Hpv/siğil/16,18,45/ kolposkopi sürecim

Merhaba bende de 31 tipli pozitif geldi. 23 yaşındayım ve muhtemelen 2 senedir taşıyorum virüsü alkol sigara kullanmıyorum smear negatif. Görüştüğüm doktorlar kolposkopi diyor aşı olacağım sizce beklemeli miyim ne olur ne olmaz kolposkopi yaptırmalı mıyım

Merhabalar yüksek riskli olanlarda kolposkopi yapılması kontrol açısından önemli smear negatif olumlu bir sonuç aşılarını mutlaka ol ve ahcc takviyesi kullan seni çok öpüyorum acil şifalar diliyorum

Öncelikle merhaba bende 23 yaşındayım geçen sene eylülde smear testi verdim bakteri çıkmıştı korktum ve gitmedim doktora tekrar bu sene temmuzda enfeksiyon ve aşırı kaşıntıdan dolayı tekrar gittim smear testi temiz çıktı enfoeksiyon devam ediyordu doktor kolposkopi yapalım önceki testin de bakteri çıkmış dedi kolposkopide cin3 çıkması sonucu leep oldum iki ay önce gelen patoloji sonuçlarında devam ettiği gözlemlendi ve tekrar leep olmam gerektiğini söyledi doktor aşımı oldum bir aydır deflagyn kullanıyorum vitamin takviyesi alıyorum sigarayı bırakmayı denedim ama olmadı ve bu süreçte sevgilimden ayrıldım gerçekten tek başına atlatmayı denemek çok zor oluyor ilk leep olduğumda kanamam oldu iki ünite kan taktılar taşikardi oldum yeni yeni düzeliyorum korkumdan defalarca ağladım çocuğun olmaz olursada düşer dedi doktor en sonunda ali acar diye bi doktor var Konya’da ona gittim hamileliğinin ikinci ayında rahim ağzına dikiş atılır doğum yapabilirsin dedi ondan sonra içim bi nebze olsun rahatladı hpv testi vermedim ameliyattan sonra vermeyi düşünüyorum şubat ayında ameliyat olucam büyük ihtimalle

Yaşınız çok genç olduğu için virüsü atlatma olasılığınız da çok yüksek en azından doktorlar öyle söylüyor. Düzenli yaşam, düzenli uyku, güzel beslenme. Vitamin mineral yiyeceklere dikkat edin. Yeşil sebzeler vesaire tüketin.

Vücuttan atılmayacağı eski bilgi. Yeni bilgiye göre tamamen temizleniyor vücuttan

ben de 21 e yeni girdim aynı sebepten ötürü aşı olamıyorum şu an ne durumdasın kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…