HPV Tip 16 olanlar ve Oral Hpv riski olanlar

insaalalh gonlunuzu ferah tutun zaten ikitane doktor oyle bisey olmdigini soylemis kamerayla bakip soylemisler ama siz yine kenidinizi rahatlatmak.amacli gidin emin oluki bisey yoktur mutlaka haber verin merak ediyrium siz nerde oturuysoeunuz bu arada
Urfadayım doğu görevi olarak. Burada maalesef prof vs araştırdım ama yok ve doktorlar hemen ameliyat diyor. Hatta hpv ilk öğrendiğimde tip 16 duyunca kanser dediler. İnsanın suratına direkt sen kansersin denince haliyle psikolojisi etkileniyor. Zaten panik oluyorsun bilmiyorsun korkuyorsun bir de bu yaklaşım üstüne psikoloji kalmıyor. Ne bir test be bi boğaz kültürü birşey olmadan ağzım için de aynı tepki verildi. O yüzden farklı doktorlara gitmeye çalışıyorum. Araştırıyorum. Bu siteye de ondan üye oldm en azından ortak sıkıntılarımızı paylaşıp birbirimize destek olabiliriz diye düşündüm. Umarm dediğiniz gibi yarın rahat bi psikolojiyle dönerim sizi de bilgilendirirm mutlaka iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Urfadayım doğu görevi olarak. Burada maalesef prof vs araştırdım ama yok ve doktorlar hemen ameliyat diyor. Hatta hpv ilk öğrendiğimde tip 16 duyunca kanser dediler. İnsanın suratına direkt sen kansersin denince haliyle psikolojisi etkileniyor. Zaten panik oluyorsun bilmiyorsun korkuyorsun bir de bu yaklaşım üstüne psikoloji kalmıyor. Ne bir test be bi boğaz kültürü birşey olmadan ağzım için de aynı tepki verildi. O yüzden farklı doktorlara gitmeye çalışıyorum. Araştırıyorum. Bu siteye de ondan üye oldm en azından ortak sıkıntılarımızı paylaşıp birbirimize destek olabiliriz diye düşündüm. Umarm dediğiniz gibi yarın rahat bi psikolojiyle dönerim sizi de bilgilendirirm mutlaka iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
kortuguuznuz gibi bisey yoktur insaalh kotu bisey cikmaz Allah sifa versin herkse bekliyorum haberinizi cok gecmisnolsun

Amin Çok teşekkür ederim inş hepimiz atlattığımızı yazarız buraya bir gün 😊 umarım güzel haberlerimi yazabilirim buraya yarından sonra 🙏🏻 Hepimiz bi şekilde zor bir süreçteyiz hem fiziksel hem psikolojik Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Amin Çok teşekkür ederim inş hepimiz atlattığımızı yazarız buraya bir gün 😊 umarım güzel haberlerimi yazabilirim buraya yarından sonra 🙏🏻 Hepimiz bi şekilde zor bir süreçteyiz hem fiziksel hem psikolojik Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Allah daha beterinden korusun amin insalalh

10 yıldır iyi olup yazanlar var inş bizde 2 yıl sonra aaa evet ya bu vardı unuttuk bile deriz bende de yüksek tiplere bakıldı çıkmadı eşimde vardı siğil yaktırdı ben dondurdum 1 tane çıkmıştı valla kendimi Allaha emanet edip bebişte istiyoruz birdahaki Ay için inş unuturuz gider bir daha çıkmaz Allahım herkese sağlık versin inş

10 yıldır iyi olup yazanlar var inş bizde 2 yıl sonra aaa evet ya bu vardı unuttuk bile deriz bende de yüksek tiplere bakıldı çıkmadı eşimde vardı siğil yaktırdı ben dondurdum 1 tane çıkmıştı valla kendimi Allaha emanet edip bebişte istiyoruz birdahaki Ay için inş unuturuz gider bir daha çıkmaz Allahım herkese sağlık versin inş
sizin sigilmi var

Hpv şikayeti olan hastaların doğumunda sezaryan öneriliyor iyice mutlaka araştırın 🙏🏻 Şanslısınız ki tehlikeli bi tip değil. Onlar sadece görüntüde rahatsızlık veriyor. Riskli tipler sinsi ilerliyor. Çoğu zaman siğil bile oluşturmuyor ilginç sanırım bi bende oluşmuş. Kimsede duymadım başka

Benim eşimde vardı bilmiyorduk ne olduğunu bile yaktırdı işte ocakta bende testten sonra 1 tane çıkmıştı dondrdö yine gidicem tekrarladı zaten demişti yine çıkar diye doktor yine dondurucam propolis içiyrm ve folik asit başladım aynen sezeryan olurum canım testte yüksek tipler çıkmadı 5 ayda çıkardı heralde olsa smear da temizdi

Ay inş bizde öyle deriz canım çoğunun haberi bile yoktur zaten şuan benim doktorum da ben doğumda görüypm bazen siğili var fln demişti kadının haberi olmuyor demişti

