hpv +

umut78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
12
4
1
47
slm.smearde ascus cikti.hpv icin bakildi pozitif tipi de 35 ve 52 cikti.na yapmam lazim....bir UMUT....

Bunlar hpv mi ki Bu tipleri 1 yıla atarsın önemli olan tip 16-18 kapmaman eğer Gardasil aşını olmazsan onları kapma sansın yüksek hemen git doktora yazdır eczaneden aşını alıp hemşireye vurdurt yarım saatini alır ;) bi kadın dogumcuya git veya dermatologa gardasil yaz de ;)

slm
3 senedir bu hastalıkla uğraşıyorum ve kimse ile paylaşamıyorum , 3 sene önce normal kontrol esnasında bir kaç tane siğil olduğunu fark etti doktorum daha sonrasında siğil olduğu konusunda beni bilgilendirdi ve en kısa sürede yakma işlemi uyguladı bir kaç ay içerisinde de 3.doz halinde ki gardesil iğnesini vuruldum ve her altı ayda bir genel muayene ve smear testlerimi yaptırdım her ey yolunda gözüküyordu var olan siğil görünmüyordu geçen ay dna testini tekrar uyguladık virüsün vücudumdan atılıp atılmadğını öğrenmek iki gün önce sonuçlarım çıktı ve çok üzgünüm şuan da ilk dna testimde tip 11 tespit edilmişti şimdi ise tip 62 düşük risk ve tip 68 yüksek tip çıkmış ben geçti diye umutlanırken tip değişime uğramış ve tehlikeliye dönmüş doktorum bağışıklılığımı güçlendirmem ve sigarayı bırakmam konusunda beni uyardı sigara azaltmaya hatta bırakmaya çalışıyorum ama son bir sene çok fazla stresli zamanlar geçirdim ve bunun tetiklediğine inanıyorum şimdi ufakda olsa bir umudum var AHCC diye bir ilaç çıkmış doktorum bu ilacın türkiyede satışı olmadığını yurt dışından temin etmeye çalışmamı söyledi iki gündür deli gibi araştıyorum ama nereden nasıl temin edebileceğim konusunda sıkıştım kaldım lütfen bana yardımcı olun ve iyi şeyler olacağını bu iletti atlabileceğimizi söyleyin

slm
3 senedir bu hastalıkla uğraşıyorum ve kimse ile paylaşamıyorum , 3 sene önce normal kontrol esnasında bir kaç tane siğil olduğunu fark etti doktorum daha sonrasında siğil olduğu konusunda beni bilgilendirdi ve en kısa sürede yakma işlemi uyguladı bir kaç ay içerisinde de 3.doz halinde ki gardesil iğnesini vuruldum ve her altı ayda bir genel muayene ve smear testlerimi yaptırdım her ey yolunda gözüküyordu var olan siğil görünmüyordu geçen ay dna testini tekrar uyguladık virüsün vücudumdan atılıp atılmadğını öğrenmek iki gün önce sonuçlarım çıktı ve çok üzgünüm şuan da ilk dna testimde tip 11 tespit edilmişti şimdi ise tip 62 düşük risk ve tip 68 yüksek tip çıkmış ben geçti diye umutlanırken tip değişime uğramış ve tehlikeliye dönmüş doktorum bağışıklılığımı güçlendirmem ve sigarayı bırakmam konusunda beni uyardı sigara azaltmaya hatta bırakmaya çalışıyorum ama son bir sene çok fazla stresli zamanlar geçirdim ve bunun tetiklediğine inanıyorum şimdi ufakda olsa bir umudum var AHCC diye bir ilaç çıkmış doktorum bu ilacın türkiyede satışı olmadığını yurt dışından temin etmeye çalışmamı söyledi iki gündür deli gibi araştıyorum ama nereden nasıl temin edebileceğim konusunda sıkıştım kaldım lütfen bana yardımcı olun ve iyi şeyler olacağını bu iletti atlabileceğimizi söyleyin
Evet atıcaksın yurtdışında insanlar tek tek atmaya başladı korkma ayrıca son cıkan tipleri dert ediyosun ama sokaktan bi kadını çevirsek onda bile daha fazla hpv tipi bulunur korkma o yüzden .Ahcc ve Coriolus Mrl getirt tanıdık vs bulursun bence Almanyada veya Bulgaristanda falan tanıdıgınız hiç mi yok bavulda getirsinler yazın gelirken

