HPV Tip 16 olanlar ve Oral Hpv riski olanlar

Geçmiş olsun, son durumunuz nedir acaba?

Sıkma canını ağız çabuk toparlıyor sakın sigara alkol içme şekeri meyveden almaya çalış iyi düşün spor yap
Ağız çabuk mu toparlıyor? Siz mi atlattınız? Geçmiş olsun. Bende yeni çıktı ve kafayı yemek üzereyim. bağışıklık da zayıf bende

Merhaba, geçmiş olsun. Son durumunuz nedir acaba?

Ağız çabuk mu toparlıyor? Siz mi atlattınız? Geçmiş olsun. Bende yeni çıktı ve kafayı yemek üzereyim. bağışıklık da zayıf bende
Hayır okuduklarımdan ağız içi dokusu çok yeniliyor sigara alkol olmazsa çabuk toparlıyor diye biliyorum öyle okudum çok geçmiş oldun

Koter yapılınca her yerde mi çıktı benim de iç dudak icinde vardı, lazerle yakıldı. Varlıklarını hiç hissetmiyordum. Şimdi, icerden kaşıntı vr sızı, dış dudaklarda bile sızı hissediyorum. Çok korkmaya başladım vulva kanseri diye şeyler de varmış. Allah korusun. Aramalarda örnek görüntüye ulaşamadım. Ingilizce vulva cancer yazınca buldum. Ve benim vajinanin altinda kıvrımlı bir et parçası çıkmıştı, yıllardır var. Geçen seneden beri jinekolog ve cildiye gördü 5 tane dr filan, sordum onu, bir şey değil dediler. Şimdi yaninda bi çıkıntı daha var gibi grliyor, eskiden de var mıydı emin olamiyorum ama bu yakım işleminden sonra onlar da koyulaşmışlar gibi ve ingilizce olarak bulduğum sayfalarda benzerleri vardı. Epilasyon isini nadil yaosam doye düşünüyorum cok az ve ince ama dr a öyle gidemem. Onkologa gidicem en kısa sürede.

Makatta da sigil var mıydı sizin benim tıp 16 cıktı geçen hafta öğrendim sadece makatimda 4 tane falan minik bisey var

Evet malesef nasil mumkun bu bilmiyorum ben ahcc kullaniyorum simirler de temiz çıktı derken agiz basladi ve ağız hpv si ile uğraşan ariyorum iki gündür forumda
Bana nolur yardım edin son durum nedir 3 gündür ağzımda boğazıma yakın dil ustunde 10 a yakin kabartilar var agriyor.

Ne yaptiniz acaba?

Ne yaptınız acaba bendede aynen cikmaya basladi agzimda

Doktorlar pek bilgi vermiyolar korona nedeniyle bende gitmek istemiyordum ama vajinamda var agzimdada farkettim gitmek şart oldu ilaç tedavisi istemiyorum 6 aydır bir ise yaramıyor direk hepsinin temizlenmesini istiyorum ameleyat da olsa raziyim

Darısı bizlere inşallah 20 yaşında hayatımın en kötü zamanlarını yaşıyor gibi hissediyorum

Merhaba geçmiş olsun. Ağzınızdaki belirtiler nasıl acaba benim pembe ve kirmizi kabarcıklar var bi de dil altımda hafif kabarma mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…