- 13 Aralık 2019
- 101
- 21
Dr buldunuz mu bu konuda acaba?Yaptirdim tip 31 cikti yuksek risk..ama agizda sigil fln yok..kbb doktoru arastiriyorum simdi hpv ile ilgili çalışan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr buldunuz mu bu konuda acaba?Yaptirdim tip 31 cikti yuksek risk..ama agizda sigil fln yok..kbb doktoru arastiriyorum simdi hpv ile ilgili çalışan
Geçmiş olsun, son durumunuz nedir acaba?Canım her gittiğimde ağzında bir şey yok diyorlardı tabi ben hpv yi daha yeni öğrendim bu gün gittim yine kbb doktoruna herşeyi anlattım önce öyle durmuyor ama benim dilimin kenarları uyuşuk gibi baya uzun bir süredir sebebini bulamıyorlar. Önce enfeksiyon doktoruna gönderdi aslında aşılansan olur ama devlette bizde yok dedi ve ağından fırça ile bir tahlil imiz yok dedi. Kbb doktorun ağız içinden biyobsi aşsın kesin sonuç olur dedi kbb doktoruna ramazandan sonra yapalım dedi bugün biraz dinledi beni doktor sonra kereme gittim oda kolpokopi olacaksın dedi yarın doktorlar görüşeceğim bakalım inşallah bir şey olmaz Allah herkese şifa versin. n
Ağız çabuk mu toparlıyor? Siz mi atlattınız? Geçmiş olsun. Bende yeni çıktı ve kafayı yemek üzereyim. bağışıklık da zayıf bendeSıkma canını ağız çabuk toparlıyor sakın sigara alkol içme şekeri meyveden almaya çalış iyi düşün spor yap
Merhaba, geçmiş olsun. Son durumunuz nedir acaba?Her
Herkese merhaba tip 16 ve 52 var bende ve cin1 deyim..surekli testleri yeniliyorum gerilemis midor kaybolmus mudur diye falat stabil durumlar agiz tiplemesinde de yuksek risk çıktı..kuzenimin eşi doktor ve tüm süreçleri biliyor bu kadar kafanda buyutme pimpirik yapma test yaptirip durma diyor sadece takip et yeter dedi..eşi hamile su an dedim tuvaletten bulasir mi hayir oyle kolay gecmez rahat ol diyor bebeginize gececegini sanmiyorum yine de bi dizenfektanla elinizi yikadiktan sonra alt segistirin önlem olarak..sadece içinizi ferah tutun saglikli beslenin ueter surekli dusunmek daha da ilerletiyor bi faydasi yok
Hayır okuduklarımdan ağız içi dokusu çok yeniliyor sigara alkol olmazsa çabuk toparlıyor diye biliyorum öyle okudum çok geçmiş oldunAğız çabuk mu toparlıyor? Siz mi atlattınız? Geçmiş olsun. Bende yeni çıktı ve kafayı yemek üzereyim. bağışıklık da zayıf bende
Teşekkür ederim.Hayır okuduklarımdan ağız içi dokusu çok yeniliyor sigara alkol olmazsa çabuk toparlıyor diye biliyorum öyle okudum çok geçmiş oldun
Koter yapılınca her yerde mi çıktı benim de iç dudak icinde vardı, lazerle yakıldı. Varlıklarını hiç hissetmiyordum. Şimdi, icerden kaşıntı vr sızı, dış dudaklarda bile sızı hissediyorum. Çok korkmaya başladım vulva kanseri diye şeyler de varmış. Allah korusun. Aramalarda örnek görüntüye ulaşamadım. Ingilizce vulva cancer yazınca buldum. Ve benim vajinanin altinda kıvrımlı bir et parçası çıkmıştı, yıllardır var. Geçen seneden beri jinekolog ve cildiye gördü 5 tane dr filan, sordum onu, bir şey değil dediler. Şimdi yaninda bi çıkıntı daha var gibi grliyor, eskiden de var mıydı emin olamiyorum ama bu yakım işleminden sonra onlar da koyulaşmışlar gibi ve ingilizce olarak bulduğum sayfalarda benzerleri vardı. Epilasyon isini nadil yaosam doye düşünüyorum cok az ve ince ama dr a öyle gidemem. Onkologa gidicem en kısa sürede.Benim sigiller bir anda çıktı ve cok cabuk yayıldı doktor hemen farketmissin dedi. Hpv olduğunu öğrendiğim gün koter yapıldı ve busefer heryerde çıktı smear hep temiz geldi. Kolposkopi yapmadı doktorum açıkçası çok gencsin atlatirsin dedi . Seks hayatım tamamen bitti sayılır birde hpv kaptigim kişi ile çok problem yaşadım o dönemler . Hpv süreci boyunca 2 buçuk yıl kadar 2 bilemedin 3 kere ilişkim oldu oral asla olmadı ilişkim kondomla oldu. Onu bile doktor önermedi aslında.
