- 6 Şubat 2024
- 44
- 5
- 24
- Konu Sahibi yasamakhatirlamaktir
bana leep bile yapildi dun damarlanan bi bolge tespit etmis doktor orayi aldim dedi patolojiye yolladiBencede öyle 16 18 olsa kesin kolposkopi ama kızı fazla korkytmuslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana leep bile yapildi dun damarlanan bi bolge tespit etmis doktor orayi aldim dedi patolojiye yolladiBencede öyle 16 18 olsa kesin kolposkopi ama kızı fazla korkytmuslar
Hayır vücuttan atılıyor ama süresi bünyeye göre değişiyor 6 ayda atan da var 3 yılda atan da varNilmediğim için soruyorum kusura bakmayın hpv ye yakalandıktan sonra ömür boyu seninle hov kalır mı yoksa tamamen kurtuluşu var mıdır birde yine sürekli takip mi gerekiyor
tip 53 yaş 29Sizin tip kaçtı yaşınız nedir
Merhaba hpv taşıyan partnerle birlilte olunduğu sürece atılmıyormuş malesef biri atsa diğeri bulaştıruyormuş hep. Dinlediğim doktorlar tedavi sürecinde cinsel ilişkiyi en azından korunmalı olarak öneriyolar tekrar bulaş olma ihtimalini indirmek için ama kondom da tam koruma sağlamıyor imiş maalesefBence ömür boyu kalıyor yada bi problem çıkarıyor ve gidiyor çünkü benim atılmadı sigaram alkolüm hiç bisey yok bence atılmıyor şahsen ben inanmıyorum
benim bayagi kan geldi su an 24. saatteyim dwvam ediyor kanamaBenimde kolposkopi oldu dün. Ama kanamam olmuyor sadece sarı su gibi sıvı geliyor. Sizde de öylemiydi yoksa kanamamı oldu
benim bayagi kan geldi su an 24. saatteyim dwvam ediyor kanama
Benim de o tip ama smear temizdi 2side bisey yapmıyor hralde o ama bi türlü atamaditip 53 yaş 29
Ben bebek istediğim.icin korunma imkanım yok maalesef ki nasıl olacak böyle hiç bilmiyorumMerhaba hpv taşıyan partnerle birlilte olunduğu sürece atılmıyormuş malesef biri atsa diğeri bulaştıruyormuş hep. Dinlediğim doktorlar tedavi sürecinde cinsel ilişkiyi en azından korunmalı olarak öneriyolar tekrar bulaş olma ihtimalini indirmek için ama kondom da tam koruma sağlamıyor imiş maalesef
doktorunuz ne diyor acaba tedaviden sonra bebek daha iyi olabilir. ben de bilemedim ki. Allah şifa versinBen bebek istediğim.icin korunma imkanım yok maalesef ki nasıl olacak böyle hiç bilmiyorum
Biç bi tedavi verilmediki 6ayda bi kontrol dedi zaten bıktık bu hpv den valladoktorunuz ne diyor acaba tedaviden sonra bebek daha iyi olabilir. ben de bilemedim ki. Allah şifa versin
orta riskli tip evet benim cin1 ama ilk smear temizdi ikincisinde belli oldu yani smear yanılttı ilkindeBenim de o tip ama smear temizdi 2side bisey yapmıyor hralde o ama bi türlü atamadi
2.smearda ciktimiorta riskli tip evet benim cin1 ama ilk smear temizdi ikincisinde belli oldu yani smear yanılttı ilkinde
evet başka yerde yaptırdım2.smearda ciktimi
Aynen 2.de mutlaka yakalanıyorevet başka yerde yaptırdım
Aşı oldunuz mu cin1in gecmesinde çok etkiliymisevet başka yerde yaptırdım
Evet gelecek ay son dozum var inşallah kısa zamanda geçerAşı oldunuz mu cin1in gecmesinde çok etkiliymis
2.dozu ne zaman olmuştunuz bende 3.yü vurdurucam da 2.den 6ay sonra fln yazıyor tam emin olamadımEvet gelecek ay son dozum var inşallah kısa zamanda geçer
Yok 2.den 4 ay sonra vurduracaksınız yani üç doz altı ay içinde bitecek (0-2-6)2.dozu ne zaman olmuştunuz bende 3.yü vurdurucam da 2.den 6ay sonra fln yazıyor tam emin olamadım
Evlendim 1,5yıl sonra hpv olduğumu öğrendim.Üstelikte adam yerine koymadıkları tip 11 en zararsız görülebi.Kanser öncüsü lezyonlar yapmış.cin1-2 konizasyon amelıyatı oldum.2-3yıl takip edildim.2 defada test yaptırdım negatif.Eşimde negatif kısa bir tedavi ile negatif oldu .Bağışıklık güçlü olunca atılıyor.Merhaba hpv taşıyan partnerle birlilte olunduğu sürece atılmıyormuş malesef biri atsa diğeri bulaştıruyormuş hep. Dinlediğim doktorlar tedavi sürecinde cinsel ilişkiyi en azından korunmalı olarak öneriyolar tekrar bulaş olma ihtimalini indirmek için ama kondom da tam koruma sağlamıyor imiş maalesef