HPV Tip 16 olanlar ve Oral Hpv riski olanlar

Canım bende bol bol siğil vardı rahim de rahim ağzında vajina dış yüzeyde iDrar çıkış yeri sigillerden kapanmak üzereydi ve doktorum idrar yollarindada mutlaka vardır dedi . Cenemde vardı dışta ağizda yoktu. Cin yoktu smear temizdi kolposkopi yapılmadı . Evet hpv 16 idi türü .
canim merhaba burcu bebde hem dusuk hem de yuksek riskli tipler cikti ufak sigiller de var. benim korkum bebegime bisey olmasi.tuvalette yikaniyoruz.akinti geliyor siliyoruz.elimizi ustumuze vurup cekiyoruz falan bir sekilde ustume bulasir akinti ordan fa bebegimin agzina bulasir diye korkuyorum.akinti kiyafemtime bulasinca bebegim de zaten agzini aciyor ne bulursa agzina goturuyor.ustumu elleiyor elini agzina goturuyor.bu sekilde bebegimin.bogazina bulasir mi sigil veya kanser yapar mi bebegimin bogazinda acaba.veya elimi uatume vurup bebegimin altini degistiriyorum pipisinifalan siliyorum.ya pipisine bulasirsa

canim merhaba burcu bebde hem dusuk hem de yuksek riskli tipler cikti ufak sigiller de var. benim korkum bebegime bisey olmasi.tuvalette yikaniyoruz.akinti geliyor siliyoruz.elimizi ustumuze vurup cekiyoruz falan bir sekilde ustume bulasir akinti ordan fa bebegimin agzina bulasir diye korkuyorum.akinti kiyafemtime bulasinca bebegim de zaten agzini aciyor ne bulursa agzina goturuyor.ustumu elleiyor elini agzina goturuyor.bu sekilde bebegimin.bogazina bulasir mi sigil veya kanser yapar mi bebegimin bogazinda acaba.veya elimi uatume vurup bebegimin altini degistiriyorum pipisinifalan siliyorum.ya pipisine bulasirsa
İnanın o kadar bilmiyorum çocuğum yok insallh benim de olur . Allah bağışlasin evladinizı. O kadar tereddütte kaliyorsaniz bi desenfektan alın eczaneden . Altını falan degistirirken yada tereddütte kaldığınız zamn dezenfektan kullanin.

Her
İnanın o kadar bilmiyorum çocuğum yok insallh benim de olur . Allah bağışlasin evladinizı. O kadar tereddütte kaliyorsaniz bi desenfektan alın eczaneden . Altını falan degistirirken yada tereddütte kaldığınız zamn dezenfektan kullanin.
Herkese merhaba tip 16 ve 52 var bende ve cin1 deyim..surekli testleri yeniliyorum gerilemis midor kaybolmus mudur diye falat stabil durumlar agiz tiplemesinde de yuksek risk çıktı..kuzenimin eşi doktor ve tüm süreçleri biliyor bu kadar kafanda buyutme pimpirik yapma test yaptirip durma diyor sadece takip et yeter dedi..eşi hamile su an dedim tuvaletten bulasir mi hayir oyle kolay gecmez rahat ol diyor bebeginize gececegini sanmiyorum yine de bi dizenfektanla elinizi yikadiktan sonra alt segistirin önlem olarak..sadece içinizi ferah tutun saglikli beslenin ueter surekli dusunmek daha da ilerletiyor bi faydasi yok

Üstünüzden bulaşmaz akıntı sade iç ça
maşıtınızda
Merhaba akıntı üstüne başına bulaşmaz iç çamaşırında kalır. Bebeklerin altını değiştirirken ellerinizi iyice yıkayın ve tırnak diplerinde kalabildiğinden tırnakları kısa tutun ağzınızda olma ihtimaline karşı kaşık vs ağzınızdan çıkarıp bebeğe vermeyin.Emzirirkende elinizi iyi yıkayın meme ile temas ederken ağzına değiyorya. Arsız bir virüs düşük ihtimallerde olsa dışardan alınabiliyor hijyen kurallarına dikkat edin bağışıklığı güçlü tutun hazır gıda tüketmeyin. Sigara alkol varsa acil terk edin. Stres yapmayın.

