- 4 Şubat 2019
- 983
- 171
Burcu sen nekadar surede attin hpv 16 yi canim 1 sene diyorlar.amaKadın doğum doktoru aynıdır ama cildiyeye gitmen lazım dedi gitmedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burcu sen nekadar surede attin hpv 16 yi canim 1 sene diyorlar.amaKadın doğum doktoru aynıdır ama cildiyeye gitmen lazım dedi gitmedim.
Aynen oluyor canım genitali atlatsam ağız geliyor aklıma sonra aman diyorum bilmeyen ne çok insan var olmaz bir şey diye teselli etmeye çalışıyorum valla biz condomda kullanmıyoruz eşimde bende yaktırdık bakalım kullansak iyi de bebiş düşünmüştük bıraktık şimdi erteledik ama kullanmıyoruz tabi daha çabuk atmak için kullanmak lazımAslinda cok mantikli dusunnunce bukadar onemli bisey degil diyorsun ama ben bir ara normale donuyorim sonra bir daralyorum icim sikilmaya basliyor sizdede oluyormu
Yani gayecim bende anlamiyorum doktorlar agiz icin bisey demiyor yani mantik olarakta oral seksten hoslanan bilemeden yapan cok insanvar farkli partnerlede yapanlar var ozaman ondan ona ondan ona bunun sonu yoktuki oyle degilmi ozelikle bakire olup sadece oral seks yasayanka varAynen oluyor canım genitali atlatsam ağız geliyor aklıma sonra aman diyorum bilmeyen ne çok insan var olmaz bir şey diye teselli etmeye çalışıyorum valla biz condomda kullanmıyoruz eşimde bende yaktırdık bakalım kullansak iyi de bebiş düşünmüştük bıraktık şimdi erteledik ama kullanmıyoruz tabi daha çabuk atmak için kullanmak lazım
Valla ne bileyim bende anlamıyorum doktorlarda uyarmayınca erkeklere laf anlatmakta zor ilk başlarda eşim ben kötüyüm diye anlayışlıydı ama şimdi herkeste var kaç doktora gittik bırak bunları diyor inan bir de bunun zorluğunu yaşıyorum canım doktorlar da uzak dur demeyince laf anlatmakta zorYani gayecim bende anlamiyorum doktorlar agiz icin bisey demiyor yani mantik olarakta oral seksten hoslanan bilemeden yapan cok insanvar farkli partnerlede yapanlar var ozaman ondan ona ondan ona bunun sonu yoktuki oyle degilmi ozelikle bakire olup sadece oral seks yasayanka var
2 seneyi aşkın 3 yıla yaklaşık diyebilirim .Burcu sen nekadar surede attin hpv 16 yi canim 1 sene diyorlar.ama
Evet erkekler anlamiyor malesefValla ne bileyim bende anlamıyorum doktorlarda uyarmayınca erkeklere laf anlatmakta zor ilk başlarda eşim ben kötüyüm diye anlayışlıydı ama şimdi herkeste var kaç doktora gittik bırak bunları diyor inan bir de bunun zorluğunu yaşıyorum canım doktorlar da uzak dur demeyince laf anlatmakta zor
Aldara kac ay kullandınız iyi geldimi ve koterden sonrami basladin yoksa koter tedavisiyle aynı anda mi kullandinHatırladığım kadarıyla yazayım size. Öncelikle aşıları oldum koterle yakıldı kaç kere . Hepsi anestezi altında oldu lezyon çok fazlaydı. Heryer yakilmisti benim sigil cok oldugu icin oturamiyordum bile o kadar kötüydü. Biokadin diye bir fitil kullandım bactrim yada bactroban isminde genital bölgeye sürülen krem verdi doktor . Koterden sonra görünen bölgede lezyon çıktıkta Aldara kullandım haftada 2 yada 3 defa idi sanırım. 2 yılı aşkın sürdü hatta daha sonra cenemde lezyonlar çıktı. Sağlıklı beslenmeye geçtim sigara alkol kullanmadım desem yeri var. Cinsellik sıfıra kadar indi. Bunun dışında bitkisel formüller uyguladım çörek otu çiğnemek sabahları 1 kaşık bal yemek genital bölgeye çay agaci yağı surmek (çok berbat kokuyor) duzenli uyku. hatirladiklarim bu kadar. İdrar yoluna kadar vardı benim hatta idrarin çıkış noktasını bile kapamisti sayılır. Çok şükür geçti hepsi. Hala 6 ayda bir smear veriyorum temiz geliyor sonuc. Daha bir çok şey yaptım uzun zaman ugrastim ama inanin bu kadar hatırlıyorum. Doktorun öncelikle söylediği aşı ve sağlıklı beslenme idi.gardasil aşı oldum 3 doz bu arada baska bir aşı daha varmış onu maddi yetersizlikten dolayi olamadım tedavimi özel hastanede oldum bekardim o zaman. Böyle geçti gitti şükür
Bana özelden yazabilirsin birde bana bu aşıyı önerecek doktor nasıl bulucam buranın en iyi doktorları ünüversiteden ve bana hpv potif çıkmasına ragöen 3 ay sonra smear dedi ya bir aşı ya bir koloskopi hiç bahsetmedi mesela size verilen aşıyı ben olabilirmiyimÖyle çok araştırıp bi doktora gitmedim eskişehir de gittim doktora şu an Denizli'de görev yapıyor isteyene mesajla yazabilirim ismini.
