Hpv pozitifim çok korkuyorum

Bir partnerim olmuştu ama iki ayrı prof. dr da eskiye dayalı olma ihtimalinin daha yüksek ve tip 18 in daha önce testte çıkmadığı olasılığından daha çok bahsediyor.
Tip 53 ü aldığında zaten yanlız gelmemiştir, 18 ile birlikte gelmiştir dediler.

Bende gecirdim 6 yıl önce 16-31 vardı devlet hastanesi kanseri bekle dedi direk bende bir kac doktora gittim en son Ankara’da başkent Hastanesi’nde bir doktor buldum doktor bana korkulacak bir şeyin olmadığını bunun geçebileceğini söyledi ama öncelikle kesinlikle aşı olman gerekiyor ben üçlü aşısını aldım oldum arkasından da tedavi olarak şu şekilde belirtti eğer ki Bağışıklığını güçlendirirsen bu vücudundan atacak tekrar bulaşması için de aşı olman gerekiyor özellikle bana altı ay boyunca kefir içmemi söyledi sabah öğle akşam kefir içiyordum yani Bağışıklığımı güçlendirebilecek her şeyi yedim ve tekrar test yaptigimda da kalmadı

Şu anda eğer ki aşıyı yaptırırsan aşı seni tekrar bulaşmaması için koruyor Bağışıklığını güçlendirir sen de güçlü bir şekilde kefil falan içersen de vücut attıktan sonra bir daha bulaşmıyor

Bugün anca gidebildim kolposkopi sonucunu göstermeye, leep yapacağız dedi doktor şaşırdım, kan idrar EKG akciğer röntgeni çektirdim anestezi ye perşembe gitcem 1 ay içinde aranırsın leep için gelirsin dediler. Kronik servisit yazıyordu vajinal fitil verir sadece sanıyordum.

Geçmiş olsun, cin seviyesi kaçmış ki leep yapacaklar? Sordunuz mu neden leep?

Bu arada kolposkopi sonrası raporum da kronik servisit bende de çıkmıştı, doktorum korkulacak bir şey yok, kronik servisit olmayan kadın da yok dedi :)
Bugün anca gidebildim kolposkopi sonucunu göstermeye, leep yapacağız dedi doktor şaşırdım, kan idrar EKG akciğer röntgeni çektirdim anestezi ye perşembe gitcem 1 ay içinde aranırsın leep için gelirsin dediler. Kronik servisit yazıyordu vajinal fitil verir sadece sanıyordum.

Geçmiş olsun, cin seviyesi kaçmış ki leep yapacaklar? Sordunuz mu neden leep?
Süleyman Akhan beye mail atmıştım sonuçlarınızda anlamlı bişey yok yazmış sadece, tekrar yazdım yani önemsiz bişey mi diye cevap vermedi bidaha.. böyle çıkmıştı kolposkopi sonucu.

Eklentiler

• Screenshot_20240521_205022_Drive.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 64
Süleyman Akhan beye mail atmıştım sonuçlarınızda anlamlı bişey yok yazmış sadece, tekrar yazdım yani önemsiz bişey mi diye cevap vermedi bidaha.. böyle çıkmıştı kolposkopi sonucu.
Cin olmamasına rağmen leep demesini hiç anlamadım, rahim ağzı yarası var onu mu yakacaklar acaba. Ya da bu sonuçta yazmayan hocanın gördüğü bir şey var bilemedim, geçmiş olsun şimdiden. Başka bir doktora daha görünmek iyi olabilir.

Canım geçmiş olsun, bende @nancy1’ in tüm dediklerine harfi harfine katılıyorum.

Bir de sonucu daha yeni mi konuşabildiniz doktorla?

Ama ben de başka doktora görünmeni tavsiye ediyorum, raporunda cın3 ile ilgili bir yorum da yok ki, konizasyon olasın

Cin çıkmamıştı ki, hpv yüzünden hücrelerde bozulmalar var dedi Prof. Dr. du konuştuğum kişide, asistan falanda değildi yani. Ben kronik servisit için antibiyotik yada vajinal fitil yazar diye bekliyordum.
Canım, burda da prof. dr hücrede bozulmalar var dedi demişsin bu konuşma ve yorumu ne zaman yaptı peki hoca?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…