBenim ekim ayında çektirdim.
Kasım da mı geçirdiniz kimyasal gebelik
Peki şimdiki süreç nasıl işliyor.. inşallah tekrar nasip eder RabbimEvet kasım ayının sonunda kimyasal gebelik geçirdim.![]()
Peki şimdiki süreç nasıl işliyor.. inşallah tekrar nasip eder Rabbim
Sıkma canını daha nasibi yokmuş dünyada diyip sabretmeliyiz Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallahAmin herkese inşallah.
Kimyasal gebelik sonrası adet oldum, Aralık 1 di sanırım. Ve neredeyse 13 gün sürdü adetim. Bir daha da olmadım.Geçtiğimiz hafta test de yaptım negatif. Bende yumurtlama sorunu var adetim düzensiz. Çatlatma iğnesinden sonra kimyasal geçirmiştim. Sanırım süreç yeniden başlayacak. Ha adet olurum ha şimdi olurum diye bekledim 2 ay oldı. Salı günü doktora gideceğim. Adet söktürücü verecek, yumurtla büyütmek için iğneler olacağım sonra çatlatma iğnesi. Süreç sil baştan..
![]()
Bilgim yok canımMerhabalar , bir şey sormak istiyorum. Devlet hastanesinde rahim filmi çekilecek ve bunun için herhangi bir ödeme yapan var mı ?