- 23 Ocak 2023
- 130
- 33
- 26
- Konu Sahibi seymanur100
Herkese merhaba öncelikle ben HPV tip 59 hastasıyım yakında kolposkopi yapılacak aranızda hiç tip 59 olup aşırı derecede siğili olan oldu mu Çünkü benim doktorum tip 59'un Türkiye'de çok nadir rastlandığına ve siğil yapmadığını dair söylemleri var bende sadece tip 59 olduğu için bu kadar siğilimin olmasını normal karşılamıyor siğillerim bacaklarımın iç kısmından o kısmıma kadar ön tarafımda bikini bölgesini sarıyor bayağı bayağı fazla ve internetteki gibi karnabahar şeklinde değil et beni sivilce şeklindeler sayıları Yaklaşık 100 tane vardır şu an bana bunları söyleyen doktordan önceki 3 Doktorum da Rahim ağzı kanseri olduğunu Hatta eninde ve türünü kanseri bile olabileceğini kistim olduğunu bir kuş hastası olduğum için kanser oranımın çok yüksek olduğunu söylemişlerdi benimle aynı durumda olan hiç kimse var mı aranızda Çünkü artık kafayı yemek üzereyim en son çare olarak Cuma günü Bursa'ya gidiyorum Bursa'da bir arkadaşımın 40 yıllık aile doktorları var Annesi Rahim kanserini o doktor sayesinde yendi ona gözükeceğim raporlarımı ona attığımda da bana şu an kanser değilsin ama kanser olma oranın %90 hemen tedavi edilmen gerekiyor dedi ve ben bu hastalığı öğrenene kadar üzerinden 6 ay geçti 6 ayın sonunda HPV olduğunu öğrendim çok geç ilerliyorsun dedi doktor bana �nerebileceğiniz İstanbul'da bir doktor var mı veya benimle aynı durumda olan var mı?