hpv +

Merhabalar geçmiş olsun hepimize ahcc amazon.com da satiliyor ayrıca hpv sitesi diye bir forum var orada var bu ilaca yönlendiren ben almadım biraz pahalı geldi bana

Karnıbahar şeklinde dış bölgemde olan hpv yle tanışmıştım ilk küçük küçük 2 yerde çıkmıştı, araştırınca da tüylerim diken diken olmuştu, doktora da çekindiğim için gidemezdim. Açıkçası arkadaşımın dokturu o dokuyu hijyenik koşullarda cımbızla alarak temizlemesini söylemiş. Ben de yaptım, önce cımbız ucunu ateşte yaktım, soğuduktan sonra çımbızla karnıbahar tanelerini derimden koparmaya başladım sirkeli pamukla da kanını sildim. Bahsettiğim karnıbahar şeklinde küçüktü, kanın hiçbir yerime bulaşmamasına dikkat ettim, arada cımbız uccunu da sildim. 1 defa böyle yaptım, sonra 3-4 gün sonra hafif aldığım yerde belirsiz çıkmış onları da aldım ve yaklaşık 7 yıldır hiç kaşılaşmadım. Tabiki işlem sonrası cımbızı çamaşırlı suyla yıkadığım gibi ucunu da yakmıştım ateşle. Doktorda uygulanan diğer yöntemler de çözüm yalnız iz bırakır, korkmayın hijyenik yöntemlerle temizleyin. Zaten deriniz dışında kanınızla beslenen bir kitle gibi düşünün. Bahsettiğim karnıbar şeklinde olanlar için.

doktorda uygulananlar iz bırakabilir demek istedim, tabiki bırakmıyadabilir yalnız yakma ve dondurmanın derinizde iz bırakabilme ihtimali çok yüksek.

Arkadaslar bende evliyim bendede hpv + cikti cin 1 dendi biyopsi oldum.kazima islemi onerildi ama merak ettigim birsey var bu islemi yaptiktan sonra esime herhangi bi tedavi uygulanmadi dolayisiyla onda olup olmadigini bilmiyoruz var ise tekarr bana gecmez mi

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklam İçerikli Mesaj

Reklam İçerikli Mesaj

Reklam İçerikli Mesaj

Benimde 59 ve 52 çıktı kolposkopi yapıldı. Sizin tedavi süreciniz nasıl oldu? Nasıl bulaşmış? Erkek arkadasınız tedavi oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…