Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bende de cin1 cin3 ve hpv 51 çıktı leep yapacaklar 27 yaşındayım. 6 ayda nasıl atlattınız sigara kullanıyor muydunuz aydınlatırsanız cok sevinirim
Merhaba evet sigara kullanıyorum bırakamadım doktorum bırakmam gerektiğini söyledi ben yapamadım. Bende cin1 ve cin 3 ve hpv 16 çıktı leep oldum cerrahi sınırlar temiz geldi çok şükür
Doktorum deflagyn jel verdi 3 şişe aldım düzenli kullandım 90 gün sürüyor zaten regl olduğun zamanlar bırakıyorsunuz
Ahcc verdi 6 kutu aldım onu kullandım
Değerlerime baktırdım c vitamini d vitamini b12
Multivamin
Solgar curcumin hapını
Yeşil çay
Kefir
Beeo marka propolis aldım suya damlatılan
Zerdeçal zencefil bunları çok kullandım kestane balı ile
Değerlerimi 3 ayda bir baktırdım düşük olanları takviye yaptım
Omega içtim hafta da 2 de fa
Leep başarılı geçerse zaten kurtuluyorsun
Doktorum bana ameliyattan çıktım patoloji sonucu gelmeden geçti bitti kurtuldun dedi
Sonuç 1 hafta sonra geldi cerrahi sınırlar temizdi çok şükür.
Oradaki oluşmuş hücreleri kesip alıyorlar
Benim kolposkopi 13 şubatta. Almanyadayıö ben. Burada herşey çok yavaş. Bir yandan yaşım geçiyor amh değerim düşük doktor beklemeyelim dedi. Her şey üst üste geldi. Öğrendiğimden bu yana takviye alıyorum. Leep mi oldunuz siz?
Merhaba, ben de sizinle aynı durumdayım, hpv pozitif, kolposkopi oldum sonucu bekliyorum , bir yandan tüp bebek sürecindeyim yaşım geçiyor ne yapacağımı hic bilmiyorum
Merhaba, ben de sizinle aynı durumdayım, hpv pozitif, kolposkopi oldum sonucu bekliyorum , bir yandan tüp bebek sürecindeyim yaşım geçiyor ne yapacağımı hic bilmiyorum
Merhaba bende de cin1 cin3 ve hpv 51 çıktı leep yapacaklar 27 yaşındayım. 6 ayda nasıl atlattınız sigara kullanıyor muydunuz aydınlatırsanız cok sevinirim