HPV hakkında yardımcı olabilir miniz lütfen ?

karmapollis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
26
4
36
merhaba 3 yıl önce hpv testi yaptımıştım ve pozitif çıkmıştı.. 3yıl sonra test yaptırmak istedim doktor yapamayız 5 yıl geçmesi lazım dedi başka bi doktorda 3 yıl sonra yaptırabilirsin dedi konu hakkında çok bilgim yok hpv hakkında bilgi sahibi olanlar lütfen yazabilirler mi ? lütfen :)

Benim bildiğim sağlik ocağı 5 senede bir yapıyor..Devlet hastanesindede 3 senede bir yapılıyor diye biliyorum..Tabiki özelde istediğin zaman yaptırabilirsin..

Araştırma hastanesinde yaptırdım bende şubat ve ekim aylarında hemde ücretsiz kimse belli bir süre beklenecek demedi sadece vucüttan 2 yılda atılıyor dedi doktor bagışıklık güçlü olursa sizde hangi tipler çıktı nasıl bir tedavi uygulanacak vuvüttan atılması için

merhaba 21 yaşındayım genital siğillerim var devlet hastanesinde ekim ayında doktorum aldara krem verdi gardasil aşı önerdi aşılarımı oluyorum krem bitti önümüzdeki ay araştırma hastanesine hpv ve smear testi yaptır dedi yaşım 21 olduğu için bi sorun yaşar mıyım ve testler ücretli mi araştırma hastanesinde

Merhaba yaştan dolayı bir sorun olur mu bilmiyorum araştırma hastanesi ücretsiz yapıyor testi yani sgk karşılıyor aldara krem işe yaradı mı bizde hiç işe yaramadı başka bir krem var çok etkili sadece bir kez kullandık siğiller için şuan hiçbirşey yok

teşekkür ederim , ben pandemi sürecinden ötürü ilk siğil oluşumundan yaklaşık 7 ay sonra hastaneye gittim yani biraz çoğalmışlardı kremim iki gün önce bitti(bi kutu kullandım) iki küçük siğilim kaldı diğerlerini geçirdi bu kalan iki tanesi nolcak bilmiyorum lazerle yakılması gerekirse o ücretli mi üniversite hastanesinde? ayrıca cardasil aşı ve aldarayı sgk karşılamadı toplamda 2000 tl civarında masrafım oldu

Lazerle yakma işlemini hiç bilmiyorum aldara hiç etki etmedi İnternet ten Antihpv kremi aldım 200 TL çok etkili ve başarılı sizde inceleyip yorumları okuyup alabilirsiniz baya etkili yakma işlemine gerek kalmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…