Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide cogu hastane simire bakiyo hpv yapmiyor bile simriin temizsee bir sorun yok diyor mesela benim arkadasimda sigil cikti ozel hastande simir yaptirid simiri anormal cikti doktor oyle hpv istedi ve doktor dediki senin simirin temiz ciksaydi hpv istememzdim yada benim simirim temiz cikti ama hpv 16 pozitif cikti saglik ocaginda yaptiridm ozelde yaptirsam simirim temiz diye hpvye gerek duymuycakti iste hersey boyle celisiyo yani bukadar onemli diysoun uzuluyosun ozaman insnalar hamile kalamdan once hpyi sart koyaralrdi yada hic haberi olmadan atlatiliyo deniliyor bu haberi olmadan gecensurede normal devam ediysiun hayatina sigil gibi belirtinolmayanalrdaYa canım zaten 30 yaş altına smear bile yapmıyorlar genelde benim arkadaşm korktu bnden sonra gitti yaşını sormuşlar gerek yok demişler 30 yaş da yaparız o da arkadaşm yaptırdı dmiş onun eşinde fln bir şey varsa yapmışlardır demişler gereksiz işlem yapmamak için sanırım çünkü çok yaygın bence bu
beni doktor kovdu)) bukadar hastan var senin surekli ayni sorualri sorman gereksiz dedi abartiysoun bence dediYa zaten netten araştırma yapmamak lazım ben psikiyatriye gittim sadece doktoruna görüş endişelerini sor dedi sordum bir şey olmaz dedi o da :)) rica ediyorum dedi psikiytri netten bir şey okuma dedi ya üroloji doktoruna rica etti eşim adam bana bunlar olabiliyor dedi çoğu kişi de korkulacak şey değil dedi kadın doğuma dedim geçirmesin kimseye öpmeyle fln dedi gittiyinw başka özele gittim bana tatlım mm bu kadar takma ooo herkeste var dedi hocam ağzıma fln dedim gideyim yok gerek yok dedi gitme bir yere dedi panik yapma bu kadar dedi
beni doktor kovdu)) bukadar hastan var senin surekli ayni sorualri sorman gereksiz dedi abartiysoun bence dedi
aynn bendeAma ben ilk defa kendi başımagelince duydum bunu
siz bu surecte esinizle iliskinize devam ettnimi neler yaptinizAma ben ilk defa kendi başımagelince duydum bunu
bude bu tuy alma olayi nasil olmali bende sigil yok arkadasimda sigil var oda nisanli doktor ona sigil yoksa yada cok azsa normal.dogum yaoabilrisniz dedi ilerdesiz bu surecte esinizle iliskinize devam ettnimi neler yaptiniz
Ben doktoruma lazere devam edebilir miyim dedim gidebilirsin demişti.bude bu tuy alma olayi nasil olmali bende sigil yok arkadasimda sigil var oda nisanli doktor ona sigil yoksa yada cok azsa normal.dogum yaoabilrisniz dedi ilerde
canim ben gecen bitane makale okudum bu sigillerle alakai doktor. diyoki bu durumu yasayan cok insan var oyle havuzdan surdan burdan bulassa bur suru cocuk havuza griiyor kimde ne oldugunu bilmiyorsun sonucta ozaman herksete tum cocuklarda genclerde herkseste hpv olurdu tuvaletten ordan burdab bulasma olasigi yuzde 1 ihtimalmisŞimdi çok obsesif bi yorum yapıcam. Çoğu kişide varsa ki var biliyoruz benm doktorum da %90 oranında toplumda var dedi ve ben profa gidiyorum özellikle sordum hocam benm aile problemim de yok bana kesin belirtir misiniz havuzdan tuvaletten de bulaşıyor mu dedim. Var öyle bi hastam bulaşıyor dedi. Madem bu kadar yaygın ve ülke olaral bazı şeylere hassas olduğumuzdan özellikle genç nüfus oral sex yaşıyor ya da eşlerimiz bunu istiyor bi şekilde ve bilinçli olmadığımız için yaşıyoruz bunu o an. O zaman çoğu kişinin ağzında da virüs mevcut olabilir. Yani siğil yapmıyor her zaman belirti göstermiyor. Ama virüs yaşıyor. Bu durumda organlara yayılım gösterir mi onu bilmiyorum. Nette bazı makalelerde öpücükle bile bulaştığı yazıyor. Kendimi karantinaya alıcam yakında.
