• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hpv yim eski sevgilime bunu nasil soylerim

bahardannn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
47
14
3
41
Bana yardim edin ne olur. Son gunlerde surekli dusunuyorum,gunduzleri bos bos tebessum edip,geceleri yatagimda agliyorum, aldigim nefesler yetmiyor, yediklerim bogazimdan geri gidiyor, midem bulaniyor, duvarlar insanlar ustume geliyor, kahroluyorum eriyorum. Su donemde kendime iyi bakmam gerekirken hic bakamiyorum dahasi da 4 elle sigaraya sarildim. Tum bunlar hatalarimin bir cezasi belki,surekli dua ediyorum kotu seyler olmasin diye. Hpv tanisi koyulmadan once birini sevdim, ayni isyerindeyiz ama gercekten cok sevdim, hala daha unutamiyorum, bi taraftan icim ona yaniyor. Bizim iliskimizde asla evlilik gelecek konusulmadi ikimiz de o kafada deildik pek. Sadece seviyorduk birbirimizi deli gibi. Birlikte olduk ve bu bir kac gece yasandi. Bir gun hic arayip sormadi, telefonumu da acmadi,ben de bisey varsa soyle ben de yoluma bakayim die msj attim cvp vermedi. Ben de hic ustune gitmedim o bisey demeli sonucta dedim. Sonra ben 1 2 gun sonra baska bi sebepten dra gittim ve 3 gun sonraki smear sonucumu beklerken o aradi. Sesi kotuydu konusmamiz lazim dedi. Bulustuk, ailesinin bir kizla tanisdirdiklarini, onun da icine sindigini, duzenli bir hayata gecmek istedigini, bunun da o kiz olmak zorunda oldugunu soyledi. Tabi ben yikilmistim, hicbisey soyleyemedim ve masadan kalkip arabama bindim. Pesimden kosarak geldi ve hemen arabaya yan koltuga oturdu. Beni cok seviyormus da unutamazmis da hayatindan cikamazmisim da. Ne diyorsun sen ya dedim, baskasiyla evlilik plani yapip benimle mi goruseceksin, iyimisin sen dedim, evet ben onla evlenmek zorindayim ama sensiz yapamam seni cok seviyorum dedi. Neredeyse aglayacakti. Ben de sen kafayi yemissin heralde bunu kabul edecek kadar midesizmiyim ben seninle asla bir daha hic bi sekilde zoraki selamlasmalar otesine gitmem dedim. Bir daha beni dusunme ben seni asla dusunmicem dedim.Indi arabadan bakakaldi arkamdan. Ama eve gidip nasil agladim, nasil seviyirum onu bir bilseniz.. Ertesi gun ise gittim, surekli dibimde etrafimda, nereye gitsem pesimde gozumun icine bakiyor. Neyse zor bi gunun ardindan oyle kendinden gecmis evde yatarken dr um aradi, smearda lsil cin 1 var yuksek muhtemel hpv kaynakli dedi. Iste asil o zaman kaynar sular dokuldu ustume. Simdi ben napacaktim, Soylersem ben cok sevdigim bu kisinin omur boyu pismanlik sebebi olacagim, bana hep tiksintiyle igrenc biseymisim gibi bakicak, hep nefret edecek, kimin pesinde olmusum diyecek. Soylemesem belki evlenecegi kiza bulasicak, bunun vebali beni olduruyor gunlerdir. Bir umut belki hic bulasmamistir sigara icmez pek hasta olmaz sporcu zaten kendine cok iyi bakar, sesimi cikarmiyim diyorum bu sefer huzursuz oluyorum 1 yil sonra onda yada esinde sigil cikicak daha cok nefret edicek benden. En cok da ona zarar verdigim icin yanip yanip kul oluyorum cehennem azabi gibi hersey.. Soylesem nasil soylenir ne zaman soylenir bilmiyorum da Hayat cok zor cokk

Merhaba konuyu bdv ye acsaniz daha cok yorum alabilirdiniz. Ama ben cvp vermek istiyorum. Bunu eski sevgilinize soylemelisiniz. Obur turlu daha kotu. Sonradan ogrenirse soylemediginiz icin size daha cok kizacak olan evlendigi kadina olacak en azindan bunu bilmeye hakki var..

Bulusmak istedignizi soyleyin biran once anlatin durumu. Siz bilerek yapmadiniz sonucta nerden bilebilirdiniz.

