HPV16+ iken 6 ayda negatife döndüm

Kolposkopi narkozlu mu yaptırdınız nagozlu olunca ne kadar sürede eve gönderiyorlar bilen var mı?

Ceylin hanım geçmiş olsun sizin adınıza çok sevindim.Yaşınız kaçtı? Ve hangi ahcc yi kullandınız

Ceylin hanım geçmiş olsun sizin adınıza çok sevindim.Yaşınız kaçtı? Ve hangi ahcc yi kullandınız
Merhaba 38 içindeyim, japon firmasınin ahcc sini kullandım 2 ay, 3 ay da başka marka ahcc kullandım reklam olmasını istemiyorum.
Diğer aldığım takviyeleri de paylaştım zaten ama bence etkili olan vajinal fitil ve jeller diye düşünüyorum.
Çok düzenli olmasa da günde 12-15 Damla saf propolis kullandım ılık suya damlatarak tükettim.
Gardasil 9'lu aşı vuruldum 3 doz tamamladım.

Ceylan hanım saf propolisi nereden bulabiliriz kullandıklarınızın markasını bana mesajomarqk atmanız mümkün mü

Ceylan hanım saf propolisi nereden bulabiliriz kullandıklarınızın markasını bana mesajomarqk atmanız mümkün mü
Bal işiyle uğraşan birini buldum ben güvenilir ondan aldım, eczanelerden almadim çünkü onlar güvenilir değil içinde başka şeyler de oluyor karışım gibi yapıp satıyorlar
Hangi şehirdesiniz

Ceylan hanım geçmiş olsun çok sevindim. İnşallah benim sonucumda sizin gibi temiz olur. Bende hpv 52-56 var. Bugün kolposkopik biyopsı yapıldı. Doktorunuz kim acaba ? Ben şehir hastanesinde bir prof e gittim

Bal işiyle uğraşan birini buldum ben güvenilir ondan aldım, eczanelerden almadim çünkü onlar güvenilir değil içinde başka şeyler de oluyor karışım gibi yapıp satıyorlar
Hangi şehirdesiniz
Ceylin hanım bir de ben de eskişehirdeyim propolis nerden aldıysanız benimle de paylaşabilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…