Yani olabilir misiniz bilemem Ona doktorunuz karar vermeli. Ben 3 doz gardasil aşısı olmuştumBana özelden yazabilirsin birde bana bu aşıyı önerecek doktor nasıl bulucam buranın en iyi doktorları ünüversiteden ve bana hpv potif çıkmasına ragöen 3 ay sonra smear dedi ya bir aşı ya bir koloskopi hiç bahsetmedi mesela size verilen aşıyı ben olabilirmiyim
Koterden sonra kullandım kaç ay kullandım hatırlamıyorum uzun süre kullandım haftada 2 yada 3 kere idi.Aldara kac ay kullandınız iyi geldimi ve koterden sonrami basladin yoksa koter tedavisiyle aynı anda mi kullandin
Aldara fiyatı nekadardiKoterden sonra kullandım kaç ay kullandım hatırlamıyorum uzun süre kullandım haftada 2 yada 3 kere idi.
179 tlAldara fiyatı nekadardi
Burcu sana bisey daha sormak istoyorjm surekli soruyoruz sende sabirla cvp veriysojn sagolasin)) mesela vajinal dus yani banyoda vajinani sampuanla.yikiyormuyudun yada iliskiden once sonra ben eskiden cok yikardim sampuanla sicak su tutardim simdi cok fazla.yaomiyorumBurcu sen nekadar surede attin hpv 16 yi canim 1 sene diyorlar.ama
Yapmamak gerekiyor ben yapmıyorum. Özel bölge temizleme jeli bile önermiyor çoğu doktor sadece su ile temizlemek yeterli diye biliyorum ben öyle yapıyorum.Burcu sana bisey daha sormak istoyorjm surekli soruyoruz sende sabirla cvp veriysojn sagolasin)) mesela vajinal dus yani banyoda vajinani sampuanla.yikiyormuyudun yada iliskiden once sonra ben eskiden cok yikardim sampuanla sicak su tutardim simdi cok fazla.yaomiyorum
5 6 yıl geçti hatırlamıyorum eczaneye sorsanız daha iyi olur bence.Aldara fiyatı nekadardi
Kadin doğum doktoru bana dondurma tedavisi gör dedi bide aldara kullanabilirsin dedi ikisi bi arada kullanilirmi ki5 6 yıl geçti hatırlamıyorum eczaneye sorsanız daha iyi olur bence.
Bizlere Umut oluyorsunuz gerçekten..Merhaba bende de tip 16 hpv vardı . Vardı diyorum ama şimdi şükür yok. Öncelikle panik yapmayın kendimin ne kadar korktuğumu günler boyu ağladığımı hatırlıyorum. Öncelikle ilişkiniz devam ediyorsa korunun. Düzenli vr saglikli beslenmenin yanında doktor tedavisi ve alternatif tip ile atlattım. Aşılarımı oldum koter yapıldı 4 5 kez smear aksatmadim sigara alkol o dönem bıraktım çörek otu cigniyordum. Aldara kullanmıştım siğil lere Dr vermişti. Hii birde çay agaci sürdüm afedersin genital bölgeye tamamen. Vee söyle söyliyim benim rahime kadar ilerlemişti. Şu an Negatifim .
Nekadar zaman sonra negatif oldun ve cörekotunu nekadar süre kullandin? Ben 2 aydır corekotu cigniyorum günde 1 tatlı kaşığı sen nasıl kullandin?Bizlere Umut oluyorsunuz gerçekten..
İnşallah biz de atlatırız...5 6 yıl oldu bidaha cikmadi benim. Atlatabilecegine inan moralini bozma . Benim en tehlikeli türlerden biri idi hpv 16. Artık doktorum normal doğum bile yapabilirsin dedi şükür kimseye de bulastirmadim hatta evlendim . İz ilk zamanlar kalıyor yakılan yerler sonra geçiyor kafana takma onları da mevsim meyve sebzeleri yemeye çalış .inşallah kurtulursun bi an önce.