Hpv yardım

sansa123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
8
3
27
Merhaba, çok korkuyorum aktif bi cinsel hayatım yok tek bir kişiyle birlikte oldum. Vajinal mantardan şüphelendim. Doktor rahim ağzında yara olduğunu söyledi.smear testi verdim ascus çıktı. Hpv testi istedi. Bugün öğrencim hpv 16-31 çıktı. Çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Merhaba, çok korkuyorum aktif bi cinsel hayatım yok tek bir kişiyle birlikte oldum. Vajinal mantardan şüphelendim. Doktor rahim ağzında yara olduğunu söyledi.smear testi verdim ascus çıktı. Hpv testi istedi. Bugün öğrencim hpv 16-31 çıktı. Çok korkuyorum sigilkni

Merhaba, çok korkuyorum aktif bi cinsel hayatım yok tek bir kişiyle birlikte oldum. Vajinal mantardan şüphelendim. Doktor rahim ağzında yara olduğunu söyledi.smear testi verdim ascus çıktı. Hpv testi istedi. Bugün öğrencim hpv 16-31 çıktı. Çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Kaşıntı şikayetiniz var mıydı?

Öncelikle endişelenmeyin doktorlar gerekli müdahaleyi yapacaktır. Kontrollerinizi aksatmayın. Mümkünse aşı olun. Ne olursa olsun zihninizi sakin tutun çünkü geçecek.

Ben de hpv 16,31, 11 çıktı sevgilime de bulaştırdım bağışıklığın güçlü olması gerekir değerlerime baktırdım çok düşüklerdi kansızlığım var D vitaminim baya düşük aldım ilaçları kullanacam hpv 100/70 kanser yapıyor dedi doktor 2.kez kolposkopi olacam Rahim ağzını alabilirler hpv 16 çok tehlikeli en tehlikelisi hpv 16

kolposkopi oldum 16 çıktığı için, sonuçlarını bekliyorum bir aya kadar çıkacak. Fakat vajinada genel bir şişlik kızarıklık rahatsızlık hissi var. Doktora söylediğimde pek önemsemedi böyle bir şikayet yaşayan var mı ne yapmalıyım

kolposkopi oldum 16 çıktığı için, sonuçlarını bekliyorum bir aya kadar çıkacak. Fakat vajinada genel bir şişlik kızarıklık rahatsızlık hissi var. Doktora söylediğimde pek önemsemedi böyle bir şikayet yaşayan var mı ne yapmalıyım
AA bende de şişlik kızarıklık ve bir ağrı var yani kasıklarımın altında bir ağrı var tarif edemiyorum ağrıyı benim de vajina içinde şişlik hissi var bekarım hiç evlenmedim 16,31, 11 çıktı 11 i siğil yapıyor siğil den anladım hpv olduğumu kolposkopi olacam ayın 9 unda iğne ile uyuşturuyor büyük parçalar alıyor vajina florası önemli güçlü olması lazım onu da doktora söyleyecem vajina florası için ilaç yazmasını çünkü flora testi verdiğimde yararlı bakteri kalmamıştı vajinamda

AA bende de şişlik kızarıklık ve bir ağrı var yani kasıklarımın altında bir ağrı var tarif edemiyorum ağrıyı benim de vajina içinde şişlik hissi var bekarım hiç evlenmedim 16,31, 11 çıktı 11 i siğil yapıyor siğil den anladım hpv olduğumu kolposkopi olacam ayın 9 unda iğne ile uyuşturuyor büyük parçalar alıyor vajina florası önemli güçlü olması lazım onu da doktora söyleyecem vajina florası için ilaç yazmasını çünkü flora testi verdiğimde yararlı bakteri kalmamıştı vajinamda
Aynı etkiler bende de var. Kolkosko oldum parça aldılar sonucu bekliyorum. Beni uyuşturmamışlardı.Stres oldum çok zor geçti muayene. Umarım sizin öyle olmaz. Evet flora önemli. Vitamin desteği de almalıyız çok araştırdım. Bağışıklığı güçlü tutmamız gerekiyormuş

Aynı etkiler bende de var. Kolkosko oldum parça aldılar sonucu bekliyorum. Beni uyuşturmamışlardı.Stres oldum çok zor geçti muayene. Umarım sizin öyle olmaz. Evet flora önemli. Vitamin desteği de almalıyız çok araştırdım. Bağışıklığı güçlü tutmamız gerekiyormuş
Ben de bir türlü kolposkopi olamadım tedaviye geç kalıyorum olmadıkça gidip bölge hastanesindeki doktoru şikayet edecem ya en çok lanet sekterri bağırıp çağırıyor ya. Napacam bilmiyorum ya doğrı dürüst kolposkopi için gün vermiyorlar lanetler çarşamba gel dedi adet oldum her gittiğimde 10 gün sonrasına veriyorlar ya böyle böyle 3 aydır kolposkopiye doğru dürüst bir gün vermedikleri için giremiyorum yarın gidecem tekrar yine bana ters ters davranırlarsa başhekimliğe çıkacam. Zaten vajina floramda yararlı bakteri yoktu 6 aydır öğrenmiş olduğum halde hiçbir tedaviye bu kolposkopi olduğu için bağlanamıyor ne fitil ne ilaç lanet olsun devletin doktorlarına kolposkopiyi yapsa zaten doktorum devlet doktoru değil alacam sonucu doktoruma gidecem of bir de kolposkopi sorunu çıkıyor sürekli😪benim kolposkopi i yapan doktor iğne ile uyuşturuyor büyük parçalar alıyor Bi tane kadınla konuştum kapıda diyor ki öyle kanamam oldu ki hastaneye yatırdı doktor beni dedi off hangi kadına sorsam kolposkopisi çok kötü geçmiş ya

Allah kimseyi hastaneye düşürmesin gerçekten zor çok iyi anlıyorum sizi. Benim kolposkopi çok zor geçmişti sürekli ağladım uyuştırmadığı için de canımı çok yaktı. Umarım sonuçlar güzel gelir psikolojim alt üst oldu

Merhaba en son ne zaman ilişkiniz olmuştu acaba? Benim de partnerim de var siğil, bana da bulaştı muhtemelen ama ne zaman çıkartırım ya da çıkartacak mıyım bilmiyorum

Allah kimseyi hastaneye düşürmesin gerçekten zor çok iyi anlıyorum sizi. Benim kolposkopi çok zor geçmişti sürekli ağladım uyuştırmadığı için de canımı çok yaktı. Umarım sonuçlar güzel gelir psikolojim alt üst oldu
Cuma olacam canım iğne ile uyuşturacaklar beni

Merhaba en son ne zaman ilişkiniz olmuştu acaba? Benim de partnerim de var siğil, bana da bulaştı muhtemelen ama ne zaman çıkartırım ya da çıkartacak mıyım bilmiyorum
Eylül ayı gibiydi arada zaman var fakat siğil çıkmıyor bende, ne zaman bulaştığı belli olmuyor maalesef

X