Ondan mı size bulaştı yoksa sizden mi ona bulaştı anlamadım ben ama tedavinizi olun ve güçlü ol o pisliktende uzak dur ne hali varsa görsün mecburmuşta ne mecburiyeti benim sevdigim kız var desin seninle evlensin oh hem temiz kız bul evlen hemde seviyorum diye seninle işini görecek aklını başını al uzak dur bence sevseydi seni bırakmazdı zaten vicdan olarakta öyle rahatlamak istıyorsan bence evlendirmek istedikleri kızı bul anlat herşeyi bilsin ona göre evlensin evleniyorsa ama o adam haketmiyor bence bi insanın duygularıyla oyna sonra mecburum diye başkasıyla evlen

Çok özür dilerim ama size bir nevi “metreslik” teklif eden adamı ne diye düşünüyorsunuz hala?

Siz olmasanız sanki pirüpaktı... Dokunulmamış tertemiz(!) bir goncagüldü de siz hastalık bulaştırdınız :işsiz:

Çocuk değil ya bu, siz zorlamamışsınız ve sizinle bile isteye ilişkiye girmiş. Riskleri de göze almış demektir

Siz kendi yolunuza bakın ve muhatap olmayın

Son düzenleme:
Bana yardim edin ne olur. Son gunlerde surekli dusunuyorum,gunduzleri bos bos tebessum edip,geceleri yatagimda agliyorum, aldigim nefesler yetmiyor, yediklerim bogazimdan geri gidiyor, midem bulaniyor, duvarlar insanlar ustume geliyor, kahroluyorum eriyorum. Su donemde kendime iyi bakmam gerekirken hic bakamiyorum dahasi da 4 elle sigaraya sarildim. Tum bunlar hatalarimin bir cezasi belki,surekli dua ediyorum kotu seyler olmasin diye. Hpv tanisi koyulmadan once birini sevdim, ayni isyerindeyiz ama gercekten cok sevdim, hala daha unutamiyorum, bi taraftan icim ona yaniyor. Bizim iliskimizde asla evlilik gelecek konusulmadi ikimiz de o kafada deildik pek. Sadece seviyorduk birbirimizi deli gibi. Birlikte olduk ve bu bir kac gece yasandi. Bir gun hic arayip sormadi, telefonumu da acmadi,ben de bisey varsa soyle ben de yoluma bakayim die msj attim cvp vermedi. Ben de hic ustune gitmedim o bisey demeli sonucta dedim. Sonra ben 1 2 gun sonra baska bi sebepten dra gittim ve 3 gun sonraki smear sonucumu beklerken o aradi. Sesi kotuydu konusmamiz lazim dedi. Bulustuk, ailesinin bir kizla tanisdirdiklarini, onun da icine sindigini, duzenli bir hayata gecmek istedigini, bunun da o kiz olmak zorunda oldugunu soyledi. Tabi ben yikilmistim, hicbisey soyleyemedim ve masadan kalkip arabama bindim. Pesimden kosarak geldi ve hemen arabaya yan koltuga oturdu. Beni cok seviyormus da unutamazmis da hayatindan cikamazmisim da. Ne diyorsun sen ya dedim, baskasiyla evlilik plani yapip benimle mi goruseceksin, iyimisin sen dedim, evet ben onla evlenmek zorindayim ama sensiz yapamam seni cok seviyorum dedi. Neredeyse aglayacakti. Ben de sen kafayi yemissin heralde bunu kabul edecek kadar midesizmiyim ben seninle asla bir daha hic bi sekilde zoraki selamlasmalar otesine gitmem dedim. Bir daha beni dusunme ben seni asla dusunmicem dedim.Indi arabadan bakakaldi arkamdan. Ama eve gidip nasil agladim, nasil seviyirum onu bir bilseniz.. Ertesi gun ise gittim, surekli dibimde etrafimda, nereye gitsem pesimde gozumun icine bakiyor. Neyse zor bi gunun ardindan oyle kendinden gecmis evde yatarken dr um aradi, smearda lsil cin 1 var yuksek muhtemel hpv kaynakli dedi. Iste asil o zaman kaynar sular dokuldu ustume. Simdi ben napacaktim, Soylersem ben cok sevdigim bu kisinin omur boyu pismanlik sebebi olacagim, bana hep tiksintiyle igrenc biseymisim gibi bakicak, hep nefret edecek, kimin pesinde olmusum diyecek. Soylemesem belki evlenecegi kiza bulasicak, bunun vebali beni olduruyor gunlerdir. Bir umut belki hic bulasmamistir sigara icmez pek hasta olmaz sporcu zaten kendine cok iyi bakar, sesimi cikarmiyim diyorum bu sefer huzursuz oluyorum 1 yil sonra onda yada esinde sigil cikicak daha cok nefret edicek benden. En cok da ona zarar verdigim icin yanip yanip kul oluyorum cehennem azabi gibi hersey.. Soylesem nasil soylenir ne zaman soylenir bilmiyorum da Hayat cok zor cokk

O sizi acil diye çağırıp kızı söylediyse pat diye ,sizde aynı şekilde çağırıp test sonuçlarınızı söyleyin ve ondan gecmiş olma ihtimalide yüksek. Belki onun için değmez ama sonuçta hiçbir şeyden haberi olmayan bir kız var..