Üstünüzden bulaşmaz akıntı sade iç ça

maşıtınızda

Merhaba akıntı üstüne başına bulaşmaz iç çamaşırında kalır. Bebeklerin altını değiştirirken ellerinizi iyice yıkayın ve tırnak diplerinde kalabildiğinden tırnakları kısa tutun ağzınızda olma ihtimaline karşı kaşık vs ağzınızdan çıkarıp bebeğe vermeyin.Emzirirkende elinizi iyi yıkayın meme ile temas ederken ağzına değiyorya. Arsız bir virüs düşük ihtimallerde olsa dışardan alınabiliyor hijyen kurallarına dikkat edin bağışıklığı güçlü tutun hazır gıda tüketmeyin. Sigara alkol varsa acil terk edin. Stres yapmayın.
cok tesekkur ederim cnaim cevabin icin

Ya arkadaşlar bende 16 var oral da olmustu bi iki kez ve korkuyorum ya agızda da bi şey olursa diye

Merhaba bende de tip 16 hpv vardı . Vardı diyorum ama şimdi şükür yok. Öncelikle panik yapmayın kendimin ne kadar korktuğumu günler boyu ağladığımı hatırlıyorum. Öncelikle ilişkiniz devam ediyorsa korunun. Düzenli vr saglikli beslenmenin yanında doktor tedavisi ve alternatif tip ile atlattım. Aşılarımı oldum koter yapıldı 4 5 kez smear aksatmadim sigara alkol o dönem bıraktım çörek otu cigniyordum. Aldara kullanmıştım siğil lere Dr vermişti. Hii birde çay agaci sürdüm afedersin genital bölgeye tamamen. Vee söyle söyliyim benim rahime kadar ilerlemişti. Şu an Negatifim .

Burcu hanım merhaba, geçmiş olsun:)
Kolposkopi yaptırmışmıydınız sonuç neydi ? Okuyunca böyle mesajları çok mutlu oluyoruz.
Süreçten bahsederseniz çok sevinirim🤗

Burcu hanım merhaba, geçmiş olsun:)
Kolposkopi yaptırmışmıydınız sonuç neydi ? Okuyunca böyle mesajları çok mutlu oluyoruz.
Süreçten bahsederseniz çok sevinirim🤗
Merhabalar efendiiimmmm :) ne güzel yazmissiniz kolposkopi yapilmamisti bana yaşım küçük diye gerek duymamisti doktor 20 21 yaşlarında falandim . Şu an hala negatif im. Smeari aksattim bu ara önümüzdeki hafta smear yaptiricam tekrar iyi sonuç alırım umarım. Hpv ye dair biseyim yok şu an. Negatif oldugumdan beri sigilde kalmadı. Cenemde vardı bir sürü Pıtırcık siğil . Kendi kendine geçti hatta .negatif olduktan 1 sene içerisinde geçti cenemde ki pitirciklar . Geçmez sanıp sevmeye başlamıştım en son :) sorularınız varsa yardimci olmaya çalışırım bildiğim kadarıyla

Merhabalar efendiiimmmm :) ne güzel yazmissiniz kolposkopi yapilmamisti bana yaşım küçük diye gerek duymamisti doktor 20 21 yaşlarında falandim . Şu an hala negatif im. Smeari aksattim bu ara önümüzdeki hafta smear yaptiricam tekrar iyi sonuç alırım umarım. Hpv ye dair biseyim yok şu an. Negatif oldugumdan beri sigilde kalmadı. Cenemde vardı bir sürü Pıtırcık siğil . Kendi kendine geçti hatta .negatif olduktan 1 sene içerisinde geçti cenemde ki pitirciklar . Geçmez sanıp sevmeye başlamıştım en son :) sorularınız varsa yardimci olmaya çalışırım bildiğim kadarıyla
Aman smirleri aksatmayın, ne diyordu bir yazı da, seviş, korun smear :))
İşin şakası, benim yaşım 32 olduğu için mecburen kolposkopi yaptıracağım inşallah sonucu güzel çıkar :)

Aman smirleri aksatmayın, ne diyordu bir yazı da, seviş, korun smear :))
İşin şakası, benim yaşım 32 olduğu için mecburen kolposkopi yaptıracağım inşallah sonucu güzel çıkar :)
Ben Korunmasız bir iliskiden kaptım o zamanlar bekarim tabi daha. Evlendim falan Esime de bulasmadı . Sizin yeni mi çıktı hpv evli misin . Insallaj iyi çıkar canimm :)

Ben Korunmasız bir iliskiden kaptım o zamanlar bekarim tabi daha. Evlendim falan Esime de bulasmadı . Sizin yeni mi çıktı hpv evli misin . Insallaj iyi çıkar canimm :)
Evliyim 1.5 yıllık, genel cerraha makar muaynesine gitmiştim hemoroid için o sırada 2 minik şey gördü dışta, komdilom dedi 🥺 jinekologuma gidip yaktırdım hemen gardasil oldum. Hpv tiplemeye gerek yok dedi nasılsa yüksekriskliler siğil yapmıyor :) güvenemedim test yaptırdım hpv 16 çıktı. 1.5 ay önce smirim temiZdi ancak şu an 16 çıktığı için kolposkopi yaptırmam gerekli.. inşallah sıkıntı çıkmaz baya yıprandımçünkü

