Bu konu hakkında fazlasıyla araştırma yapmış olmamla birlikte bazı şeyler insandan insana değiştiğini gözlemledim. Size biyopsi hakkında soru sormak istiyorum. Biyopsi yapıldıktan sonra kanama oluyor mu? Oluyorsa ne kadar sürüyor günlük hayat koşuşturmacasına hemen dönülebiliyor mu? Bu süreç hakkında detaylı bilgi edinemedim yardımcı olursanız çok sevinirim. Sizinde konuşmak istediği şeyler varsa bu konu hakkında mesaj atabilirsiniz birbirimize destek oluruz.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hpv pozitif biyopsi
- Konu Sahibi dolive
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- biyopsi hpv hpvpozitif kadınsağlığı kolposkopi leep pozitif
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba ben 18 nisanda koter ile siğil yaktırdım bi daha cıkmaz sandım ama çıktı. Moralim alt üst oldu. Sonra sıvı propolisi denedim hem çıkan yere sürüyorsunuz bi ay boyunca. Hem de Yarım çay bardağı suya 15 damla damlatıp içiyorsunuz bağışıklığı kuvvetlendiriyor. İlk 4 gün sabah aksam sonrakiler bi kere yetiyor. Bi ay devam edin inş iyi gelir.Bu konu hakkında fazlasıyla araştırma yapmış olmamla birlikte bazı şeyler insandan insana değiştiğini gözlemledim. Size biyopsi hakkında soru sormak istiyorum. Biyopsi yapıldıktan sonra kanama oluyor mu? Oluyorsa ne kadar sürüyor günlük hayat koşuşturmacasına hemen dönülebiliyor mu? Bu süreç hakkında detaylı bilgi edinemedim yardımcı olursanız çok sevinirim. Sizinde konuşmak istediği şeyler varsa bu konu hakkında mesaj atabilirsiniz birbirimize destek oluruz.
Merhaba ben 18 nisanda koter ile siğil yaktırdım bi daha cıkmaz sandım ama çıktı. Moralim alt üst oldu. Sonra sıvı propolisi denedim hem çıkan yere sürüyorsunuz bi ay boyunca. Hem de Yarım çay bardağı suya 15 damla damlatıp içiyorsunuz bağışıklığı kuvvetlendiriyor. İlk 4 gün sabah aksam sonrakiler bi kere yetiyor. Bi ay devam edin inş iyi
Teşekkürler dolive . Sizede cok geçmiş olsun. Ben sadece koter. Genel anestezi ile yaptılar. Sonrasında biraz acı ve ufak kanamalar oluyor ama korkulacak derecede değildi. Bi hafta sonunda o ufak kanamalarda geçti. Yaralarım iyileşmeye başladı.Geçmiş olsun çok bende siğil yok ama ben kolposkopi yaptırmıştım doktor biyopsi yapmamız gerektiğini söyledi yani küçük bir parça alıp bakıcaklarmış o işlem kanıyor mu onu merak ediyordum
Kolposkopiye girdiğinizde parça alınıyor bakılıyorGeçmiş olsun çok bende siğil yok ama ben kolposkopi yaptırmıştım doktor biyopsi yapmamız gerektiğini söyledi yani küçük bir parça alıp bakıcaklarmış o işlem kanıyor mu onu merak ediyordum
Benim kolposkopide parça alınmıştıBana kolposkopi yapıldı parça alınmadı, biyopside parça alınıyormuş
- 23 Haziran 2023
- 68
- 40
- 8
- 35
Bana kolposkopi yapıldı parça alınmadı, biyopside parça alınıyormuş
Biyopsi demek parça almak demek zaten, kolposkopi esnasında alınır biyopsi. Ya da şöyle diyeyim biyopsi alması için kolposkopi yapması lazım doktorun.
