slm
3 senedir bu hastalıkla uğraşıyorum ve kimse ile paylaşamıyorum , 3 sene önce normal kontrol esnasında bir kaç tane siğil olduğunu fark etti doktorum daha sonrasında siğil olduğu konusunda beni bilgilendirdi ve en kısa sürede yakma işlemi uyguladı bir kaç ay içerisinde de 3.doz halinde ki gardesil iğnesini vuruldum ve her altı ayda bir genel muayene ve smear testlerimi yaptırdım her ey yolunda gözüküyordu var olan siğil görünmüyordu geçen ay dna testini tekrar uyguladık virüsün vücudumdan atılıp atılmadğını öğrenmek iki gün önce sonuçlarım çıktı ve çok üzgünüm şuan da ilk dna testimde tip 11 tespit edilmişti şimdi ise tip 62 düşük risk ve tip 68 yüksek tip çıkmış ben geçti diye umutlanırken tip değişime uğramış ve tehlikeliye dönmüş doktorum bağışıklılığımı güçlendirmem ve sigarayı bırakmam konusunda beni uyardı sigara azaltmaya hatta bırakmaya çalışıyorum ama son bir sene çok fazla stresli zamanlar geçirdim ve bunun tetiklediğine inanıyorum şimdi ufakda olsa bir umudum var AHCC diye bir ilaç çıkmış doktorum bu ilacın türkiyede satışı olmadığını yurt dışından temin etmeye çalışmamı söyledi iki gündür deli gibi araştıyorum ama nereden nasıl temin edebileceğim konusunda sıkıştım kaldım lütfen bana yardımcı olun ve iyi şeyler olacağını bu iletti atlabileceğimizi söyleyin
Merhabalar geçmiş olsun hepimize ahcc amazon.com da satiliyor ayrıca hpv sitesi diye bir forum var orada var bu ilaca yönlendiren ben almadım biraz pahalı geldi bana