İnşallah hepimiz bu hastalıktan kurtuluruz. Malesef yurt dışında irtibat kurabileceğim hiç kimse yok.Bir kaç site buldum bu ilaçların siparişini alan şimdi onlara bakıyorum. Bu arada doktorum 68 tipin orta risk olduğunu söyledi ama netten baktığımda yüksek risk olarak geçiyor.

Bugün çörek otu yağı , yeşil çay özü (yaprakları) ve arı sütü balından elde edilmiş vitamın macunu aldım. Onlarıda kullanmaya başlayacağım ...

Akıntı, Kasık Ağrısı ve Sancı için doktora gittim 15 gün önce ve hemen tahliller yapildi. Sonuc HPV 52 ve 56 cıktı. Muhtemelen erkek arkadaşımda kendinde olduğunu bilmiyordu ki bulastirmis bulundu. Çörek otu yagi, soğan, sarımsak, maydonoz bağışıklığını güçlendirecek ne varsa yemen lazim dedi doktorum. Cunku herhangi bir ilaci yokmus sanirsam.

Kızlar vajinal siğil rahatsızlığı olan var mı ? Konusu altında konusuluyor bu konu (HPV) burada değil bilginiz olsun , daha fazla bilgi edinebilirsiniz .Siğil varsa mutlaka Gardasil aşı olun ve Ahcc getirtip kullanın , ve smeare güvenmeyin yılda 1 kez kolposkopi yaptırın mutlaka . Ve vitacost dan söylebilirsiniz Ahcc türkiyeye gönderim yapıyorlar

Hpv pozitif çıktı bugün bende de tedavi için ilaç verilmiyormu acaba veriliyorsa eşe de veriliyor mu? Bilen varmı?

Hpv pozitif çıktı bugün bende de tedavi için ilaç verilmiyormu acaba veriliyorsa eşe de veriliyor mu? Bilen varmı?

hpv benimde pozitif işlem uzun , geçen yıl biopsi ve ardından kazıma işlemi yapılmıştı , hücre bozukluğu halen devam ediyor , gene smeare kontrolleri sonucu
slm

çok geçmiş olsun , bir senedir bu hastalık ile uğraşıyorum , şu an biopsi işlemi yapıldı , ve raporluyum kazıma işlemi bir 10 gün sonra olacak , doktorum geçen senede bana aynı işlemi uyguladı , ve bu canlı bir virüs malesef, doktor bunu uçuk virüsü gibi düşün dedi hep bana ,şimdi beslenmeme çok dikkat ediyorum bende , özellikle kahverengi olan her şey yasak ( çikolata , çay kahve ) sigara 1 tane içiyorum zifir 1 olandan en düşük olandan dedim , doktor onuda içme dedi , aşı oldum , Virüsten sonra aşı olunur mu etkisi olur mu ? çok araştırdım , niyetini bozmuş bozabilecek hücreler için bir önlem , ama burada konu , o bölge temizlendikten sonra bile bağışıklık sistemine çok dikkat etmek , moralini yüksek tutucan , beslenme şeklini tamamen değiştireceksin dedi , şimdi günde yarım kilo çiğ ot yiyorum , ve şeker tüketmiyorum , ayrıca bana başka bir alternatif tıp yönteminin ötesinde bir şey tavsiye etti , bir hastası yumurtalık kanserini bu özel ilaçlar ile yenmiş , ben tıpbi müdahalelerim tamamlandıktan sonra diğer bir kişi ile de görüşmek istiyorum . Sizin bahsettiğiniz ilacı ilk defa duydum ve araştırıcam , eğer ben birşey bulabilirsem size haber vereyim , siz bulursanız beni bilgilendirin lütfen

Tek yapmanız gereken bagisikliginizi yüksek tutmak zaten başka türlüde virüsü atmak mümkün değil. Kefir, Yeşil çay ve bağışıklık için imitör içiyorum. şükür siğil falan hala çıkmadı yüksek tuttukcada siğillerin azaldığını ve çıkmadığını göreceksiniz.