- 8 Temmuz 2023
- 150
- 82
- 18
Merhaba, ben iki kez yaptırdım. Üstelik sonuncusunda doktor o bölgeyi kazıdı. Anestezili yaptırdım. İkisinde de araba kullanıp gittim eve. Kanama lekelenme gibi oluyo benim ilkinde bi tık daha fazla olmuştu. Ama günlük hayatı etkileyen hiç bişey yok. Yine de bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir. Geçmiş olsunBu konu hakkında fazlasıyla araştırma yapmış olmamla birlikte bazı şeyler insandan insana değiştiğini gözlemledim. Size biyopsi hakkında soru sormak istiyorum. Biyopsi yapıldıktan sonra kanama oluyor mu? Oluyorsa ne kadar sürüyor günlük hayat koşuşturmacasına hemen dönülebiliyor mu? Bu süreç hakkında detaylı bilgi edinemedim yardımcı olursanız çok sevinirim. Sizinde konuşmak istediği şeyler varsa bu konu hakkında mesaj atabilirsiniz birbirimize destek oluruz.
- 6 Haziran 2024
- 39
- 30
- 3
- 39
- 4 Nisan 2024
- 53
- 28
- 3
Merhaba, 25 yaşındayım 3 yıldız 16+ ve cin3.Bu konu hakkında fazlasıyla araştırma yapmış olmamla birlikte bazı şeyler insandan insana değiştiğini gözlemledim. Size biyopsi hakkında soru sormak istiyorum. Biyopsi yapıldıktan sonra kanama oluyor mu? Oluyorsa ne kadar sürüyor günlük hayat koşuşturmacasına hemen dönülebiliyor mu? Bu süreç hakkında detaylı bilgi edinemedim yardımcı olursanız çok sevinirim. Sizinde konuşmak istediği şeyler varsa bu konu hakkında mesaj atabilirsiniz birbirimize destek oluruz.
Hamdolsun ki 2 hafta önce 16- olduğunu öğrendim.
kolposkopi+leep işlemi oldum, lokal ile oldum bazı hastaneler tamamen bayıltarak yapıyormuş fakat benim doktorum lokal ile yaptı.
Ben çok ağrı sizi hissettim yapılırken günlük hayatına dönebilirsin gün içerisinde fakat ara ara kanamalar bazen 1 ay süren hafif kanamalar mevcut oluyor maalesef ki ve cinsel ilişkiyi yasaklamıştı doktorum oturarak duş, ağır kaldırma vs yasaktı. Bazen yanma ağrı sizi hissedebiliyorsun ama seni günlük hayattan koparacak bir şekilde değil
- 12 Haziran 2024
- 261
- 9
- 11
Geçmiş olsun bende de rahim ağzı yarası teşhisi kondu 3 ay önce smear yapıldı bir sorun çıkmadı hpv yaptır dedi özelde doktor 3 hafta önce yaptırdım hpv 45 çıktı.ketemdeki doktor ve şehir hastanesinde ki doktor önemli değil dedi hpv ye. Şehir has.ndeki smear aldı yarayı özelde yaktır burda sıra gelmez dedi başkada bişey demedi. Bugün araştrma hast.ne gittim stajyer dktr hiç iyi görünmüyor rahim ağzı hemn kolpsokopi yapılsın dedi beni öyle bi korkuttu anlatamam smear yapıldı nasıl kötü bişey oluyor dedim hiç bişeyde diyemedi 3 ayda aniden hastalık çıkarmı dedim kadın beni azarlıyor öyle bi ağladım direk soluğu ilk gittiğim özeşdeki dktrda aldım oda önemli dğil ama bişeyde demek istemiyorum stajyer dktr benim görmediğim bişeyi görmüş olabilir belki emin konuşmak istemiyorum kolposkopiyi yaptır o zaman dedi. Bende artık ne düşüneceğimi şaşırdım şimdi hangi doktor doğruyu söylüyor onu anlayamadım.Bu konu hakkında fazlasıyla araştırma yapmış olmamla birlikte bazı şeyler insandan insana değiştiğini gözlemledim. Size biyopsi hakkında soru sormak istiyorum. Biyopsi yapıldıktan sonra kanama oluyor mu? Oluyorsa ne kadar sürüyor günlük hayat koşuşturmacasına hemen dönülebiliyor mu? Bu süreç hakkında detaylı bilgi edinemedim yardımcı olursanız çok sevinirim. Sizinde konuşmak istediği şeyler varsa bu konu hakkında mesaj atabilirsiniz birbirimize destek oluruz.