Ben de aynısını düşünüyorum inanın size katılıyorm sadece doktorumun dediğini söylemek istedim. Özellikle belirttim hocam aileler dağılmasın diye böyle söyleniyor gerçekte böyle bi durum var mı benm böyle bi problemim yok merak ettim diye o da böyle bi cvp verdi.canim ben gecen bitane makale okudum bu sigillerle alakai doktor. diyoki bu durumu yasayan cok insan var oyle havuzdan surdan burdan bulassa bur suru cocuk havuza griiyor kimde ne oldugunu bilmiyorsun sonucta ozaman herksete tum cocuklarda genclerde herkseste hpv olurdu tuvaletten ordan burdab bulasma olasigi yuzde 1 ihtimalmis
1 seneyi aşmıştır 4 5 kere koterle yapıldı bana. Kötü bi beslenmem vardi sigara alkol düzensiz hayat. Öncelikle hepsini düzene koy. Mevsim meyve ve sebzeleri ye. Oral ilişkim benimde olmuştu. Ağızda Aft gibi bişeyler çıktı Dr stresten olabileceğini söyledi hatta o gün muayene etti idrar yollarına kadar siğil olduğunu üroloji dr unun bunları ameliyatla yakmasi gerektiğini söylemişti. Gerçekten kötü günlerdi ama şimdi dönüp bakıyorum da abartmisim :) geçti benim şükür. İyi bir Dr ve iyi bir tedavi çok önemli. Uzun zaman geçti 4 5 sene oldu benim bidaha siğilim çıkmadı.Ne kadar sürede atlattınız acaba?
Bu arada ağızdakiler için kbb doktoruna gittim sigarayı aniden bıraktığım için nikotin eksikliğinden Aft olduğunu söylemişti.Ne kadar sürede atlattınız acaba?
Kontrole gitmistim koter sonrası dayanamayacak acılarım oluyordu benim. Oturamiyordum desem yeridir sebebi de Rahime kadar ilerlemiş olmasi anestezi altında yakıldı benim hep. Koter sonrası gittiğimde yeni lezyonlarla karsilasiyordum Aldara kullanmama rağmen.kontrolde idrar çıkış yerinde büyük siğil ler vardı Dr idrar yollarına kadar ilerlemistir dedi. Üroloji dr gitmedim ama hiç . Çünkü kimseye böyle bir sikintim olduğunu söyleyemedim ailemle yaşıyordum o dönem. Özel hastane masraflar maddi yetersizlikler ..Çok çok geçmiş olsun. İnsanın psikolojisini bozuyor gerçekten. Ben de yarın kbb ye gidicem umarm iyi bir doktordur ve ilgilenir. Ve umarım iyi haberlerle dönerim. Çnkü burada doktor sıkıntımız var. Ağzımdaki lezyon için gerçekten korkuyorum. İdrar yollarındaki siğilleri doktorunuz nasıl farketti kalkoskopik muayene sırasında mı yoksa onun testi de var mı? Yapmışken onu da yapalım hepsi bir çıksın bari
Kıyamam ya çok geçmiş olsun neler yaşıyoruz böyle. Çok şükür ki geçmiş umarım yarın ben de en azından ağzım için rahatlamış olarak dönerim doktordan. Çok zor gerçekten. Allah hepimizi kurtarsın biran önce bu rahatsızlıktanKontrole gitmistim koter sonrası dayanamayacak acılarım oluyordu benim. Oturamiyordum desem yeridir sebebi de Rahime kadar ilerlemiş olmasi anestezi altında yakıldı benim hep. Koter sonrası gittiğimde yeni lezyonlarla karsilasiyordum Aldara kullanmama rağmen.kontrolde idrar çıkış yerinde büyük siğil ler vardı Dr idrar yollarına kadar ilerlemistir dedi. Üroloji dr gitmedim ama hiç . Çünkü kimseye böyle bir sikintim olduğunu söyleyemedim ailemle yaşıyordum o dönem. Özel hastane masraflar maddi yetersizlikler ..