Neler kullandınız bu süreçte beslenmede neler yediniz takviye kullandınız mı ve yaşınız kaç acabaArkadaslar selam bugün itirabirle tam bir yılımı doldurdum ve hpv smaer testimi elime aldım Allaha çok şükürler olsun ki hepsi temizzzz çok mutluyummm kurtuldummmmm merak ettikleriniz varsa aşağıya soru sorabilir herşey cok zordu ama atlattım sadece İNANIN.
Öncelikle merhabalar 23 yaşında sigara kullanmayan biriyim bu süreçte ilk başlarda hergün ağladım ettim ama sonra bunun bi sınav oldugunu aslında hayatımı daha sağlıklı yaşamam için bi fırsat oldugunu fark ettim.Öncelikle asla ama asla çikolata gofret haribo tarzı abur cubur,hazır paketli gıdalar vs hayatımdan çıkardım ki bu öyle güzel bi alışkanlık oldu ki şuan önüme getirseniz yine yemem,sonrasında kan tahlili verdim ne az ne cok gördüm ve ona göre takviye kullandım ,3 ay boyunca AHCC kullandım,arıların poleninden yapılan 20ml bi çözelti var adını unuttum hatırlarsam yazarım onu kullandım 1 ay falan,1 yıl boyunca kimseyle cinsel ilişkiye girmedim bundan sonra da cok dikkat edicem daha da detay vermemi isterseniz detaylı bi şekilde sorabilirsinizNeler kullandınız bu süreçte beslenmede neler yediniz takviye kullandınız mı ve yaşınız kaç acaba
Çözelti ismini bulabilirseniz söyler misinizÖncelikle merhabalar 23 yaşında sigara kullanmayan biriyim bu süreçte ilk başlarda hergün ağladım ettim ama sonra bunun bi sınav oldugunu aslında hayatımı daha sağlıklı yaşamam için bi fırsat oldugunu fark ettim.Öncelikle asla ama asla çikolata gofret haribo tarzı abur cubur,hazır paketli gıdalar vs hayatımdan çıkardım ki bu öyle güzel bi alışkanlık oldu ki şuan önüme getirseniz yine yemem,sonrasında kan tahlili verdim ne az ne cok gördüm ve ona göre takviye kullandım ,3 ay boyunca AHCC kullandım,arıların poleninden yapılan 20ml bi çözelti var adını unuttum hatırlarsam yazarım onu kullandım 1 ay falan,1 yıl boyunca kimseyle cinsel ilişkiye girmedim bundan sonra da cok dikkat edicem daha da detay vermemi isterseniz detaylı bi şekilde sorabilirsiniz
Ve kolposkopi oldunuz mu olduysanız sonucu ne çıkmıştıÇözelti ismini bulabilirseniz söyler misiniz
PropolistiÇözelti ismini bulabilirseniz söyler misiniz
Oldum sonucum cin1 geldiVe kolposkopi oldunuz mu olduysanız sonucu ne çıkmıştı
Aşı oldunuz muOldum sonucum cin1 geldi
Ben bekarim ama vajinamın girişinde siğiller var, hiç cinsel ilişki yaşamadım, doktor bekar ve 30 yaş altı olduğum için test yapamıyoruz dedi. Bu kadar kolay hpv kapılır mı, ya da hpv değilse yaktırma ya da dondurma işlemi yaptırmak ne kadar doğruArkadaslar selam bugün itirabirle tam bir yılımı doldurdum ve hpv smaer testimi elime aldım Allaha çok şükürler olsun ki hepsi temizzzz çok mutluyummm kurtuldummmmm merak ettikleriniz varsa aşağıya soru sorabilir herşey cok zordu ama atlattım sadece İNANIN.
