Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar kasılmadan dolayı tıkalı çıktığında sorumluluğu alacak olan var mı?
Ben ilk filmimi çekilirken ne acı duyacağımı biliyordum, ne de kendimi kasacağımı.
Hatta daha önce çekilen eltim de aralık kapıdan seyretmiş hayran kalmıştı soğukkkanlılığıma .Hiç bağırmamış ve zorluk çıkarmamış olmam, sonucu etkilemedi yani.
İnsan ne zaman kasılır bilemediğine göre anestezisiz çektirmesi için ikna etmeye çalışmayın insanları lütfen. :1no2:
Ben önce anestezisiz çektirdim tek tüpüm tıkalı çıktı sonra anestezili çektirdim meğersem hiç sorunum yokmuş.
Yaşadığım bu ve ben diyorum ki riske atmamak için anestezili çektirmek isteyen çektirsin .
Keşke daha önce benim de bu konuyla alakalı bir bilgim olsaydı ,keşke birileri beni uyarsaydı anestezili çektirirdim. a.s
bende cektrcem arkadaslar bı sorum var bu nun cektrmeden hıcbısy bellı olmazmı faydalı bıseymı yanı duydumkı oesnada verılen ılac kapalı olan tuplaerıde acıyormus cok korkuyorum
bende çektirdim hemde o kadar korkuyodumki...sonra
bumuydu dedim tam tamına 7 dakika sürdü inanki..
anestezisiz çektirdim hemde.....
gerçekten mı ya bende çarşamba günü çektiricem de biraz tedirginim dediniz gibiyse iyi ozmaan çabucak gecicek desenıze ıcıme su serpıldı ck saolun :1rolleyes:
Kızlar bende önümüzdeki ay adet olduktan ve bittikten sonra Rahim flimi çektiricem .Daha dr görüşmedim bakalım ama benı kararımdan dr bile caydıramaz.Çokk korkuyorum kesınlıkle aneztezisiz çektiremem herhalde.Yanlız ben anestezi almaktan bile korkuyorum o derece.Başka bir sitede okudum birisi yazmış narkozdan ayılmak 1 saati bulmuş.Ama ben başka bir yerde okumuştuım 15 dk.da narkozun etkisinden ayılmışş.Arkadaşlar aneztezili çektirenler varsa yardımcı olurmuuu çok merak ediyorum aklımdan çıkmaz oldu kabusum rahim flimi..Narkoz verilirken bayılma esnasıznda ve ayılma esnası nasıl oluyor o derece kokuyom :1no2::a015: