10 yıldır iyi olup yazanlar var inş bizde 2 yıl sonra aaa evet ya bu vardı unuttuk bile deriz bende de yüksek tiplere bakıldı çıkmadı eşimde vardı siğil yaktırdı ben dondurdum 1 tane çıkmıştı valla kendimi Allaha emanet edip bebişte istiyoruz birdahaki Ay için inş unuturuz gider bir daha çıkmaz Allahım herkese sağlık versin inş
Cuma gunu kbb a gidicem bende ama bise yok diyip sallamalarindan korkuyorum. Yurt disinda devlet bu konuda eczanelerde tukuruk ile test yaptirabilirken bizde yok 30 yas Altina hpv yapilmiyor vs. Bu cok yaygin bir cinsel yolla bulasan hastalik ve malesef kapi kapi dolastiriyorlar. Hic aranizda kbb a gidip evet burda sigiller var diyen oldumu. Ya da test yapip hucresel degisiklikler goren oldumu
Merhaba bende de tip 16 hpv vardı . Vardı diyorum ama şimdi şükür yok. Öncelikle panik yapmayın kendimin ne kadar korktuğumu günler boyu ağladığımı hatırlıyorum. Öncelikle ilişkiniz devam ediyorsa korunun. Düzenli vr saglikli beslenmenin yanında doktor tedavisi ve alternatif tip ile atlattım. Aşılarımı oldum koter yapıldı 4 5 kez smear aksatmadim sigara alkol o dönem bıraktım çörek otu cigniyordum. Aldara kullanmıştım siğil lere Dr vermişti. Hii birde çay agaci sürdüm afedersin genital bölgeye tamamen. Vee söyle söyliyim benim rahime kadar ilerlemişti. Şu an Negatifim .
Kasinti varmiydi benim kabarma oluyor ama kasiniyor sil deyil ama ne bilim bin tane doktora gitim hic bitmri bir sey demedi yakiliyor tekrar kabarmalar oluyor ve kasiniyor
Merhaba gittim 7 tane doktor gezdim dün biri siğil alınmalı dedi biri doç dr patoloji olmadan siğil denemez şuan çok küçük bi ay bekle dedi diğerleri granülom bunlar teste gerek yok siğil böyle olmaz dediler kendilerinden gayet emin. Ben yine kaldım ortada gelecek ay izmire gitmeyi düşünüyorum test prof patoloji artık ne varsa.. teşekkür ederim sorduğun için İnş gelecek ay da hayırlı haberler alırım.
Kızlar Merhaba....Daha önceki yazilarda sadece iki tane labaratuar agizda HPV testi yapıyor diye okudum.Ve şasirdim..Ben KBB doktoruna gidip Rahim ağzinda HPV 16 olduğunu ağzimdan da şüphelendigimi söyleyince sürüntü aldı..Görunurde siğil falanda yoktu. Temiz çikti test sonucu..Bana yapilan bu işlem yeterlimi acaba bilgisi olan varmi bu konuda..Benim gibi Devlet hastanesinde bu işlemi yaptiran varmi hiç.Arada kaldım vallahi...Güvenmeliyim bu yapılan teste..Rahim ağzindan çok bu aģzida hpv kuşkusu beni mahvetti.
Arkadaşlar Merhaba. Hpv tip 16 taşıdığımı geçen sene öğrendim. Yüksek riskli gruplar siğil yapmaz deniyor. Gittiğim ilk doktor da bunu söyledi fakat tip 16 yüksek risk ve benim siğillerim vardı. Koter uygulandı. Bir daha tekrarlamadı. Bir senedir smear testlerim temiz çıkıyor. Doktorum vücudumdan atmış olabileceğimi hpv testini yazın yapıp sonucu görelim dedi. Bu süreç içerisinde ne yazık ki boğazımda bazı lezyonlar farkettim siğile benzer yapıda. Şuan haliyle panik haldeyim. Üç doktora gittim birşey yok dediler. Özelde bir doktora gittim siğil olduğunu koter yapacağını söyledi. Kbb doktoru bir arkadaşıma sordum. Ağızda kanser olasılığı çok düşük korkma dedi. Sigara alkol kullanma dedi. Fakat siz de biliyorsunuz ki bu panikle bu bilgi yeterli olmuyor. Pazartesi başka doktora gidicem. Bu konuda yardmcı olabilecek veya benimle aynı aşamaları yaşamış arkadaşlar varsa bu başlık altında birleşelim. Tip 16 yı nasıl yenebiliriz. Bağışıklığımızı neyle güçlendirebiliriz hep beraber paylaşalım.
Cnm bagışıklıgını arı sütü ile güçlemdirebilirsin. Arı sütü aşırı derece bagışıklık güçlendiriyo bulabirisen nasıl kulanıldıgını aldıgın yerden soylerler.
Selam bende tip 16 var genitalde sonra kolposkopi yaptirdim cin1 cikti ahcc aldim kullaniyorum ..bogazimda yaralar oldu damak kisminda fln agiz icin tipleme yaptirdim 31 cikti..napicam bilmiyorum bi kbb doktoru arastiriyorum ist da ilk yaptirdigimda tip 6 idi dusuk riskti yukselmis strese engel olamiyorum ve sigara alkol de cok kullandim bu donemde
Kızlar ben aldara kullandım siğiller neredeyse yok oldu diyebilirim bir iki tane var onları da yaktıracaktım randevum iptal oldu inşallah tekrar çıkmaz bir de bugün pembe bir akıntım oldu ama çok az bir de çok çok açık bir pembe doktor gebelik testi aldı sizce olabilir mi
Merhaba bende de tip 16 hpv vardı . Vardı diyorum ama şimdi şükür yok. Öncelikle panik yapmayın kendimin ne kadar korktuğumu günler boyu ağladığımı hatırlıyorum. Öncelikle ilişkiniz devam ediyorsa korunun. Düzenli vr saglikli beslenmenin yanında doktor tedavisi ve alternatif tip ile atlattım. Aşılarımı oldum koter yapıldı 4 5 kez smear aksatmadim sigara alkol o dönem bıraktım çörek otu cigniyordum. Aldara kullanmıştım siğil lere Dr vermişti. Hii birde çay agaci sürdüm afedersin genital bölgeye tamamen. Vee söyle söyliyim benim rahime kadar ilerlemişti. Şu an Negatifim .
Acaba yaş etkiliyor mu annem 46 yaşında bugun 16 tip çıktı ve internette kanser diyor sadece ağlamaktan canım çıktı ölüm oranı çok yüksekmiş ama doktor bana hayir ya ne kanseri bi gelin parça alcam vs diye rahatlattı
Annemde de çiktı 16 53 biz de 2 gündur ağlıyoruz kanser diye çünkü internette yazan bu 2 gündür bu sitedeyim herseyi okuyorm geceleri anneme sarılip ağlayarak yattık yaşı 46 haftaya cuma kolkopsi miydi öyle bisey yapacak doktor anneme bişey olacak diye çıldırıyorum