- 22 Aralık 2018
- 2.998
- 2.643
- 35
Suruntu de yaptırdım o da temiz cıktı peki sonradan o çıkar mıEvlilik için yapılan kan tahlilinde hpv çıkmaz. Hpv kan tahliliyle değil sürüntü alınarak bakılır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suruntu de yaptırdım o da temiz cıktı peki sonradan o çıkar mıEvlilik için yapılan kan tahlilinde hpv çıkmaz. Hpv kan tahliliyle değil sürüntü alınarak bakılır.
Kesin tespit doye bir durum yok mu pekiOlabilir. Erkekte tesbiti çok zor çünkü.
Sonradan kapabilirsiniz virus cunku ama umarim olmaz oyle bir seySuruntu de yaptırdım o da temiz cıktı peki sonradan o çıkar mı
Şöyle ki erkeke belirti vermeden çok uzun süreler kalabilir, ama 1 kez belirti vermişse o kesin sonuçtur. Kişi hpv taşıyıcısıdır. Kadında ise test sonucu negatifse negatif, pozitifse pozitiftir. Kadında belirlenmesi kolay.Kesin tespit doye bir durum yok mu peki
Smear testi mi vajinal suruntu testi mi pekiŞöyle ki erkeke belirti vermeden çok uzun süreler kalabilir, ama 1 kez belirti vermişse o kesin sonuçtur. Kişi hpv taşıyıcısıdır. Kadında ise test sonucu negatifse negatif, pozitifse pozitiftir. Kadında belirlenmesi kolay.
Smear sürüntü testidir zaten, ben başka bir test bilmiyorum.Smear testi mi vajinal suruntu testi mi peki
Hayır bana suruntu yapıldı ama smear için evli olmam gerektiği söylendiSmear sürüntü testidir zaten, ben başka bir test bilmiyorum.
Hayır bana suruntu yapıldı ama smear için evli olmam gerektiği söylendi
HaklısınızAslında evli olmak gerekmez
Ama bizim ülkede malum çıkar biri şimdi doktora
Vay sen bakire kızımın zarını zedelemişsin bir şey der
Sonra doktor başına belayı almak istemez
umarım umarım ben ve çocuklarımı bi kontrol ettirmeliyim en kısa sürede
Cinsel yolla bulaşan hastalık diye tanımlanıyor, sizce? Siz geç olmadan bir kontrole gidin rahim ağzı kanserinin nedenleri arasında gösteriliyor, oldukça da yaygın bir hastalıkmış.O KADAR DİYORSUN
aldatmıltır diyorsun
ayrıca dudaklarında ve iç kısmındada çıktı,geçti
Canim benim başıma geldi çok acı veren bi hastalik doktor su çiçeği virüsünden oldugunu çocukluk döneminde aşısını vurunmadigim icin oldugunu söylemişti bende evliyim dr.bi ilac verdi 1 hafta sürmedi iyileşmesi herpes simplex virüsü o ilacı kullandim 1 sene oldu daha çıkmadı eger kasinti yanma siğil gibi şeyler varsa girmesin tabi eger eskisi gibi temizse girsin ben eşimle hastalıklı girdim bilmeden Allahtan eşime bulaşmadı sikinti yok yaniMERHABALAR
11 yıllık evliyim.inişli çıkışlı genelliklede iyi giden bir evliliğim var.
son beş aydır bu hastalığa tutulduğunu sölüyor ve banada bulaştırmamak için kaçıyor.
cinsel yolla bulaşan bir şey olduğunu biliyorum ama yemin ediyor ki kimse olmadı hayatımda diye
bilemiyorum bende çok mutsuzum ve endişeliyim.neden bu kadar soğudu benden,ya da gerçekten bulaştırmaktanmı korkuyor.
bu arada emziriyorum.çocugada geçer diye daha çok korkuyor.2 3 kez yaktırdı siil gibi şeyleri doktorda.tekrar çıkmadı ama yinede tedirgin.
başına gelen var mı yada eşim doğru mu sölüyo
Bazı herpes simplex olan insanların tek bölgesinde cikar dudak kenarı dudak içi genital organ ama kullandığı ilac varsa o kişinin yada kremi 1 hafta sürmüyor geçiyor vitaminsizliktende oldugunu söylemişti dr.Konu sahibi, eğer doktora giderseniz ağız ve iç kısımda çıkan siğilleri de sorun bence. Sadece bulaştığı yerde mi çıkar yoksa vücudun başka yerlerine de atıyor mu? El ve ayakta çıkan türlerini biliyorum ama genital bölgeden kapılıp ağızda da çıkıyor mu mesela? Bilmediğim için sorayım dedim merak ettim.
Ben 27 yasindayim gecen senede 26ydim dogal olarak 3 aylik evli iken adet gecikmesi sebebiyle ile gittigim doktor bana smear testi yaptirdi.EN YAKIN ZAMANDA SMEAR vericem
soranlar olmuş smear hiç vermedinmi
sen nasıl kadınsın falan
30lu yaşlardayım evet gerek duymadım
gerekli görse o kadar doktora gidiyorum
birisi isterdi
35 yaşından sonra senede bir diye biliyorum
işine gelen yorum yapmış
aklımı karıştıran kadar doğru bilgi verenlere de teşekkürler
Yok artık. Cinsel yolla bulaşan zona diye geçmiyor, ikisi bambaşka şeyler.Eşiniz dogru söylüyor cinsel yolla bulasanlarinki zona diye geçiyor sizin dediginiz uçuk virüsü sinir stres sikinti birde su çiçeğinden kaynaklı prof.gittim gecen sene bizzat o söyledi bana içtiğim ilaçta hemen kuruttu daha çıkmadı dedigim gibi sağlam doktora gitmeniz lazim insanları karalamamaniz lazim
Kendi kendine atlamıyor, taşınması lazım virüsün.Konu sahibi, eğer doktora giderseniz ağız ve iç kısımda çıkan siğilleri de sorun bence. Sadece bulaştığı yerde mi çıkar yoksa vücudun başka yerlerine de atıyor mu? El ve ayakta çıkan türlerini biliyorum ama genital bölgeden kapılıp ağızda da çıkıyor mu mesela? Bilmediğim için sorayım dedim merak ettim.