Ay inş bizde öyle deriz canım çoğunun haberi bile yoktur zaten şuan benim doktorum da ben doğumda görüypm bazen siğili var fln demişti kadının haberi olmuyor demişti
Benm çevremde de öyle kişiler oldu. 2si yüksek tip olarak 4 farklı hpv çıktı arkadaşımda CIN1 çıktı o da eşinden kapmıştı aldatılan biri olarak. Bi sene içinde dondurma işlemi uygulandı ve şuan temiz çıkıyor. Toplumda çoğu kişide de var mutlaka farkında değiller ama birine söylediğimizde hatta bazen doktorlar bile tüm bunları bilerek hastalıklı muamelesi yapıyor karşısıdakine. Psikolojik olarak yaşadıklarımız zaten yeterince ağır. Suçluluk olsun kanser korkusu olsun. Rahim ağzım bitiyo ağzım başlıyo o bitiyor kolonoskopiye gidicem. En son manisa ruh ve sinir hastalıklarına kaydımı yapıcam ben sağ siz selamet diyip 😄

Ahaha Allah korusun cnm ben 5 aylık evliyim bnden çok önce olmuş olsada bu yıllar sonra siğil yapabiliyor malesef aldatıldım diye bir durum yok

Yani ben hiç sorgulamadan hiç suçlamadım hiç şüphemde olmadı benden öncesini sorgulayıp huzursuzluk yaratamam olmş bitmiş çok üzüldüm ama bunun yıllar öncede olsa sonra çıkabildiğini biliyrm

Ahaha Allah korusun cnm ben 5 aylık evliyim bnden çok önce olmuş olsada bu yıllar sonra siğil yapabiliyor malesef aldatıldım diye bir durum yok
Erkekler de farkında olmuyorlar zaten bu virüsün haberleri bile yok. Ben bunu yaşadıktan sonra başka konuştuğum kişilere de söyledim yakın çevremde gidip test yaptılar onlarda da çıktı. 😄 ama ağız için endişeleniyorum şuan sadece oradan iç organlara sıçrar mı ya da ağızdaki atlatılır mı hiç bi fikrim yok. Yine panik panik panik 😱

evet aynn oyle benim anladmadigim kadin hamile kaliyo hic haberi hamilleikte boyle testler yook yani cocugunu doguruyor normal.hayatina devam ediyor

Bence bu kadar derin düşünmemek lazım ya bunun da tedavi edici bir aşısı çıksa da rahatlasak be

evet aynn oyle benim anladmadigim kadin hamile kaliyo hic haberi hamilleikte boyle testler yook yani cocugunu doguruyor normal.hayatina devam ediyor
Ya canım zaten 30 yaş altına smear bile yapmıyorlar genelde benim arkadaşm korktu bnden sonra gitti yaşını sormuşlar gerek yok demişler 30 yaş da yaparız o da arkadaşm yaptırdı dmiş onun eşinde fln bir şey varsa yapmışlardır demişler gereksiz işlem yapmamak için sanırım çünkü çok yaygın bence bu

Bir de sorun şu ki doktorlara biz diyoruz bunu yapalım şöyle yapalım. Doktorun beni bilgilendirmesi yönlendirmesi lazım nedir ne değildir bana nolcak. Ağzımın içindeki lezyona doktor baktı bişey yok dşyo bu ne diyorm bişey değil diyo neden var o zaman diyorm cvp yok kamerayı aldım elime ben gösterdim 😄😄 yahu hasta benm. Bi test yap şüphem var diyorsam bunun testleri var bu bu kadar mı zor. Biz doğru bilgilendirilmediğimiz için böyle panik oluyoruz bi haftadır kanser mi olcam diye geziyom korkudan. Biri de çıkıp bu virüs olursa şöyle olur demiyo. Çıldırcam

aldatilma anlamina gelmiyorki bu benimde tandigim hpv 16 olan iki kisi var atlatti ikisinde mutlu oyle bir duurmlari yok esinde sigil yok kadinda cikti

Bir de sorun şu ki doktorlara biz diyoruz bunu yapalım şöyle yapalım. Doktorun beni bilgilendirmesi yönlendirmesi lazım nedir ne değildir bana nolcak. Ağzımın içindeki lezyona doktor baktı bişey yok dşyo bu ne diyorm bişey değil diyo neden var o zaman diyorm cvp yok kamerayı aldım elime ben gösterdim 😄😄 yahu hasta benm. Bi test yap şüphem var diyorsam bunun testleri var bu bu kadar mı zor. Biz doğru bilgilendirilmediğimiz için böyle panik oluyoruz bi haftadır kanser mi olcam diye geziyom korkudan. Biri de çıkıp bu virüs olursa şöyle olur demiyo. Çıldırcam
emin olki bu durumu yasiyan butun kadinlar ayni tepkito gosteriyor bende ayni durumdayom bi iui oluyorum bi kotu gittigim doktorda aynisi soyledi kadinlarin hep tepkisi ayni endise korkuya kapiliyorlar dedi ama doktorlar cok onemli gibi davranmiyorlar nedense zaten yapmamn gereken seyelr varsa biz soyleriz diyolar ama internette yazialn lar korkuyuyo aslinda

X