Bende de 18+ ve diğer skli türler + parça alıp araştırmaya gönderelim dedi bu dediği olay zor bişey mi ağrılı mı

devlet hastanesindeyse biraz agrılı oluyo dıye duydum onemlı olan ne bılıyomusun en onemlısı hemde unutup oyle devam etmek kontrollerın dısında aklına getırme duzenlı beslen spor yap mesela spor mutluluk hormonu salgılayan bısey oyle veya boyle yuksek ıhtımalle vucuttan atılan bır vırus bu benım bır arkadasım ıkı kere amelıyat oldu hemde tıp 16 ve sıgıller her tarafını sarmıstı cok gec gıtmıstı ıkı kere operasyon gecırdı suan gayet ıyı uzulde stresten uzak dur emın ol ruh saglıgı her seyın bası allah acıl sıfalar versın her gecen gun kıymetlı unutma
sevgiler

devlet hastanesindeyse biraz agrılı oluyo dıye duydum onemlı olan ne bılıyomusun en onemlısı hemde unutup oyle devam etmek kontrollerın dısında aklına getırme duzenlı beslen spor yap mesela spor mutluluk hormonu salgılayan bısey oyle veya boyle yuksek ıhtımalle vucuttan atılan bır vırus bu benım bır arkadasım ıkı kere amelıyat oldu hemde tıp 16 ve sıgıller her tarafını sarmıstı cok gec gıtmıstı ıkı kere operasyon gecırdı suan gayet ıyı uzulde stresten uzak dur emın ol ruh saglıgı her seyın bası allah acıl sıfalar versın her gecen gun kıymetlı unutma
sevgiler
Bende aynen dediğin gibi spor yapıyorum sağlıklı besleniyorum 2 sene önce siğiller çıkmıştı elma sirkesiyle geçti ve unutmuştum ama aklımda hangi tip mevcut diye merk vardı . Özelde test yaptırdım kayıtlara geçsin istemediğim için ve sonuç böyle olunca biraz moralim bozuldu açıkcası 2 yılda onu attığımı düşünmüştüm . Ama baktım ki çoğu kişide var ve umursamıyor yani düzenli smear ile kanser oluşumunu olursa eğer erken teşhis edicez

Kizlar bu gardasil asisini nasil temin ediyorsunuz?doktora yazdiriliyor mu ne kadar?Ben de yok hastalik ama tedbir almak istiyorum

Bende aynen dediğin gibi spor yapıyorum sağlıklı besleniyorum 2 sene önce siğiller çıkmıştı elma sirkesiyle geçti ve unutmuştum ama aklımda hangi tip mevcut diye merk vardı . Özelde test yaptırdım kayıtlara geçsin istemediğim için ve sonuç böyle olunca biraz moralim bozuldu açıkcası 2 yılda onu attığımı düşünmüştüm . Ama baktım ki çoğu kişide var ve umursamıyor yani düzenli smear ile kanser oluşumunu olursa eğer erken teşhis edicez

kansere cevırme durumu dedıgın o kadar kısa surede olmuyo en az 10 yıl dusun 10 yıl sonra dıyelım kanser olucaz napalım o zamana kadar boyle uzulerek sıkıntı yaparakmı gecsın bılıyomusun bı cok kadın farkına bıle varmadan bu vırusu kapıp gene farketmeden vucudundan atıyomus aklından cıkarmaya bak

kansere cevırme durumu dedıgın o kadar kısa surede olmuyo en az 10 yıl dusun 10 yıl sonra dıyelım kanser olucaz napalım o zamana kadar boyle uzulerek sıkıntı yaparakmı gecsın bılıyomusun bı cok kadın farkına bıle varmadan bu vırusu kapıp gene farketmeden vucudundan atıyomus aklından cıkarmaya bak
Aynen. Tip 18 var. 3 yilda atarsin diyorlar

Back