Makatta da sigil var mıydı sizin benim tıp 16 cıktı geçen hafta öğrendim sadece makatimda 4 tane falan minik bisey varMerhabalar efendiiimmmm :) ne güzel yazmissiniz kolposkopi yapilmamisti bana yaşım küçük diye gerek duymamisti doktor 20 21 yaşlarında falandim . Şu an hala negatif im. Smeari aksattim bu ara önümüzdeki hafta smear yaptiricam tekrar iyi sonuç alırım umarım. Hpv ye dair biseyim yok şu an. Negatif oldugumdan beri sigilde kalmadı. Cenemde vardı bir sürü Pıtırcık siğil . Kendi kendine geçti hatta .negatif olduktan 1 sene içerisinde geçti cenemde ki pitirciklar . Geçmez sanıp sevmeye başlamıştım en son :) sorularınız varsa yardimci olmaya çalışırım bildiğim kadarıyla
Bana nolur yardım edin son durum nedir 3 gündür ağzımda boğazıma yakın dil ustunde 10 a yakin kabartilar var agriyor.Evet malesef nasil mumkun bu bilmiyorum ben ahcc kullaniyorum simirler de temiz çıktı derken agiz basladi ve ağız hpv si ile uğraşan ariyorum iki gündür forumda
Agizda da var miydiHangi doktora gittiniz isim verebiliyırmusumuz
Ne yaptiniz acaba?Agzimda sigil yok damagimda yaralar vardi ve egitim arastirma hastanesinde kbb doktoruna tio 6 var demistim caranjit bu gozunde buyulme desi 3 ay gecmeyince yaralar tipleme testini yeniledim ve yuksek riske cecirdigini ogrendim..yani tedavi olmamasi ne bi bilgi olmamasi kötü..Teşekkür ederim ayrica
Ne yaptınız acaba bendede aynen cikmaya basladi agzimdaCanım her gittiğimde ağzında bir şey yok diyorlardı tabi ben hpv yi daha yeni öğrendim bu gün gittim yine kbb doktoruna herşeyi anlattım önce öyle durmuyor ama benim dilimin kenarları uyuşuk gibi baya uzun bir süredir sebebini bulamıyorlar. Önce enfeksiyon doktoruna gönderdi aslında aşılansan olur ama devlette bizde yok dedi ve ağından fırça ile bir tahlil imiz yok dedi. Kbb doktorun ağız içinden biyobsi aşsın kesin sonuç olur dedi kbb doktoruna ramazandan sonra yapalım dedi bugün biraz dinledi beni doktor sonra kereme gittim oda kolpokopi olacaksın dedi yarın doktorlar görüşeceğim bakalım inşallah bir şey olmaz Allah herkese şifa versin. n
Ben de ağzımda hpv olmasından korkuyorum siz gittiniz mi doktora acaba. Ve ağzınızda nasıl belirtiler varNe yaptınız acaba bendede aynen cikmaya basladi agzimda
Doktorlar pek bilgi vermiyolar korona nedeniyle bende gitmek istemiyordum ama vajinamda var agzimdada farkettim gitmek şart oldu ilaç tedavisi istemiyorum 6 aydır bir ise yaramıyor direk hepsinin temizlenmesini istiyorum ameleyat da olsa raziyimemin olki bu durumu yasiyan butun kadinlar ayni tepkito gosteriyor bende ayni durumdayom bi iui oluyorum bi kotu gittigim doktorda aynisi soyledi kadinlarin hep tepkisi ayni endise korkuya kapiliyorlar dedi ama doktorlar cok onemli gibi davranmiyorlar nedense zaten yapmamn gereken seyelr varsa biz soyleriz diyolar ama internette yazialn lar korkuyuyo aslinda
Darısı bizlere inşallah 20 yaşında hayatımın en kötü zamanlarını yaşıyor gibi hissediyorum1 seneyi aşmıştır 4 5 kere koterle yapıldı bana. Kötü bi beslenmem vardi sigara alkol düzensiz hayat. Öncelikle hepsini düzene koy. Mevsim meyve ve sebzeleri ye. Oral ilişkim benimde olmuştu. Ağızda Aft gibi bişeyler çıktı Dr stresten olabileceğini söyledi hatta o gün muayene etti idrar yollarına kadar siğil olduğunu üroloji dr unun bunları ameliyatla yakmasi gerektiğini söylemişti. Gerçekten kötü günlerdi ama şimdi dönüp bakıyorum da abartmisim :) geçti benim şükür. İyi bir Dr ve iyi bir tedavi çok önemli. Uzun zaman geçti 4 5 sene oldu benim bidaha siğilim çıkmadı.
Merhaba geçmiş olsun. Ağzınızdaki belirtiler nasıl acaba benim pembe ve kirmizi kabarcıklar var bi de dil altımda hafif kabarma mevcutDoktorlar pek bilgi vermiyolar korona nedeniyle bende gitmek istemiyordum ama vajinamda var agzimdada farkettim gitmek şart oldu ilaç tedavisi istemiyorum 6 aydır bir ise yaramıyor direk hepsinin temizlenmesini istiyorum ameleyat da olsa raziyim
Henüz belli değil amaMerhaba geçmiş olsun. Ağzınızdaki belirtiler nasıl acaba benim pembe ve kirmizi kabarcıklar var bi de dil altımda hafif kabarma mevcut
belli değil derken anlamadımHenüz belli değil ama
Hastahaneye gitmedim ağız için ama kabartılar mevcut bide damadım beyaz olmuş kabarmış dün aCile gittik test yaptirmaniz lazım cildiyede dedilerbelli değil derken anlamadım