Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni filim çektiren varmı arkadaşlar nasıl oluyo zormu kolaymı ben biraz endişeliyim
arkadaşlar hsgnin zahmetli bir iş olduğunu duydum hep herhangi bir tehlikesi varmı ben çok korkuyorum anestezi ile çektiricem ama hala tereddütlüyüm tecrübelerinizle yardım edermisiniz
bence bu hsg işi insanın kendisine kalmış bişey yani herkezde ayrı yaşanıyor ama sadece 5 dk süren ve kendini canım acıyacak diye şartlamayla girersen canının yanacağı garanti olan bişey...ben işlem bitene kadr derin derin nefes aldım kendimi kamamaya çaıştım... sonrada hçbişey olmamış gibi kalktım gittim evime.. bu kadar yani...
bazende kendini kastığın için tüpler kapalı gözükebiliyomuş benim korkum tamamen ondan kendime kasmayayım diye şartlasam acaba yapabilirmiyim bilmiyorum. rüyalarıma girer oldu .iibir yerde bulamadım henüz.önerebileceğin bir yer varmı ist içinde.
merhaba bende yeni katıldım aranıza ve haftaya rahim filmi çektiricem çok korkuyorum.herkes ayrı bişi söylüyo kimisi dayanılmaz bi acı diyo kimiside abartılacak kadar değil diyo.nasıl çektireceğime karar veremedim. ve nerde çektirsem diye düşünüyorum.önerebileceğiniz bi yer varmı? galiba en çokta sonuçtan korkuyorum.desteğinize ihtiyacım var çokkkkkkkkkkkkk..................
ben çektirdim.korkma.anesteziye gerek yok.5 dk sürüyor.adet oluyormuşsun gibi bir sancı. o kadaryasakkelimeyasakkelime