Ben nedense sizin ona değil de onun size bulaştırdığını düşünüyorum.
Bence bu ihtimal daha yüksek, neden konu sahibi hemen kendini suçluyor anlamadım. Pek bilgim olmamasına rağmen eğer yanlış hatırlamıyorsam erkeklerde bu virüsün olup olmadığı tanısı kadınlardaki kadar kolay konmuyor diye okumuştum.

Ama evleneceği kıza yazık, sanırım ben onun vebalini almak istemezdim, siz adama söyleseniz acaba kıza söyler mi? Bir arkadaş yorumlarda direkt kıza söyleyin demiş, nasıl söylenir bilmem ama sanki en doğru yol bu.

Bence bu ihtimal daha yüksek, neden konu sahibi hemen kendini suçluyor anlamadım. Pek bilgim olmamasına rağmen eğer yanlış hatırlamıyorsam erkeklerde bu virüsün olup olmadığı tanısı kadınlardaki kadar kolay konmuyor diye okumuştum.

Ama evleneceği kıza yazık, sanırım ben onun vebalini almak istemezdim, siz adama söyleseniz acaba kıza söyler mi? Bir arkadaş yorumlarda direkt kıza söyleyin demiş, nasıl söylenir bilmem ama sanki en doğru yol bu.

Nickine kurban :))) idolüm , bilgeliğin, aklın, mantığın , özgürlüğün simgesi İskenderiyeli Hypatia
Türkiye de erkeklerın partner sayısı kadınlarınkını katlar, hem de defalarca. Ondan ben nedense karşı tarafın üyeye bulaştırdığını düşünüyorum

Bence o size bulaştırdı vicdan yaptı sizden kurtulmaya çalışıyor. Evlenecekse neden sizle evlenmiyor anlamadım kriterlerine mi uymuyormuş yok uymuyorsa birlikte olamayaydı sevilecek bi tarafı yok. Hastalığını söyle nerden geldi anlayamadım falan de gözlerinin içine bak suçluluk hissediyor mu anlarsın

Ondan size değilde sizden ona bulaştığına bu derece emin olduğunuza göre geçmiş ilişkilerinizden bir bildiğiniz var demekki.
Şimdi o şahısda zerre adamlık insanlık yok orası kesin. Fakat böyle diye hastalık bulaştığında habersiz bırakılmayı hak ediyor mu, tabiki etmiyor.
Kaldıki evleneceği kızın zerre suçu yok hatta hikayedeki tek masumda o zaten.
Burada söyleme hiç o hak etti diye atıp tutan hanımlar, yarın birgün adamın evleneceği kız hastalık onada bulaşınca gelse eşimden bana hpv bulaştı, bilsem evlenmezdim şeklinde konu açsa, o engin empati yeteneğiniz ve bilgi birikiminizle ne cevap vereceksiniz acaba merak ettim...

Cinsel yolla bulaşan hastalıkların sigara içmekle ya da sporcu olmakla alakası yoktur. Ayrıca böyle bir pislik adamdan senin tiksinmem lazım. Yok evlenmeliymis de o kız olmak zorundaymış da, şensiz yapamazmış da. Resmen seninle yatıp kalkmış ve ailesinin bulduğu (kendi kafasına göre) temiz kızla evlenecek. Yeme bacım bunları. Ara söyle. Diğer kadına ve kadınlara yazık.

Bu arada konu sahibesi acil şifalar dilerim. Bilindiği üzere hpv nin tedavisi yok fakat yakinen bildiğim bir olayda hpv nin dua ile tamamen gittiğine bizzat şahit oldum. Ne kadar inançlısın bilmem ama doğru söylediğimden emin olabilirsiniz. İnternette tarifi var bir deneyin derim. Hatta başka olumlu yorumlarıda görebilirsiniz.

O size bulaştırdı diyenler, hastalığın bir kuluçka süresi vs vardır,
Hemen iliskiye girdiniz 1 hafta sonra tanınız kondu durumu olacağını pek sanmıyorum.
Konuda zaman bilgisi yok, nasıl da hemen emin oldunuz...
Konu sahibi anlamadığım kendinizden şüphe edecek kadar aktif bir cinsel hayatınız varsa, eski partnerleriniz hakkında ne düşünüyorsunuz?
Onları da bilgilendirmeniz gerekmiyor mu?

Bu arada söyleme diyenlere ayrı şok oldum.

Back