Sürtünme ile de bulaşabiliyor,hatta öpüşme ile de.Ben bekarim ama vajinamın girişinde siğiller var, hiç cinsel ilişki yaşamadım, doktor bekar ve 30 yaş altı olduğum için test yapamıyoruz dedi. Bu kadar kolay hpv kapılır mı, ya da hpv değilse yaktırma ya da dondurma işlemi yaptırmak ne kadar doğrubu süreçte hangi tedavileri gördün yeme düzenin, kullandığın takviyeler nelerdiii senin adına çokkk mutlu oldum inşallah bir daha yakalanmazaın sağlıklı senelerin olsun
Hepsini sayfamda detaylı olarak anlattım kraya bakabiliriniz bence sizin ilk yapmanız gereken sey de siğillerden kurtulmak cildiyeye de gidebilirsinizBen bekarim ama vajinamın girişinde siğiller var, hiç cinsel ilişki yaşamadım, doktor bekar ve 30 yaş altı olduğum için test yapamıyoruz dedi. Bu kadar kolay hpv kapılır mı, ya da hpv değilse yaktırma ya da dondurma işlemi yaptırmak ne kadar doğrubu süreçte hangi tedavileri gördün yeme düzenin, kullandığın takviyeler nelerdiii senin adına çokkk mutlu oldum inşallah bir daha yakalanmazaın sağlıklı senelerin olsun
Ama özetlicek olursam yeme içmeme cok önem verdim asla pis beslenmedim paketli gıdalara elimi sürmedim yeryüzünde en fazydalı ne varsa onları yedim sigara içmiyorum zaten yeri geldi doktorumla kan tahlili yapıp almam gereken takviyeleri aldım propolis kullandım temizlik ve hijyene cok öenm verdim o bölgeyi temizlerken dahi ameliyat eldiveni kullandım cinsel hayatımı sıfırladım kimseyle ilişkiye girmedim iç çamaşırımı hergün değiştirdim hatta 12 saatte bir hergün yeşilçay içtim aktardan aldıgım abur cuburu hayatımdan çıkardım bu kadarrBen bekarim ama vajinamın girişinde siğiller var, hiç cinsel ilişki yaşamadım, doktor bekar ve 30 yaş altı olduğum için test yapamıyoruz dedi. Bu kadar kolay hpv kapılır mı, ya da hpv değilse yaktırma ya da dondurma işlemi yaptırmak ne kadar doğrubu süreçte hangi tedavileri gördün yeme düzenin, kullandığın takviyeler nelerdiii senin adına çokkk mutlu oldum inşallah bir daha yakalanmazaın sağlıklı senelerin olsun
Herhangi bir yan etki yaşadınız mı. Hastalık hastası bir insan olduğum için aşının yan etkilerinden çok korkuyorum. Tek iyi hissettiren aşı olup vücdumun aşıdaki antikorlar sayesinde yavaş yavaş atacağını düşünmemdi.Tabiki
Hiçbiri olmadıSürtünme ile de bulaşabiliyor,hatta öpüşme ile de.
Teşekkür ederimmAma özetlicek olursam yeme içmeme cok önem verdim asla pis beslenmedim paketli gıdalara elimi sürmedim yeryüzünde en fazydalı ne varsa onları yedim sigara içmiyorum zaten yeri geldi doktorumla kan tahlili yapıp almam gereken takviyeleri aldım propolis kullandım temizlik ve hijyene cok öenm verdim o bölgeyi temizlerken dahi ameliyat eldiveni kullandım cinsel hayatımı sıfırladım kimseyle ilişkiye girmedim iç çamaşırımı hergün değiştirdim hatta 12 saatte bir hergün yeşilçay içtim aktardan aldıgım abur cuburu hayatımdan çıkardım bu kadarr
Doktor da siğil falan deyince insan ister istemez panik yapıyorVirüs 30 yaş üstü kadınlarda kansere neden oluyor.Hiçbir cinsel faaliyetiniz yokken virüs kapma ihtimaliniz de yok ,evham yapmayın.
Hayır bende cok hassas bi insanım ama bence beni aşı iyileşitiridi bu görüşdeyim özellikle 2.dozu oldugumda dedim tamam öyle hissettimHerhangi bir yan etki yaşadınız mı. Hastalık hastası bir insan olduğum için aşının yan etkilerinden çok korkuyorum. Tek iyi hissettiren aşı olup vücdumun aşıdaki antikorlar sayesinde yavaş yavaş atacağını düşünmemdi.
Kesinlikle öyle aşının hpv olsak bile iyileştirici bir yanı var. Ciğerlerimde enfeksiyon var bir ayda 2 kez grip olurum bağışıklık çok kötü durumda hal böyle olunca iyileştireceği yerde beni devirir mi korkusu sardıHayır bende cok hassas bi insanım ama bence beni aşı iyileşitiridi bu görüşdeyim özellikle 2.dozu oldugumda dedim tamam öyle hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?