Evliyim 1.5 yıllık, genel cerraha makar muaynesine gitmiştim hemoroid için o sırada 2 minik şey gördü dışta, komdilom dedi 🥺 jinekologuma gidip yaktırdım hemen gardasil oldum. Hpv tiplemeye gerek yok dedi nasılsa yüksekriskliler siğil yapmıyor :) güvenemedim test yaptırdım hpv 16 çıktı. 1.5 ay önce smirim temiZdi ancak şu an 16 çıktığı için kolposkopi yaptırmam gerekli.. inşallah sıkıntı çıkmaz baya yıprandımçünkü
Yüksek riskillerden tip16 benim ki işte 😀 siğil olmayan yerim yoktu maşallah. Sıkıntılı bir süreç ama Allah beterinden korusun emin ol geçiyor . Kendine iyi bakman lazım sadece . Sigara Alkol düzenli uyku sağlıklı beslenme egzersiz bunlara dikkat et mutlaka . Birde eşinde görünsün istersen Dr a. Yoksa pinpon etkisi devam ediyor. Senden eşine bulas eşinden sana bulas oluyor.

Yüksek riskillerden tip16 benim ki işte 😀 siğil olmayan yerim yoktu maşallah. Sıkıntılı bir süreç ama Allah beterinden korusun emin ol geçiyor . Kendine iyi bakman lazım sadece . Sigara Alkol düzenli uyku sağlıklı beslenme egzersiz bunlara dikkat et mutlaka . Birde eşinde görünsün istersen Dr a. Yoksa pinpon etkisi devam ediyor. Senden eşine bulas eşinden sana bulas oluyor.
Eşim de gidecek hatta korktu bende de vae galiba diyor, sigarayo bıraktım imunexe başladım ahcc de bakalım alabilirsem onu da kullanıxam. Geçicek inşallah. Çocuk var mı sizin?

Bende de 16 var iki gün önce kolposkopi yapıldı teöiz şükür.Eşimizde var mı nasıl anlıcaz

Eşim de gidecek hatta korktu bende de vae galiba diyor, sigarayo bıraktım imunexe başladım ahcc de bakalım alabilirsem onu da kullanıxam. Geçicek inşallah. Çocuk var mı sizin?
Çocuk yok istiyoruz ama . İnşallah sağlıkla olur. Geçen sene hamileydim kalbi durdu kürtaj oldum sabırla bekliyorum inşallah Rabbim. Nasip eder .

Bende 1 tane siğil vardı bu ne falan derken hpv tip 16 oldugumu ögrendim.kolposkopi yaptırdım temiz dedi doktor ama biyopsi falan almadı smdi zamanı geldi kolposkopi yapmanın smear yaptırdım temiz geldi sizce ille de biyopsi yapılması gerekir mi
Tuğba hanım selam
Kolposkopi temiz görünse bile kontrol amaçlı biyopsi alınması sağlıklı olabilir. İçiniz rahat etsin en axından.
Geçmiş olsun :)

Ben tesaduf ogrendim igne olmya gittim hemsirenin israriyla yaptiridm hpv 16 kolposkopide cin 1 cikti 4 yada 5 farkli doktora gittim 1 yada 2 seneye bağışıklık sistemi sayesinde atilacagimi soyledi onemli olmadigini 6 ay arayla takip dedi normal hayatima devam et dedi her kadinda hemrb hemen olan bise6 dedi bir cok kisinin haberi yok senininde olmadan atardin vucuttan dedi ilikiye devam edebilirsin dedi kondom kullanirsan daha cabuk atarsin tekrar bulas olmaz dedi cinsel hayati olan her kadinda hemen hemen olan bir enfeksiyon dedi oral seksi sordum nadir olan biseydir dedi daha cok yurt disinda olan bsiey dedi daha ayrintili soramadim ben cok panik yapmisitim.kizdi bana bayagi yani bukadar onemli bisey olsa biz uyarilarda bulunurduk dedi sen sormadan abartiyosum dedi bilmesen haberin bile olmadan aticaktin dedi ben interntten okuduklarim beni cok etkiledi doktorda interntet herseyi en kotusu yazar okuma onlar sacma sapan seyler dedi yani sana tedavisi bile yoo diyoruz yani bukadar basit bisey dedi yani bende dusunuyirumki ben gercekten ogresmesem normal psiklojiyle hayatima devam edicektim ama öğrenince agzimda biseymi ckti cikan birseyi bile ona yorar oldjm bide mesela soyle dusunuyorum sen diyosun ya agzimda cikyi mesela ellerde ayakalrda da cikana hpv deniliuor sigullere bekki oda oyledir genital bolgedeki gibi degildir
Geçmiş olsun. Son durumunuz nedir acaba? Bilgi verir misiniz?

X